• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana bir akıl verin....

konuda fikir belirtmeden suçlu olmak :KK70: kız dış kapının mandalıyken ergen sevgilisini fiştekleyerek yağ gibi yüzeye çıkmış. ergen kayında sanki dedikoduyu yapan yengesiymiş gibi trip atmış. ben öyle bi olay çıkarırdım kiii. herkes haddini bilsin benişm sucum yok arkamdan konusuluyo koca kadın kabahatini anlayıp özür diliyo sen kimsin ki bana trip atıyon.. geçmişte evden aldın diye o lafları yutacak mıyım oldu gel bide tepeme çık. ortada bişey yokken kızın ağzına bakıp kendi ailesine velet gibi trip atıyosa keyfi bilir. ilerde evlenince çok ağlar evlendigim güne nalet olsun diye. şimdiden parmagında oynatıyo ilerde neler yapar kim bilir. o yüzden asla muhatap olmayın o kızda tehlikeli belli ki hemen aileye dahil olup dedikodu çevirip bide milleti üstünüze salıyo. tam bir elti :işsiz::işsiz:

Gitmem bu kiz basinizi agritacak ne kdr uzak o kdr iyi kaynana ile birlik olmuşlar şimdiden. Bebeği bahane edin gitmeyin

Back