lütfen bana bı fıkır verın...

elzemrah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
24
0
0
Bursa
kızlar gecen aksam cok zor bır gece gecrdım resmen hayal kırıklıgıydı kayınvalıdemler cay ıcmeye geldıler ben mutfaktayken eşimle fısır fısır konusuyordular esım abısıyle tartısmıstı onu konusuyodular buyuk ıhtımalle ben gıdınce sustular sonra kayınvalıdem bana sen dıger odaya git özelbısey konusuyoruz dedı ve esım buna hıc karsı cıkmadı ve ınanılmaz zoruma gıttı kayınvalıdemın o gece tansıyonu 22 ye cıkmıstı o yuzden o sınırle donup hıc bısey demedım deseydım kavga cıkıcaktı sonradan konusmak ıstedım annem dızgınledı benı su an esımle konusmuyorum ve ınanılmaz sınırlıyım ona sıze sorum carsamba gunu doktora randevumuz var esımle 1 yıldır cocugumuz olmuyo zar zor ıkna edıp beraber gıdıp muayene olucaktık sımdı ben bu adama nasıl guvenıp cocuk yapayımm bıde dıger taraftan zar zor ıkna ettım gtsemmı acaba dıyorum ne yapmalıyım sızce....

şu an sinirle konuşuyorsun sakinleşince karar verirsin. Kayınvalidenin yaptığı terbiyesizce eşinin müdahale etmemesi de hoş olmamış ama abartma bence belki eşin şok oldu şaşırdı konu her ne ise bu yüzden tepki veremedi eşine bu duruma üzüldüğünü eşin olduğunu senden gizli bir şeyi olmaması gerektiğini sana güvenip güvenmediğini sor bence

önce bir sakinleşin sonra karar verin ne yapacagınıza,sizde o ailenin bireyisiniz şüphesiz ama bazı şeyler aile arasında sır olarak kalmalıdır

Ne demek sen başka odaya git demek? Orası senin evin,kayınvaliden özel bişey konuşasaksa ya kendi evinde konuşsun yada oğlunu telefonla arasın.Eğer eşin buna göz yumuyorsa ve kayınvalidenizde sizi yabancı birisi olarak görüyorsa sizde sessiz kalmayın,rahatsız olduğunuzu söyleyin çekinmeden.

su an zaten olayın uzerınden 4 gun gectı ve ben sakınlestıgımı dusunerek konusuyorum ben esıme aılemle olan bıten herseyı anlatıyorum cunku bunu bana soyleyen kendısı bırbırımızden saklayacagımız hıc bısey olmamalı dıyıp bunu yapması helekı annesının benım ewımden benı kovması tabırı caızse hıc samımıce degıl.zaten esımede soyledım bundan sonra gızlı kapaklı ıslerınızı benımewımde konusmayın gıdın dısarda konusun dıye ama esım susuyor ki esım kesınlıkle haklı olsun olmasın kesınlıkle susmaz ama susuyor kı bu saatten sonra anletmaya kalksa bıle dınlemem ve bundan sonra ne esıme nede aılesıne eskı saygım olmayacaktır

biraz sakinleşin ve kendinizi sorgulayın duygularınız hisleriniz sonra karar verirsiniz. doktora gidip gitmeme konusunda. kayınvalidenin yaptığı hoş olmamış,eşinin sessiz kalması da hoş olmamış.

önce bir sakinleşin sonra karar verin ne yapacagınıza,sizde o ailenin bireyisiniz şüphesiz ama bazı şeyler aile arasında sır olarak kalmalıdır

bazı şeyler aile arasında sır olarak kalmalı evet ama madem sır olarak kalacak birşey bunu evde gelini varken konuşmayacaktı o zaman. ya oğlu evine gelince konuşurdu ya da telefonda.

o evde gelin varken hatta odaya gelmişken onu yok saymak doğru değil. büyük bir terbiyesizlik bence.

sizce ben su an ne yapmalıyım çarsamba gunu doktora gıdeyımmı yoksa butun emeklerım bsamı gıtsın ıkımızde cocukcok ıstıyoruz ama daha karsısına karsı sorumlulugunu bılmeyen bır adam cocuguna nasıl babalık yapabılırkı......

ne sırrı yaaa ne alaka karı koca arasında sır mı olurmuş gizli kapaklı işler dönecekse ve kocam buna ses etmeyecek annesinin beni odadan kovmasına müsade edecekse ve annesi gittikten sonra olayları anlatmayacak gönlümü almayacaksa ben bu evliligin bu ailenin nersindeyim neyim ben?

bence bu soruların cevabı çok önemli

ne demek sen git özel bişey konulşacagız çok sinir bozucu yaaaaaaaaaa !!!!

