lütfen bana bir akil verin:((

Hilal ay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
43
41
3
29
Merhaba arkadaslar buaralar o kadar mutsuzum kafam o kadar karisikki birilerinin hatta hic tanimadgm insanlarin yani sizlerin yorumlariniza ihtiyacim var..
20 yaşindayim 2 senedir beraber oldugum sewgilim var bana ilgi gosterdi ustume cok dustu ama ben 2 yildir bir turlu tam olarak ona inanamiyrm sanki sahteymis hersey gibi geliyo tabii bunda cewreminde etkisi cok ailem arkadaslarim onu bana yakistrmiyolar sebepleri bir meslegi yok ailem onun sorumluluk sahibi biri olmadgni dusunuyo ne yalan söylim bende öyle düşünuyrm sorumsz sanki ewlendgmzde onunla cok sıkıntı cekicem gibime geliyo ama yandanda cok seviyorum hakszlikmi ediyrm diyorum
Askerde suan ve ordayken beni cok incitti uzaklasinca biseyleri daha iyi anladim beni uzmekten hic cekinmiyo agzina geleni soyleyebiliyo beraberkende bana cok bagrdgi hata kucuk capli bi siddette gosterdi kontrolsuz biri.
Sizce napmaliyim??

Ben onun icin cok fedakarlik yaptim maddi durumu hic yok ama hic sorun etmedim biyere gttigimzde hep hesaba yardim ettim hediyeler suprizler cok yaptim.
Babasiyla yasiyodu suan askerde oldugu icin babasi tek her izin gunumde gdiyorum evlerini temzliyrm elimden gelenin fazlasini yapiyrm ama iste bna yeterince deger vermiyo
Onun icin ailemi karsima aldim ve pismanim sanki yanlis kisiymis gibi hersey boş yereymis gibi(

Izin gununuzde evlerini mi temizliyorsunuz?

benim odaya temizliğide gelsene sana zahmet

Tam ideal koca tipi evlenilcek adam :))) nikahın yok çocuğun yok ayrıl evlatçım kurtar kendini.. sevmeyin şöyle insan görünüşlü sırtlanları çakalları..

çok veriyorsun kusura bakma.. verdikçe değerli olmazsın aksine kendi değerinden verirsin. adamın sucu yok

Boyle mi gozu arkada kalmayacak?

Peki, o mu bunu istedi sizden?
Yanii imaa etti arada git sahip cik falan bende babasinada aciyrm gitmim dyrm kendimi kucuk dusuruyrm resmen evli degloz nisanli degliz ariyo babasi beni sanki temizlikci cagiriyo iste bulasik brikti ev kirli bilmem ne misal isim var bu hafta gelemeyebilirim dedigimde afra tafra yapiyo 2 tane kizi var umurlarnda degil geliyolar misafr gbi gidiyolar

Tam ideal koca tipi evlenilcek adam :))) nikahın yok çocuğun yok ayrıl evlatçım kurtar kendini.. sevmeyin şöyle insan görünüşlü sırtlanları çakalları..
Off off artik ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyrm ama mantigim ayrilmami emir ediyor benden

Bilmiycek bi şey yok bu çocuktan koca moca olmaz.. ömrünü yer bitirir.. o çookkk seviyorum ölüyorum bitiyorum aşklardan geriye nefret kalıyo ancak

Siz kendinize ne kadar deger verirseniz sevgiliniz de o kadar deger verir. Deger birakmamisiniz ki ortada.

Sizin neyinize milletin evini temizlemek? Ne yapiyorsunuz siz ya? Ne yapiyorsunuz???

Sorma yemin ederim 2 senede tamm cok mutlu ettigide oldu ama cok uzdugu yiprattigi zamanlarda oldu ya dusunuyrm kafamda tartiyrm ama yok olmuyo pisman olmaktan cok korkuyrm hep sknti stresi bifmiyo derdi sanki bnm iyi niyetimi kulaniyo
Siz kendinize ne kadar deger verirseniz sevgiliniz de o kadar deger verir. Deger birakmamisiniz ki ortada.

Sizin neyinize milletin evini temizlemek? Ne yapiyorsunuz siz ya? Ne yapiyorsunuz???
Hep iyi niyetimin kurbani oldum ben bunuda biliyo hep vicdanimdan vuruyo beni farkina variyorum yanmdayken gozum gormuyodu uzaklasnca anladim neyin ne oldugunu

her şeyi geçtim şiddet diyorsunuz, işte bu kabul edilebilir değil.
şimdi bunları yapıyorsa ileride neler yspar bunu düşünün.
hem askerdeyken uzak olduğunuz ve her şeyi düşünecek çok zamanı olduğu için daha çok kıymet vermesi gerekirdi onda bile tersini yapmış.

Evet kac kez hic yoktan yere insanlarin icinde bana bagrdi isyerimde kucuk dusurdu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…