• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana bi çıkış yolu gösterin!

adinisenkoy1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
11
3
1
ARKADAŞLAR BEN ÇOK KÖTÜ ŞEYLER YAŞADIM LİSEDE ESKİ SEVGİLİM KUZENİMLE YATTI BENİ ALDATTI VE DAHA CABASI ŞUAN ÜNİVERSİTEDEYİM BİR SEVGİLİM VAR AMA SÜREKLİ AKLIMA GEÇMİŞ GELİYOR LİSEDEKİ ARKADAŞLARIM ZATEN TAM BİR DÜŞMAN TÜM EKSİKLİKLERİMİ AÇIĞIMI BİLDİKLERİ İÇİN BENİ VURMAYA ÇALIŞIYORLAR KİMSEYE GÜVENİM KALMADI SIR VEREMİYORUM EVE KAPANDIM YEMEK YİYİP DURUYORUM AĞLAMA İSTEĞİ VAR SÜREKLİ BUNALIM MI DEPRESYON MU BİLMİYORUM AMA BİR ŞEYLER OLUYOR BANA HAYATTAN BIKTIM SANKİ TEK BAŞIMA HİSSEDİYORUM AİLEMLE BİR ŞEY PAYLAŞAMIYORUM ERKEK ARKADAŞIMADA TÜM GEÇMİŞİ ANLATAMIYORUM AYRICA HANGİ ERKEK SÜREKLİ DERT YANAN BİR KIZ İSTER Kİ YANİ BİLMİYORUM BU ŞEHİRDEN KURTULMAK İSTİYORUM ESKİLERDEN BİRİNİ GÖRÜNCE DELİ OLYORUM

Büyük harfle yazmak yasak. Okumak da çok zor oluyor böyle.

Şimdi imla, nokta virgül diyeceğim imla düşmanları kızacak yine...

Konuya gelince geçmişi boşver, geleceğe odaklan.

Yuh ya nasil kuzen bilmiyor muydu eski sevgilin oldugunu, gorusuyor musun hala onunla

sanırım depresyondasın sürekli yemen ve sürekli ağlama isteği bunu düşündürdü üstelik güncel bi probleminde yok
eski arkadaşlarınla görüşme sen de, ayrıca sır vermekte neymiş, insan kimseye sır verme ihtiyacı duymaz normalde yoksa sır olmazdı, evet erkek arkadaşına geçmişini anlatmak hele bunun yüzünden depresyona girdiğini görmesi ilişkiniz için hiç iyi olmaz
bence acilen bi doktora gitmelisin, üni. lerin devlet hastanelerinin psikiyatri servisleri var hemen randevu al bence

sanırım depresyondasın sürekli yemen ve sürekli ağlama isteği bunu düşündürdü üstelik güncel bi probleminde yok
eski arkadaşlarınla görüşme sen de, ayrıca sır vermekte neymiş, insan kimseye sır verme ihtiyacı duymaz normalde yoksa sır olmazdı, evet erkek arkadaşına geçmişini anlatmak hele bunun yüzünden depresyona girdiğini görmesi ilişkiniz için hiç iyi olmaz
bence acilen bi doktora gitmelisin, üni. lerin devlet hastanelerinin psikiyatri servisleri var hemen randevu al bence
üniversitenin varmı bilmiyordum eğer öyleyse hemen gitmek isterim

Sır yaşama kimseye de anlatma gereği duymamis olursun .

Kuzeninle aile ortamında da görüşmek zorunda değilsin .

Haklısın ama ailem bilmediği için mecbur kalıyorum ama midem bulanıyor resmen ya ben cidden iyi değilim galiba

Ailen bilmek zorunda değil sebebini .
Sadece görüşmek istemiyorum ve görüşmüyorum diyeceksin hepsi bu . .

Back
X