Nasıl derim ne derim bilmiyorumEski eskide kalmış üzerinden yıllar geçmiş çocukmussunuz buyumussunuz zaman farklı ortam farklı düşünceler farklı o nedenle geçmişi birakip yola devam etmek gerek bencede konuşun eğer onun öyle bir düşüncesi yoksa yol yakınken daha fazla bağlanmadan da uzaklaşın yoksa adi.konulmamış bir ilişkide siz kaybeder, siz üzülürsunuz kendinize bunu yapmayın
Eğer öyle bir düşünce de yoksa arkadaşlarinixla nasılsanız öyle takılın
Evet mayis ayinda tanistik bu sene ve ilk gunden anladim bakisindan bana cok farkli bakiyordu
Abisine yengesi söylemiş yengesi ona danisalim dedi o bilir dogruyu dedi biz senin arkandayiz dedi soyle diye cok israr ediyolar acaba diyorm o acilamiyoda ondan mi bana bu kadar israrcilarAklinYolsöylemiş: 49455517 .!.:Anlamadigim abisiyle konusmayi cok rahat yapabiliyorsun ama esas kisiye acilamiyorsun. Mutlaka haberi olacak bu durumdan. Arkadaslik baglarina bagli. Ister kabul eder ister etmez.
Ay bilemedim ki şimdi. Onun açılması daha iyi olurdu tabi ama. Madem bişey demiyor için de tutup acı çekeceğine soyle gitsin. Bakalım ne diyecek fikrini öğrenmiş olursun ona göre davranırsin. Bize de haber et çok heyecanli:)Ah bilsen ne kadar cok soylemek istedigimi icim icimi kemiriyor daha once birine acildim ama sonu husran oldu beni istemedi bunun benden hoslandigi kesin hareketleri nornal birarkadas gibi degil ama madem beni begeniyor ve evlenilcek kiz diyor neden acilmiyor
OlabilirAbisine yengesi söylemiş yengesi ona danisalim dedi o bilir dogruyu dedi biz senin arkandayiz dedi soyle diye cok israr ediyolar acaba diyorm o acilamiyoda ondan mi bana bu kadar israrcilar
Tabiki haber veririm yapabilirsem ama kaybetmeyi goze alamıyorum onu ama bu sekilde de dayanamiyorum abisi ask risk ister bunu goze alsin diyor ama ben hafta sonu basbasa olmamiza ragmen utandım diyemedimAalamıyorumm ki şimdi. Onun açılması daha iyi olurdu tabi ama. Madem bişey demiyor için de tutup acı çekeceğine soyle gitsin. Bakalım ne diyecek fikrini öğrenmiş olursun ona göre davranırsin. Bize de haber et çok heyecanli:)
Ee madem oyle aileden onay var ne guzel isteAslinda desem ailesine konusurlar cunku beni cidden cok begeniyor ve seviyolar abisi bile cik karşısına catir catir soyle dedi sonra soylemedim diye hayatina baskasi girerse uzulursun diyo ama ben utandim yapamadim iste
Off ben olsam söylerdim kesin. Söyleyin utanmayin. Içinizde tutacaginiza söyleyin rahatlayin. Onunda fikrini öğrenin. Eğer istemezse arkadaşlığımız biterse de bitsin. Sonuçta nereye kadar devam etceksiniz ki böyle asiksınız mademTabiki haber veririm yapabilirsem ama kaybetmeyi goze alamıyorum onu ama bu sekilde de dayanamiyorum abisi ask risk ister bunu goze alsin diyor ama ben hafta sonu basbasa olmamiza ragmen utandım diyemedim
iste nereye kadar saklarim icimde orasi mechul kizmasindan korkuyorum ama onuda istiyorum reddedilmek istemiyorum ya kaybetmekteOff ben olsam söylerdim kesin. Söyleyin utanmayin. Içinizde tutacaginiza söyleyin rahatlayin. Onunda fikrini öğrenin. Eğer istemezse arkadaşlığımız biterse de bitsin. Sonuçta nereye kadar devam etceksiniz ki böyle asiksınız madem
Onumuzdeki hafta sonu gelecekmis izmire o zaman soylesemmi ki yaaa ama nasil gircem konuya cok utanirim yaIlk bulusmanizda acilin
