lütfen bana bı fıkır verın...

nasıl olsa siz anlamayacaksınız,ne kadar anlatsam da hayata bakışınız belli sizin...
eşinizin ailesine göre onların kızı değil sadece oğlunun karısısın,bunu zaten sana bin kere hissettirmişlerdir...bu kadar içlerine girmek istemek niye?

ailelerin özeli vardır,ben de nişanlıma çok güvenirim ama öyle gevşek ağızlılık yapıp bütün ailemi dökmem ortaya,ki eminim o da öyle yapıyodur.benim ailemin özel meseleleri sadece ben izin verdiğim kadar ilgilendirir onu.aynı şekilde beni de...
çok saçma kendi evinizde dahi olsa gizli konuşulduğunu bildiğiniz bir ortama dalıp,sonra da "bana anlatmadılar üüü" diyip ağlamanız...
eşinizin bişey söylemesini,durup dururken annesine karşı çıkmasını beklemeniz...

Son düzenleme:
k.validem benim evime gelecek,bana özel bişey konuşuyorum sen diğer odaya geç diyecek öyle mi? e bi de kovsaymış bari,tam olurmuş..eğer özelse kendi evinde konuşacak,çok ayıp yaptığı.siz de o ailenin gelini değil misiniz,özel olan ne olabilir ki? yeri gelince kızım demeyi biliyorlar ama.duruma göre bi kızları oluyoruz bi gelinleri :)

bence sakin davranmakla iyi etmişsiniz,olay çıkarmanın lüzumu yok.zaten hatanın büyüğü eşinizde,orada annesine düzgünce o benim eşim,gizlimiz saklımız yoık demeliydi.ama yapmamış.çocuk konusunda bişey diyemem çünkü önemli bir konu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…