- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ama konu sahıbının demesıne göre kadının tansıyon tavan yapmıs,bellıkı kadın sinirliydi ve ağzından öyle çıktı kaç yıllık oğlu annesını iyi tanır sinirlenmiş bir insanın üstelıkte tansıyon hastası bır ınsanın üstüne gidilmeyecegını hepimiz biliriz
cunku esı ses cıkarsa konu sahıbı ses cıkarsa o olay cıkılmaz hale gelırdı bana göre
Ama sen çocuk konusunda fikir vererek onu resmen cezalandırmak istiyorsun.
Evet eşinden duymak istediğin ve hakkın olan kelimeleri duymamışsın , kırılman gayet normal.
Kayınpederim vefat ettiğinde de buna benzer bir olay benimnde başıma geldi. Bir aile büyüğü " odada sadece çocukları ve eşi kalsın , merhumun alacak vereceğini konuşalım " türünden kelimeler sarf edilince odadan tek çıkması gereken kişi bendim. O gün çok kızmıştım ama " amannnnn banane" demiştim içimden..
kızlar gecen aksam cok zor bır gece gecrdım resmen hayal kırıklıgıydı kayınvalıdemler cay ıcmeye geldıler ben mutfaktayken eşimle fısır fısır konusuyordular esım abısıyle tartısmıstı onu konusuyodular buyuk ıhtımalle ben gıdınce sustular sonra kayınvalıdem bana sen dıger odaya git özelbısey konusuyoruz dedı ve esım buna hıc karsı cıkmadı ve ınanılmaz zoruma gıttı kayınvalıdemın o gece tansıyonu 22 ye cıkmıstı o yuzden o sınırle donup hıc bısey demedım deseydım kavga cıkıcaktı sonradan konusmak ıstedım annem dızgınledı benı su an esımle konusmuyorum ve ınanılmaz sınırlıyım ona sıze sorum carsamba gunu doktora randevumuz var esımle 1 yıldır cocugumuz olmuyo zar zor ıkna edıp beraber gıdıp muayene olucaktık sımdı ben bu adama nasıl guvenıp cocuk yapayımm bıde dıger taraftan zar zor ıkna ettım gtsemmı acaba dıyorum ne yapmalıyım sızce....
önce bir sakinleşin sonra karar verin ne yapacagınıza,sizde o ailenin bireyisiniz şüphesiz ama bazı şeyler aile arasında sır olarak kalmalıdır
kızlar benım kendı ewımden bahsedıyoruz odama gırebılmem ıcın kımseden ızın alıcak degılım olaydan sonra eger esım geıp bkma boyle boyle oldu deseydı yıne canım yanmazdı lutfen bıraz kendınızı koyun yerıme resmen dıs kapının mandalı havasına buruduler benı sınırlenmekte ve tepkımı koymakta bana goree haklıyım tekrar tekrar soyluyorum bunu basta bana soyleyen esım we aılemle ılgılı herseyı ban anlattıran esım sı8mdı bızım aılemızın özel bı konusu var dıyemezzz kusura bakmayınn bende buna tepkısız kalıp tamam deyıp oturamam lutfen bıraz empatı kurmaya calısın kaynanam bana daha onceden hıc bısey yapmamıs melek gıbı bı kaynana olsa vardır bı bıldıgı der otururum ama gıttıgım her yerde kaynanan gecen gun senın hakkında bunu dedı denmesı de herseyı dusunmenıze sebep oluyor dmem okı kaynanamın o an tansıyonu cıkmamıs dahı olsaydı aynı seylerı yapacagından hıc kuskum yokkk ewe temızlıge gelen kadına bıle sızın dedıkodunuzu yapıyorsa artık yaptıgı hıcbırseyde ıyı nıyet bekleyemıyosunuz hıc suphesızkı o gunkı soylesız tarzıda iyi nıyetle soylenecek br tarz degıldı....ama herkesın dusuncesınede saygı duyuyorumn fakat ben boyle dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?