- 20 Kasım 2022
- 261
- 122
- 23
- 28
- Konu Sahibi purplegatsby
-
Çook sevindim sizin adınıza, gözünüz aydınHamileyim ama beta HCG değerim düşükmüş
Doktorum olmadığı için aciklanmadi sadece gebe olduğum söylendi, çok teşekkür ederim inşallahÇook sevindim sizin adınıza, gözünüz aydındert etmeyin inşallah tutunur bebişiniz sağlıkla, yavaş yavaş yükselir değeriniz umarım. Kaç çıktı değeriniz
Var, şu mavi olanlarla öğrendim ben. Bence kan vermeye gidin hayırlı olsunEki Görüntüle 3164989 kızlar gebelik var mı sizce adetim 2 gun gecikdi ve ilk dakikada testler boyleydi bekletmedim
İnşallah dediğiniz gibidir kan verdim bugün hemen testi yapar yapmaz ikinci cizgi silik gözükünce suphelendimVar, şu mavi olanlarla öğrendim ben. Bence kan vermeye gidin hayırlı olsun
Acaba dedim kuruma cizgisimi ama baktım ilk bir dakikada belirdi silik cizgiİnşallah dediğiniz gibidir kan verdim bugün hemen testi yapar yapmaz ikinci cizgi silik gözükünce suphelendim
Beta değeri düşük yeni olduğu için silik çıkıyor ben hamileliğin 6. haftasinda ıdrar testi yaptığımda her ikisi aynı koyulukta çıkmıştı. Onun oncesi koyulasarak geldi .hemen 1-2 dakika içinde çıkan testte kan testinde pozitif sonucu görürsünüzAcaba dedim kuruma cizgisimi ama baktım ilk bir dakikada belirdi silik cizgi
6.hafta için adet gecikmesi olarak baya beklediniz demektir benim daha 2 gün gecikdi ondan değer düşük daha galiba.bende öyle düşünüyorum inşallah bakalımBeta değeri düşük yeni olduğu için silik çıkıyor ben hamileliğin 6. haftasinda ıdrar testi yaptığımda her ikisi aynı koyulukta çıkmıştı. Onun oncesi koyulasarak geldi .hemen 1-2 dakika içinde çıkan testte kan testinde pozitif sonucu görürsünüz
Yok 4 gün gecikmeyle 400 gibi bı değer çıktı ama randevu bulamadım kan değerinede sağolsun kadin doğum acilde kanama olmadan bakmaya tenezzül etmiyorlar. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için yaptığım testler önce koyulaşıp sonra siliklesmeye başladı. Bu ay korktuğum için idrar testini 2 günde bir tekrarladim. Gün gün koyulaşti. Sizin çok yeni muhtemelen ama bence yüzde yüzde var6.hafta için adet gecikmesi olarak baya beklediniz demektir benim daha 2 gün gecikdi ondan değer düşük daha galiba.bende öyle düşünüyorum inşallah bakalım
Tabi iki ihtimal de var, inşallah stres değil de diğer ihtimaldir. Teşekkür ederimGeç döllenme yada stres kafa hep o düşüncede olunca adette geçilebiliyor umarım güzel haber alırsın
Gözünüz aydın, büyük bir ihtimalle hamilesiniz gibi duruyor. İnşallah kan testinde de olumlu sonuçlar alırsınız. Güzel haberlerinizi bekliyorumEki Görüntüle 3164989 kızlar gebelik var mı sizce adetim 2 gun gecikdi ve ilk dakikada testler boyleydi bekletmedim
Tabi kan testinden negatif sonuç almayı hiç istemem ama işte bu şekilde de acaba mı diye çok kafamı meşgul ediyor. Kan verip netleştirmek en iyisi sanırım. Teşekkür ederim, inşallah isteyen kimsenin kucağı boş kalmazİdrar testi yapın 2 günde bir, benimde temmuz Ağustos arası 15 gün gecikmem olmuştu. Gec döllenme diye çok umitlenmistim ancak doktora gittigim gün regl oldum. Stresten veya mevsimsel demişti doktor. Tabiki geç döllenme olmuş olabilir ancak kan vermek çok umut kırıcı oluyor negatif olunca. Umarım gönlünüzden geçen olur
İnşallah erken gebelik yapdim oda silik cizgi cikdi ilk 5 dakikada inşallah yarın kan açıklanır sizinde güzel haberlerinizi bekliyormGözünüz aydın, büyük bir ihtimalle hamilesiniz gibi duruyor. İnşallah kan testinde de olumlu sonuçlar alırsınız. Güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah ben de yarın kan vermeye karar verdim. Buraya da yazın sonucunuzı olur muİnşallah erken gebelik yapdim oda silik cizgi cikdi ilk 5 dakikada inşallah yarın kan açıklanır sizinde güzel haberlerinizi bekliyorm
Gözünüz aydın, büyük bir ihtimalle hamilesiniz gibi duruyor. İnşallah kan testinde de olumlu sonuçlar alırsınız. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Tabiki sizde yazın olurmuİnşallah ben de yarın kan vermeye karar verdim. Buraya da yazın sonucunuzı olur mu
Umarım canım test verdin mi hastanede peki bişey dedilermiTabi iki ihtimal de var, inşallah stres değil de diğer ihtimaldir. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?