Enişte adayına ne zaman baksam benim yasadiklarim geliyor aklıma ve pek hoslanmiyoruz birbirimizden ablam onun katdesiyle saatlerce telefonda konuşuyor ama enişte beni görünce selami bile zor veriyorMerhaba,
kendinizi bu kadar uzmenize gerek yok bence, ablanizla paylasin kirginliginizi. Belki neye uzuldugunuzu anlamamis olabilir. Eminim birlikte bir cozum bulursunuz, onemli olan eniste adayinizla bir problem yok ve ablaniz mutlu degil mi?
Ne demek ilgilendirmez o adamın arkadaşı evleneceği adam ve beni aldattı resmen ablam da sevgilisi de bunu bildikleri halde bana soylemediler sen hiç aldatildin mi çok baglandigin bir kişi tarafindanBen sorunu anlamadım
Evlenecek olan ablan kiminle Evleneceğine o karar verir senin onunla yahut öbür kişi ile yaşadıkların ablayı ilgilendirmez
Çocukla anlaşamadım 10 gün sonra bitirdim diyorsun
Ablamın eski sevgilisi varken bu çıcuk ike de ikili kurdu diyorsun sen de söylememişsin
Ablan 10 günde mi adamın eski sevgilisi ile samimi oldu
Günde degil zamanla ama ben aynı şeyi yapmazdim on günlük adam için kardesimi satmazdimHayır on
Ne biliyim keşke biraz aklımı kullansaydimSende ikisini birden idare etmesine göz yummasaydın şimdiye işler bu raddeye varmazdı.
Günde degil zamanla ama ben aynı şeyi yapmazdim on günlük adam için kardesimi satmazdim
HaklısınAy senin görüştüğün çocukla sevgili oldu ablan sandım, şok oldum. Yani bence karışma, yüzgöz olma, uzak dur. Ablan ikisini birden idare ederken sen eski sevgilisine "ablam seni aldatıyor" diyebildin mi? Bazen oluyor işte böyle şeyler, daha yakın olduğu taraf için susuyor insanlar.
Ben bırakmak zorunda kaldım çünkü beni sürekli evine cagiriyordu gitmeyince o terk etti brniAnlamadığım sen 10 gün gezip bırakmışsın ablan devam etmiş o adamla da arkadaşlar diye görüşmüş
Sana karşı bir davranışı yok
Iki kişiyi idare etmesi de ablan için sorun değil zira kendisi de etmiş
HaklısınAy senin görüştüğün çocukla sevgili oldu ablan sandım, şok oldum. Yani bence karışma, yüzgöz olma, uzak dur. Ablan ikisini birden idare ederken sen eski sevgilisine "ablam seni aldatıyor" diyebildin mi? Bazen oluyor işte böyle şeyler, daha yakın olduğu taraf için susuyor insanlar.
Ben bırakmak zorunda kaldım çünkü beni sürekli evine cagiriyordu gitmeyince o terk etti brni
Ya en azından o adamın sevgilisiyle gorusmesinTamam adam sana uymamış
Olmuş bitmiş ablan sırf bu kişinin arkadaşı diye evleneceği adamdan mı vaz geçsin
Ben Ablana neden kızdığını ne yapmasını istediğini anlayamadım
Keşke benim ablamda böyle dusunseydiOnu bunu bilmem benim kardesime kimse boyle yapamazdi. Ablanda az degilmis.
Amannn uzulmee bosver herkes kendi isinde bosuna canini skma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?