Lütfen bana bir akıl verinn😔

purplegatsby

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
261
122
23
28
Kızlar, durumum şu; adetimin ilk gecikme gününde erken gebelik testi yaptım negatif. Sonra bekledim 4. Gecikme günü kaset test yaptım yine negatif. Ama adetim hiç gecikmez tam gününde olurdu ve adetim geciktiğinden beri belimde ve sol kasığımda inanılmaz ağrılar vardı daha bugün geçti. Sabah gidip kan testi vereyim diyorum, gevikmenin 5.günü yani. Acele mi ediyorum? Geç döllenme olabilir mi ya da sadece sıradan bi gecikme mi? Çok arafta kaldım bi akıl verin lütfen Daha önce testleri negatif olup kanda pızitif gören var mı?

Geç döllenme de olabilir dönemsel bir gecikme de olabilir. Bence kan verme. İdrarda pozitif görmeden kan vermeye gitme. Emin ol orada kolunu uzayıp kan vermek bile bir umut. Test sonucu çıkana kadar dakika başı sayfa yeniliyorsun,heyecan yapıyorsun. Sonuç gözyaşı.

Haklısınız, negatif bir sonuç almaktan korkuyorum. Ama bu şekilde de bu belirsizlik beni çok yordu günlerdir. Hani değilsem de değilim, en azından bileyim kafama takılmasın diyorum. Çünkü günlerdir başka bir şey düşünemez oldum. Peki sizce idrar testini ne zaman tekrarlamalıyım?

Böyle stres yaptığınız için de gelmeyebilir. İki günde bir yapın bence. Bunu da sorduğunuz için söylüyorum. Asıl olan sakince beklemek,başka şeylerle uğraşmak ama biliyorum olmuyor.

Böyle stres yaptığınız için de gelmeyebilir. İki günde bir yapın bence. Bunu da sorduğunuz için söylüyorum. Asıl olan sakince beklemek,başka şeylerle uğraşmak ama biliyorum olmuyor.
Evet söylediğiniz her şeyde haklisiniz. Stres yapmadan, sabırla beklenmesi gereken bi süreç bu süreç. Ama işte bu çok zor, hamile miyim diye düşünmekten daha çok strese girdiğim için kan vermeyi düşündüm zaten ben de. Yani olmaması değil bu belirsizlik yoruyor beni. Çünkü denemeye başlayalı henüz çok olmadı, bu ay olmazsa da sorun yok gelecek ay denemeye devam Teşekkür ederim cevabınız için ☺

Bende aylık iğne kullanıyordum fakat geçen ay geç yaptırdım şüphelendim test negatif çıktı bugün kan testi verdim. Kızımdaki belirtilerin hepsi var sonucu yarın alacağım

Bende aylık iğne kullanıyordum fakat geçen ay geç yaptırdım şüphelendim test negatif çıktı bugün kan testi verdim. Kızımdaki belirtilerin hepsi var sonucu yarın alacağım
Ya inşallah güzel sonuçlar alırsınız, Allah gönlünüze göre versin Kızım derken ilk çocuğunuzdan mı bahsediyorsunuz, anlamadım

Sabah ilk idrara çıktığınızda mı test yapıyorsunuz? 5 gün gecikmeye testte çıkardı bence. Yolculuk yada stres gibi nedenlerle gecikme olabilir.

Sabah ilk idrara çıktığınızda mı test yapıyorsunuz? 5 gün gecikmeye testte çıkardı bence. Yolculuk yada stres gibi nedenlerle gecikme olabilir.
İlk testimi ilk idrarla yapmadım fakat ikinciyi ilk idrarla yaptım. Yolculuk veya stres gerektiren bir durum da yaşamadım aslında. Ama belki bu belirsizliği kafama taktıkça daha çok gecikiyordur, bilemedim valla

İlk testimi ilk idrarla yapmadım fakat ikinciyi ilk idrarla yaptım. Yolculuk veya stres gerektiren bir durum da yaşamadım aslında. Ama belki bu belirsizliği kafama taktıkça daha çok gecikiyordur, bilemedim valla
Benim adet döngüm 28 günden az, yani son adetimden 4 hafta geçmeden adet oluyorum. Gebeliklerimi de 4 hafta geçince eğer adet olmadıysam gecikmiş kabul ediyorum. 2 oğlum var. İkisinde de 4 haftayı 2 gün geçince sabah test yaptım net çift çizgi çıktı. Aslında gecikme 2 günden fazla oluyor.

Allah bağışlasın evlatlarınızı Benim döngüm 30 günde bir ve saati bile pek şaşmaz hep aynı saatlerde adet görmeye başlarım. Bu sebeple erkenden heyecan yaptım aslında Biraz daha beklesem daha iyi olacak sanırım, teşekkür ederim.

3 gün daha bekleseniz sizin için daha iyi olur çünkü tam sonuç alırsınız. Benimki 16sıydı adet yerine kahverengi lekelenmem oldu eczaneden test aldım negatifti galiba erken yaptım dün kan verdim bugün çıkacak sonuçlar, yoo sorabilirsiniz

Evet ben de öyle karar verdim kesin sonuç alabilmek için, çarşamba veya perşembe kan vermek daha iyi olacak sanırım. Sonucunuzu benimle de paylaşın lütfen merak ederim, inşallah olumlu bir sonuç alırsınız dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…