Yengesiyle aramiz cok iyi ve ben artik icimde tutamicak hale geldim onun bana karsi ilgisi olup olmadigini merak ettim ilgisi vardi ama emin olamiyordum bu yuzden dayanamadim ve anlattim onun soylediklerini duyuncaAilesiyle bu konulara niye girdin ki?
Gercekten istiyorum cok beyfendi cok duzgun isinde gucunde birisi korkum sadece ya kabul etmeyip bide uzerine arkadaşligimizi bitirirse bu kadar düzgün birini kaybetmek istemiyorumAdamı gerbirisi istiyorsan konuş, anlat hissettiklerini. Ama eski sevgilinden dolayı olmaz derse de üzülme. Kokuşmuş zihniyetli bir insandan çabucak kurtulmuş olursun.
Ben kendimden eminim canim ama soylersem ya beni istemezse ve arkadasligimizi da bitirirse diye korkuyorumEski sevgili adindan belli eski :) ikinizde akilli olun birbirinizi seviyorsaniz gelecekte mutluolmaniz mumkun ve bunu lutfen kendi ellerinizle geri itmeyin bunu once sen kendine telkin et kendini bunun dogru olduguna inandir ardindan hoslandigin cocuga soyle ben dusunuyorum ki oda aynen seningobi dusunucektir akli basinda biriyse :)
Omur boyu mutluluklar dilerim
Gercekten istiyorum cok beyfendi cok duzgun isinde gucunde birisi korkum sadece ya kabul etmeyip bide uzerine arkadaşligimizi bitirirse bu kadar düzgün birini kaybetmek istemiyorum
Canım o çocuk çoktan anlamıştır senin ilgini. Gerçekten niyeti olanı görüşmediği eski arkadaşı bağlamaz. Kendini biraz geri çek benceYengesiyle aramiz cok iyi ve ben artik icimde tutamicak hale geldim onun bana karsi ilgisi olup olmadigini merak ettim ilgisi vardi ama emin olamiyordum bu yuzden dayanamadim ve anlattim onun soylediklerini duyunca
Ah bilsen ne kadar cok soylemek istedigimi icim icimi kemiriyor daha once birine acildim ama sonu husran oldu beni istemedi bunun benden hoslandigi kesin hareketleri nornal birarkadas gibi degil ama madem beni begeniyor ve evlenilcek kiz diyor neden acilmiyorBen olsaydım söylerdim aşık olduğumu yuzune
Gercekten istiyorum cok beyfendi cok duzgun isinde gucunde birisi korkum sadece ya kabul etmeyip bide uzerine arkadaşligimizi bitirirse bu kadar düzgün birini kaybetmek istemiyorum
Bilmiyorum inanin Allah a dua ettim onun icin hep ve istiaremde dahi cikti cok istiyorum ama diyemiyorumEvliliğin nasip işi olduğuna evlendikten sonra inandım, senin nasibinse olur .
Canim peki arkadasliginin seni daha da fazla uzecegini biliyomusun ileride ? Sen kendinden eminsen ben de senin onu inandiracagindan ikna edeceginden eminim olmadi yin tedirgin oluyosan herkezi devreye sok onun ailesinide bu gun x ile konusucam beni reddederse lutfen sizde konusun akli basina gelsin beni seviyosa bunu kafasina takmasin dogrulari ona gosterin de yardimci olucaklardir kesin :)Ben kendimden eminim canim ama soylersem ya beni istemezse ve arkadasligimizi da bitirirse diye korkuyorum
Sephora cok hakli daha fazla uzmeyin kendiniziHoşlandığınız insandan arkadaş olmaz zaten. Konuşun. Olacaksa olur olmayacaksa aklınızda kalmaz.
Evet mayis ayinda tanistik bu sene ve ilk gunden anladim bakisindan bana cok farkli bakiyorduNasil tanistiniz? Ex sayesinde mi?
Aslinda desem ailesine konusurlar cunku beni cidden cok begeniyor ve seviyolar abisi bile cik karşısına catir catir soyle dedi sonra soylemedim diye hayatina baskasi girerse uzulursun diyo ama ben utandim yapamadim isteCanim peki arkadasliginin seni daha da fazla uzkarşısınailiyomusun ileride ? Sen kendinden eminsen ben de senin onu inandiracagindan ikna edeceginden eminim olmadi yin tedirgin oluyosan herkezi devreye sok onun ailesinide bu gun x ile konusucam beni reddederse lutfen sizde konusun akli basina gelsin beni seviyosa bunu kafasina takmasin dogrulari ona gosterin de yardimci olucaklardir kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?