Ah söylemek icin kendimi cok hazirladim benden etkileniyor dedim ya mesela yolda gidiyoruz arabada ben disariya bakarken yandan beni izledigini farkediyorum sonra bere takmistim bana bakti kaldi ve ne kadar tatli olmussun sen boyle ya dedi ayrilirken iki kere sarildik optuk cunku o aydinda ben izmirdeyim aydina gittim ben beni garajdan gelip aldi muglaya gittik baska arkadaslarida gelmek istemesine ragmen kabul etmemis ne bileyim cuzdani telefonunu arabasinin anahtarini hep bana veriyor hic gizlisi yok gozumun icine icine bakiyor ama bisey demiyor sizce banami hoslaniyor gibi geliyor yaniliyo muyum[QUsöylemek inili, post: 4945hazırladımer: 390112"]Ee madem oyle aileden onay var ne guzel iste
Bisey daha sorucam ailenin bu durumdan haberi varmi onlar onaylarlarmi acaba ? Ben cunku daha bi kac gun once sevgilimden ayrildim ailem onaylamadigi icin hala zor gunler geciriyorumbu yuzden birbirini seven insanlara olabildigince yardim etmek istiyorum lutfen birbirinizin degerini bilin. Soylersen en fazla onun arkadasligini kaybedersin ki Telefonumyip olmaz acini azaltir senin elinde sonunda kaybediceksin zaten soylemezsen baskasi ile gormen daha da aci vericek biliyosun degilmi? Ama eger sen soylersen oda kabul ederse cok sey kazanmis olursunuz
Seni seviyorum de gitsin.Onumuzdeki hafta sonu gelecekmis izmire o zaman soylesemmi ki yaaa ama nasil gircem konuya cok utanirim ya
Evet baskasi ile olursa çok üzülürüm önümüzdeki hafta sonu gelecek izmire bu sefer soylemek istiyorum o kadar cok ortak yonumuz varki sanki birbirmiz icin yaratmis rabbimGunbatimiolursa kagst: 49455901 .!.:Seni seviyorum de gitsin.
Soylemiceksiniz icinizde duracak. Sevgili yapsa gözünüzün önünde kafanızı vuracak yer ariyacaksiniz niye söylemedim diye. Hiç bir erkek kendisine açılan bi bayana kizmaz. Pardon da niye kızsin ki yani. Abisinin de dediği gibi risk almalisiniz
Onu eğer o da sizi seviyorsa ona sorarsiniz:)Evet baskasi ile olursa çok üzülürüm önümüzdeki hafta sonu gelecek izmire bu sefer soylemek istiyorum o kadar cok ortak yonumuz varki sanki birbirmiz icin yaratmis rabbimpeki o benden hoslaniyosa begeniyosa neden söylemiyodur
Ben olsam coktan soylemistim :) sana bisey soylim lise yillarinda 4 yil boyunca birini karsiliksiz sevdim ortaokul 8 den lise 3 e kadar lise 3 bitti tatildeydik ben cesaretimi toplayim kendi kendime ustelik ona mesaj yazdim ondan hoşlandığımi soyledim bide yalnizdim bak arkadaslarim tam o ara tatildeydi senin gibi bana boyle destek veren de yoktu :) ustelik beni taniyomu onu bile bilmiyodumAh söylemek icin kendimi cok hazirladim benden etkileniyor dedim ya mesela yolda gidiyoruz arabada ben disariya bakarken yandan beni izledigini farkediyorum sonra bere takmistim fotosunuu i kaldi ve ne kadar tatli olmussun sen boyle ya dedi ayrilirken iki kere sarildgeliyorucunku o aydinda ben izmirdeyim aydina gittim ben beni garajdan gelip aldi muglaya gittik baska arkadaslarida gelmek istemesine ragmen kabul etmemis ne bileyim cuzdani telefonunu arabasinin anahtarini hep bana veriyor hic gizlisi yok gozumun icine icine bakiyor ama bisey demiyor sizce banami hoslaniyor gibi geliyor yaniliyo muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?