İyi akşamlar kızlar. Uygun başka bir başlık bulamadım. Durumu özet geciyorum. Kb yaklaşık 6 ay önce vefat etti. Kv evleri köyde olduğu için evde kalamiyor tek basina. Görümcem de eşinden ayrıldı 3-4 ay önce. Hem KV hem görümcem bizde kalıyorlardı. Onlara bir ev tutulacak ama daha ne zaman olduğu belli değil. Görümcem burada iş imkanı yok diye 1 ay önce diğer gorumceme gitti ise ise girdi. Ama kv bizim başımızdan syrilmiuor. Bir ara görumcem 1 ay orada 1 ayburada kalır annem idare ederiz ev tutulana kadar diye bir şey söylemişti ama kv kızına gitmiyor sırf burada kalmak için . Gorumcemle konuşuyum biraz cagirsin ısrar etsin diyorum. Ama ayıp mı olur yanlış anlar mı diye de düşünüyorum. Eşimle özel hayatım kalmadı. Gorumcemle brliktelerdi o gitti kv sağolsun hiç biraz ben de gidiyim gençler yalnız kalsın diye düşünmüyor. Kucuk çocuğum var kv hep onunla oynuyor .ben evde temizlikten yemek yapmaktan şundan bundan oglumu sevemiyorum doğru düzgün. Eşimle zaten akşam film dizi izlerdik vs artık onlar da yalan oldu .özel hayatımız vs hepsi bitti 5-6 aydır. 1 ay zorlaya zorlaya gitti gorumceme şimdi gitmiyor. Bizde kalan görümcem bile giderken sende gel biraz dedi gitmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık . Ve ciddi anlamda psikolojim bozuldu.