Askerlikten sonra elimden geleni yapicam diyo bana guven fln diyoo blmiyrum yasnda napabilirki bu yastan sonraMesleği olmayan Ada'mı ne yapacaksın?
Ben onun icin cok fedakarlik yaptim maddi durumu hic yok ama hic sorun etmedim biyere gttigimzde hep hesaba yardim ettim hediyeler suprizler cok yaptim.
Babasiyla yasiyodu suan askerde oldugu icin babasi tek her izin gunumde gdiyorum evlerini temzliyrm elimden gelenin fazlasini yapiyrm ama iste bna yeterince deger vermiyo
Onun icin ailemi karsima aldim ve pismanim sanki yanlis kisiymis gibi hersey boş yereymis gibi(
Eveet sirf onu gozu arkada kalmasi dye kac tane kiz yaparki bunuIzin gununuzde evlerini mi temizliyorsunuz?
benim odaya temizliğide gelsene sana zahmetBen onun icin cok fedakarlik yaptim maddi durumu hic yok ama hic sorun etmedim biyere gttigimzde hep hesaba yardim ettim hediyeler suprizler cok yaptim.
Babasiyla yasiyodu suan askerde oldugu icin babasi tek her izin gunumde gdiyorum evlerini temzliyrm elimden gelenin fazlasini yapiyrm ama iste bna yeterince deger vermiyo
Onun icin ailemi karsima aldim ve pismanim sanki yanlis kisiymis gibi hersey boş yereymis gibi(
Eveet sirf onu gozu arkada kalmasi dye kac tane kiz yaparki bunuAilem bilmiyo tabi
Yanii imaa etti arada git sahip cik falan bende babasinada aciyrm gitmim dyrm kendimi kucuk dusuruyrm resmen evli degloz nisanli degliz ariyo babasi beni sanki temizlikci cagiriyo iste bulasik brikti ev kirli bilmem ne misal isim var bu hafta gelemeyebilirim dedigimde afra tafra yapiyo 2 tane kizi var umurlarnda degil geliyolar misafr gbi gidiyolarBoyle mi gozu arkada kalmayacak?
Peki, o mu bunu istedi sizden?
Bende öyle düşünüyrm artikçok veriyorsun kusura bakma.. verdikçe değerli olmazsın aksine kendi değerinden verirsin. adamın sucu yok
Off off artik ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyrm ama mantigim ayrilmami emir ediyor bendenTam ideal koca tipi evlenilcek adam :))) nikahın yok çocuğun yok ayrıl evlatçım kurtar kendini.. sevmeyin şöyle insan görünüşlü sırtlanları çakalları..
Yanii imaa etti arada git sahip cik falan bende babasinada aciyrm gitmim dyrm kendimi kucuk dusuruyrm resmen evli degloz nisanli degliz ariyo babasi beni sanki temizlikci cagiriyo iste bulasik brikti ev kirli bilmem ne misal isim var bu hafta gelemeyebilirim dedigimde afra tafra yapiyo 2 tane kizi var umurlarnda degil geliyolar misafr gbi gidiyolar
Hep iyi niyetimin kurbani oldum ben bunuda biliyo hep vicdanimdan vuruyo beni farkina variyorum yanmdayken gozum gormuyodu uzaklasnca anladim neyin ne oldugunuSiz kendinize ne kadar deger verirseniz sevgiliniz de o kadar deger verir. Deger birakmamisiniz ki ortada.
Sizin neyinize milletin evini temizlemek? Ne yapiyorsunuz siz ya? Ne yapiyorsunuz???
Evet kac kez hic yoktan yere insanlarin icinde bana bagrdi isyerimde kucuk dusurdu beni.her şeyi geçtim şiddet diyorsunuz, işte bu kabul edilebilir değil.
şimdi bunları yapıyorsa ileride neler yspar bunu düşünün.
hem askerdeyken uzak olduğunuz ve her şeyi düşünecek çok zamanı olduğu için daha çok kıymet vermesi gerekirdi onda bile tersini yapmış.
zaman çok kıymetli bir şey, haketmeyenlere harcanmamalı.Evet kac kez hic yoktan yere insanlarin icinde bana bagrdi isyerimde kucuk dusurdu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?