lütfen bana bir akil verin :(

hus3545 alintilarin dengesi bozuldu :)

Canim sen en kisa zamanda seviyosan sevdigini hoşlanıyorsan hoslandigini soyle oda bende derse niye bu gune kadar soylemedin beni turlu turlu sıkıntılara soktun de firca cek
Evet ya ne oluyo bende anlamadim gitti ah zaten bi olsak cekcem fircayi da oluru varmi demistim yengesine oda var o seni ister ama eskisine nasil bir cozum bulur bilmiyorum dedi

Ailesini niye karistirdiniz ya hu.

Elti kaynim muhabbetlerine baslamissiniz.

Birde mustakbel eltinize herseyi anlatmissiniz.

Ne gerer vardi bu kadar detaya?

Hem madem seni begeniyor ailesi neden ogullarina bu kiza acil demiyorlarda sana oglanin uzerine git diyorlar?

Iki yetiskin insan aranizda halletmeliydiniz.

Fazla dallanip budaklanmis olay. Birde ustelik detay verilmis gereksiz yere.

Cocukla konus. Duygularini ac.

Ne yasanirsa ikinizin arasinda yasansin.

Baska insanlari karistirma.

Ozellikle mustakbel elti ve kayni hic karistirma.

ben olsam uzak durmaya çalışırım nedeni ise
evlendiğin vakit en ufak şeyde bile sana arkadaşımla gezdin neler yaşadın kim bilir
ben sen istemiyordum yengemle abim ısrar etti gibi şeyler söyleyebilir
Suan mesela hic sorgulamiyo gecmisimi ki 7 sene gecti sorsa zaten anlatirim ama hic konusunu bile acmiyor uzak duramiyorum bişey beni ona çekiyor

Hakkimda bi dusuncesi varmi onu merak ettim o yuzden onlara sordum ama kendimi tutamadim onlardan akil istedim

Evet ya ne oluyo bende anlamadim gitti ah zaten bi olsak cekcem fircayi da oluru varmi demistim yengesine oda var o seni ister ama eskisine nasil bir cozum bulur bilmiyorum dedi
Diger cocukla aranda bisey gectimi ne kastettigimi anladin belki cocuk oyle bisey oldugundan korkuyordur kabullenebilirmi kabullenemezmi ikilemdedir belki ?
Ha bide elti hanim nerden ogrenmis sen mi anlattin cocuk mu bahsetmis ?

Diger cocukla aranda bisey gectimi ne kastettigdoğudakiin belki cocuk oyle bisey oldugundan korkuyordur kabullenebilirmi kabullenemezmi ikilemdedir belki ?
Ha bide elti hanim nerden ogrenmis sen mi anlattin cocuk mu bahsetmis ?
Hayir ya bisey gecmedi 18 yasimdaydim ve kendisi subaydi zaten dogru duzgun gorusemiyoduk bile o doğuda gorev yapiyodu oyle dusunse bana yakin davranmaz diye dusunuyorum hep uzak durmazmiydi yengesi beni begendigini söylemiş oda kendi fikrini soylemis

Arabizda bisey gecseydi korkulacak bisey var diyebilirdim ama sen onay veriyosun cocugun ailesi onay veriyor cocukda seni begendigini yenhesine soylemis :) bence olma ihtimali yuksek

Hakkimda bi dusuncesi varmi onu merak ettim o yuzden onlara sordum ama kendimi tutamadim onlardan akil istedim

Siz siz olun ne kadar iyi insanlarda olsalar karsi tarafin ailesine her detayi vermeyin.

Olan olmus artik.

Bundan sonra anlatmayin herseyi.

