- 6 Kasım 2016
- 11
- 3
- 1
- Konu Sahibi adinisenkoy1
-
Ailemin uzman yardımı alma düşüncesine iyi bakacağını düşnünmiyorumBence uzman yardımı alın.
ilk konum bu bilmiyordumBüyük harfle yazmak yasak. Okumak da çok zor oluyor böyle.
Şimdi imla, nokta virgül diyeceğim imla düşmanları kızacak yine...
Konuya gelince geçmişi boşver, geleceğe odaklan.
hayır tabiki ama ister istemez aile ortamında görüşmek zorunda kalıyorumYuh ya nasil kuzen bilmiyor muydu eski sevgilin oldugunu, gorusuyor musun hala onunla
üniversitenin varmı bilmiyordum eğer öyleyse hemen gitmek isterimsanırım depresyondasın sürekli yemen ve sürekli ağlama isteği bunu düşündürdü üstelik güncel bi probleminde yok
eski arkadaşlarınla görüşme sen de, ayrıca sır vermekte neymiş, insan kimseye sır verme ihtiyacı duymaz normalde yoksa sır olmazdı, evet erkek arkadaşına geçmişini anlatmak hele bunun yüzünden depresyona girdiğini görmesi ilişkiniz için hiç iyi olmaz
bence acilen bi doktora gitmelisin, üni. lerin devlet hastanelerinin psikiyatri servisleri var hemen randevu al bence
üniversitenin varmı bilmiyordum eğer öyleyse hemen gitmek isterim
tamam canım teşekkür ederimkesin vardır canım bence hemen sistemden randevu al
Haklısın ama ailem bilmediği için mecbur kalıyorum ama midem bulanıyor resmen ya ben cidden iyi değilim galibaSır yaşama kimseye de anlatma gereği duymamis olursun .
Kuzeninle aile ortamında da görüşmek zorunda değilsin .
Haklısın ama ailem bilmediği için mecbur kalıyorum ama midem bulanıyor resmen ya ben cidden iyi değilim galiba
bu konuda yardm istemedim ben sadece ne yapabilirim diye sordum bilincndeyim bununAilen bilmek zorunda değil sebebini .
Sadece görüşmek istemiyorum ve görüşmüyorum diyeceksin hepsi bu . .
bu konuda yardm istemedim ben sadece ne yapabilirim diye sordum bilincndeyim bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?