- Konu Sahibi purplegatsby
-
Bazen gec cikabiliyor arkadasim adeti 2 gün gecdi negatifdi bir hafta sonra pozitif gordu hamileydiHerkese merhaba Rabbim hepimize nurtopu gibi sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahben bu ay yumurtalık takibi yaptırdım 13.gün yumurtamın çatladığını gördük yarın adet olmam gerekiyo bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkarmıydı acaba
Ama benim yumurtam bir gün erken çatladı buna rağmen geç çıkabilirmiBazen gec cikabiliyor arkadasim adeti 2 gün gecdi negatifdi bir hafta sonra pozitif gordu hamileydi
Var hemen kan verin benceEki Görüntüle 3164989 kızlar gebelik var mı sizce adetim 2 gun gecikdi ve ilk dakikada testler boyleydi bekletmedim
Bence hamilesiniz ki belirtilerde varsa tabi. Bende bugün öğrendim hamile olduğumu yarın kadın doğuma gideceğim.Eki Görüntüle 3164989 kızlar gebelik var mı sizce adetim 2 gun gecikdi ve ilk dakikada testler boyleydi bekletmedim
Yani kimisi sizin gibi diyor ama defalarca testte negatif görmesine rağmen kanda pozitif çıkan arkadaşlarımız da olmuş. Bu da kafamı karıştırdı açıkçası, en iyisi kan verip doğrusunı öğrenmekBugün e kadar idrarda kesin çıkardı. Hamile olunca geç döllenme de olsa erken gebelik testinde çıkıyor. Benim 2 gebeliğim oldu ikisinde de adetime 1 hafta kala öğrendim erken gebelik testi ve kaset testen. Hamilelik varsa çıkardı yani. Bence
Yarın sabah vereceğim, dua edin bana olur muUmarım canım test verdin mi hastanede peki bişey dedilermi
Bence adetinizin gecikmesini bekleyip testi tekrarlayın sonra hala bi sonuç alamazsanız da kan verirsiniz. İnşallah gönlünüze göre olurHerkese merhaba Rabbim hepimize nurtopu gibi sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahben bu ay yumurtalık takibi yaptırdım 13.gün yumurtamın çatladığını gördük yarın adet olmam gerekiyo bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkarmıydı acaba
İnşallah teşekkürler sonucu yazarım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinBence adetinizin gecikmesini bekleyip testi tekrarlayın sonra hala bi sonuç alamazsanız da kan verirsiniz. İnşallah gönlünüze göre olur
Allah gönlüne göre versin canım inşallah vardırYarın sabah vereceğim, dua edin bana olur mu
Ben hiç riske girmiyorum direk kan testi yaptırıyorum. En garantisi. Hayırlısı olsun diyelimYani kimisi sizin gibi diyor ama defalarca testte negatif görmesine rağmen kanda pozitif çıkan arkadaşlarımız da olmuş. Bu da kafamı karıştırdı açıkçası, en iyisi kan verip doğrusunı öğrenmek
Nasıl çıktı sonucuz? Allah'ın izniyle hamilesinizdir inşallah, bende şuan sizinle aynı durumdayım 5. Gün gecikmemim hala bekliyorumİnşallah teşekkürler sonucu yazarım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Bekliyorum sonucu umudum yok ama bilmiyorum inşallah hamileyizdirNasıl çıktı sonucuz? Allah'ın izniyle hamilesinizdir inşallah, bende şuan sizinle aynı durumdayım 5. Gün gecikmemim hala bekliyorum
İnşallah hadi bakalımBekliyorum sonucu umudum yok ama bilmiyorum inşallah hamileyizdir
Hamilemisiniz acaba merak ettimYarın sabah vereceğim, dua edin bana olur mu
Sonucunuz çıktı miYarın sabah vereceğim, dua edin bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?