Arabizda bisey gecseydi korkulacak bisey var diyebilirdim ama sen onay veriyosun cocugun ailesi onay veriyor cocukda seni begendigini yenhesine soylemis :) bence olma ihtimali yuksek
Olumlu yaklasmis ama aramizdaki ten engelin eski sevgilimin olduğunu soylemis ya hersey okeyken onu neden engel goruyo olabilir

Olumlu yaklasmis ama aramizdaki ten engelin eski sevgilimin olduğunu soylemis ya hersey okeyken onu neden engel goruyo olabilir
Iste bunu ona sormadan bilemezsin diğer arkadaslarda haklilar elti eltidir bazen insan kardesiyle bile kavga ediyor :) artik herseyi detayiyla anlatmaniza gerek yok cunku bazi insanlar var detaylari surekli bilmek istiyor anlatmayinca ise kuyu kazmaya basliyorlar kardesimin arkadaslari bunu kardesime yapmislardi az once konusuldu hatta yeri gelmisken sanada soyliym dedim
Ha yengesine cok cok kosulsuz guveniyorsan o halde ona de noye onu engel goruyor bizim onunla aramizda hicbisey gecmediki gibisinden biraz bilgi ver illaki cocugun kulagina citlatir :)

Ben de vakti zamanında birinden hoşlandım hatta aşık oldum öyle bir belli ettim ki içimde tutmam imkansızdi hatta selamlasma seviyesinde tanisiyorduk elektrik almıştım ondan önce ikimizin tanıdığı biriyle citlattim konuyu meğer o da benden çok etkilenmiş şimdi evliyiz iki de çocuk pişman olmadım yani içinde sevgi aşk varsa onunla arkadaş olamazsın. Bence gorustugunuzde aşk konusu aç düşüncesini öğren kaliteli ilişki istiyorum falan de senin gibi insan zor bulunur falan de zaten onda da varsa birşey konunun sonunda sevgili olursunuz

Bir mutlu son daha sizide cesaretinizden dolayi tebrik ederim darisi konu sahibinin basina

Benim anlamadığım yengesi, abisi herkes sana 'konuş' diye baskı yapıyor. Damat adayıysa 'dostumun eski sevgilisi' diyerek ağır abilik yapıyor. Ona neden baskı yapılmıyor? Bütün akrabaları senin üzerine çullanmış durumda. Çok mantıksız geldi. Madem iki tarafın hoşlndığını biliyorlar o zaman oğluşlarına çullansınlar.konunun ilerleyişi hayatın gidişatına ters. Esas oğlanın akrabaları, esas kıza 'şu bizim oğlanla konuş' diyor. Enteresan. Ben olsam girişimde bulunmam.

[QUOTişte bebevicira, post: 49459086, member: 769486"]Benim anlamadığım yengesi, abisi herkes sana 'konuş' diye baskı yapıyor. Damat adayıysa 'dostumun eski sevgilisi' diyerek ağır abilik yapıyor. Ona neden baskı yapılmıyor? Bütün akrabaları senin üzerine çullanmış durumda. Çok mantıksız geldi. Madem iki tarafın hoşlndığını biliyorlar o zaman oğluşlarına çullansınlar.konunun ilerleyişi hayatın gidişatına ters. Esas oğlanın akrabaları, esas kıza 'şu bizim oğlanla konuş' diyor. Enteresan. Ben olsam girişimde bulunmam.[/QUOTE]
Evet iste bende bunu anlamadim israrla bana soyle bunu ona diyolar böyle olmaz diyolar terslemez seni diyolar onlara gore sevgili olurmusuz acaba cocuk benden mi emin olamiyor cekiniyor yoksa oda korkuyor beni daha mi cesaretli gorduler

Konuyu takipteyim bende :) inşallah güzel sonuçlanir merak ettiğim bir konu var şuan uzaktasıniz telefonla konuşuyor musunuz gün içinde sürekli beraberken tamam iyisiniz uzakta iken iletişiminiz ne durumda
Bide sizin yerinizde olsam elti ve kayinbirader adayınız ile ilişkinize mesafe koymanızı öneririm her zaman her daim ufak bir çatışma kıskançlık veya bir konuda direk herşey farklı bir boyutta yüzünüze vurulabilir mesafeli samimiyet her zaman iyidir

Uzaktayken cok sık telefonla görüşen insanlar değiliz mesajlasiyoruz zaten kendisi cok yogun çalışıyor telefonla pek ilgilenmeyi seven biri degil surekli bi iletisim halimiz yok yapmadığım zaman laf carpiyor iyiyim sagol sen nasılsın diyor :) kizla cok yakin arkadas olduk eside öyle abim gibi davraniyor cok bisey paylasmiyodum zaten ama bunu en son onunda fikrini duyunca dayanamayip soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…