eşine tavrını belli et zaten artık anlatsada dinleme çocuk işine gelince bence çok iyi düşün ne eşin ne de ailesi seni benimsememiş seni aile olarak görmemişler ki çok rahat sana özel bişey konulacagız sen çık diyebiliyolar üstelik senin evinde çok iyi düşün arkadaşım...

hatalı davranmış eşiniz,ama tek bir hatalı davranışı yüzünden tüm hayallerinizi çöpe atamazsınız..aklınızı kurcalayan sorumsuzlukları,hataları varsa ve baba olmaya hazır olarak düşünmüyorsanız o zaman hayalinizi erteleyin,tek sebep bu ise kendinize şans verin..

sanırım cocuk ıcın bıraz daha zamana ıhtıyac var kuskular ıcınde cocuk yapmak mantıgıma uygun dusmuyor....

bilmiyorum bana bu konuda sadece kayınvalıdenın üslubu çirkin geldı git özel bir şey konusacaz demesi,ama her türlü yine sorun etmeyecekmıydı konu sahıbı yanı telefondada konussa esı annesıne gıttıgı zaman yine canı sıkılmayacakmıydı

Bak sen kendin bile söylemişsin,kayınvalidenin tansiyonu 22 ye çıkmış,üzerine gitmemek için cevap vermemişsin.
Eşin ise annesini hayli hayli düşünür.Bu kadar gergin bir anda tepki verememiştir.
Kaldı ki,annesinin bu tarz tavırlarına alışkın olabilir.Kimbilir,belki eşinin gözüne batmamıştır.

Bence,aileyle ilgili meselelerde,eşler arasında sır,pekala olabilir.
Bazı durumlarda,aile,kendini kapatıp,sorunlarını içinde çözmek isteyebilir.
Bazen utanç verici buldukları veya rezil olacaklarını düşündükleri konularda ketum davranabilirler.

Aşırı tepki gösteriyorsun diye düşünüyorum.
Bu olanlar sebebiyle,çocuk sahibi olmayı sorgulaman,bana fazla geldi.
Tabii herkesin hassas olduğu farklı noktalar var.Seninki buysa,birşey diyemem.

her ailenın bazı özel sırları olabılır,aile arasında halledılmesı gerekır kendımden örnek vereyım annemlere gittiğimzde mutlaka konusuruz annem eşimin dymasını istemediği şeyleri ya mutfakta söyle ya kısık sesle esim yanıma geldıgındede annem ya susar ya da oğlum dedikodu yapıyoruz derdi

anne eşimin duymasını neden istemıyorsun dedıgımde de kızım aranız şimdi iyi yarın öbürgün bozulursa yüzüne vurmasın ailevi sorunları dedi cokta mantıklı geldı

dedıgım gıbı sadece kayınvalıdenın üslubu çirkin ama onunda muhtemelen sinirli oldugu için oldugunu düşünüyorum zaten tansıyonu fırlamıs eşin o an susmak zorunda kalmasıda normal annesını tanıyor sonucta

Ben bişey anlamadım..

Hem kaynınızla eşiniz kavga etmiş onları konuşuyorlardır demişsiniz

Hemde ben bu adama nasıl güveniyim diyosunuz

Annesi iki kardeşin arasını yapmaya çalışıyomuş madem sizinle alakalı değil

Sizi bu denli niye sarsıyo ki :44:

evet kayınvalidenin uslübu çirkin. diger türlü eşi sessiz kaldığı takdirde bayanın haberi olmayacaktı ama...

konuşulan durum sizinle ilgili değil ki neden alınganlık gösterdiniz anlamadım. sonuçta eşinle evlisin diye o ailenin herşeyini bilmek zorunda değilsin bence... ben bile ailemle ilgili herşeyi anlatmam eşime onu sadece onunla ilgili olan kısmı ilgilendirir çünkü. hem belki abisi de durumu bilmenizi istemiyor olabilir, kardeşinin karısı olabilirsiniz ama herşeyi bileceğiniz anlamına gelmez bu...
kayınvalideniz de üslubunca söylemiş terbiyesizlik yapmamış bişi yapmamış, eşin de doğal olarak uyarılacak bi durum görememiş...
herşeyi sizin yanınızda konuşmayabilirler, siz eşinizle ilgili her konuyu anlatıyor musunuz abisine ?

evet kayınvalidenin uslübu çirkin. diger türlü eşi sessiz kaldığı takdirde bayanın haberi olmayacaktı ama...

ama konu sahıbının demesıne göre kadının tansıyon tavan yapmıs,bellıkı kadın sinirliydi ve ağzından öyle çıktı kaç yıllık oğlu annesını iyi tanır sinirlenmiş bir insanın üstelıkte tansıyon hastası bır ınsanın üstüne gidilmeyecegını hepimiz biliriz
cunku esı ses cıkarsa konu sahıbı ses cıkarsa o olay cıkılmaz hale gelırdı bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…