- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERhaba @hllly, benim durumunda böyle
Ne demek istediğinizi anladım kaşınızın ortasından aşağıya doğru basık olduğunu düşünüyorsunuz değil mi? Ama sizin ki benim burnuma göre çok daha iyi. Ucu falan çok iyi görünüyor bence
Sizin bana özelden attığınız fotoğrafa göre baya toparlanmış:)
Burun delikleriniz cok kucuk degil mi ya nasil nefes aliyorsunuz onceden mi kucuktu siz mi kuculttunuz
Ya ben burun deliklerime hiç dokundurtmadım bu yüzden. Afedersiniz insan karıştırmak istiyor arada![]()
BizBenimle karıştırmıyorsunuz değil mi :) size özelden fotoğraf atmıştım ben konu sahibiyim. Arkadaş kendi burnunu merak ettiğim için attı.
BizSiyah Kugu ile de mesajlaşmıştık :)
Şuan sis ve kalkık duruyo o zamanla incek ve daha güzel olcak inan bana,bende aynı seyleri yaşadım ve şuan iyki olmuşum diyorum.icini ferah tut cnm
Öyle mi tamam o zaman. Ben de özelden kendisine yazmıştım. Burnumu her şeye soktuğum içinkarıştırıyor sandım bir an.
[
Küçük güzel bir burnun var. Bakalım zamanla nasıl olacak . Ben kendim için söyleyeyim hemen güzel olsun şekli belli olsun ödemler insin istiyorum sanırım.
Kemeri arıyor gözler değil mi :) yandan beğeniyorum ama önden beğenemiyorum işte bakalım şişlikler ne zaman inecek. O çukur bende de var ellediğimde sol tarafda daha fazla sağ tarafda daha az olduğunu hissedebiliyorum. Yalnız sizin gerçekten çok erken. Benim 2. Ayım arkadaşlarım yaptırdı İnan çok farkediyor bir ay bile . Kusursuz olacak diye birşey yok tabii ama illa kusur olsun bakıldığında aa burnunuz yapmamı demesinler ama madem yaptırdık o riski göze aldık bir kere de olsun istiyorumBurnum normalde de küçüktü aslında ama kocaman bir kemerim vardı. Kemer gidince orası çok basık oldu. Hani burnun üstü ova olur benim çok keskin bir şekilde düm düz oldu. Bide sanki bir yerde çok minik bir çukur var gibi. Şu an her şeyi ödeme bağlıyorum bir an önce geçse de gerçek şeklini görsek.
Ama sizin burnunuz çok hoş bence. Şu anki haliyle bile güzel görünüyor![]()
Kemeri arıyor gözler değil mi :) yandan beğeniyorum ama önden beğenemiyorum işte bakalım şişlikler ne zaman inecek. O çukur bende de var ellediğimde sol tarafda daha fazla sağ tarafda daha az olduğunu hissedebiliyorum. Yalnız sizin gerçekten çok erken. Benim 2. Ayım arkadaşlarım yaptırdı İnan çok farkediyor bir ay bile . Kusursuz olacak diye birşey yok tabii ama illa kusur olsun bakıldığında aa burnunuz yapmamı demesinler ama madem yaptırdık o riski göze aldık bir kere de olsun istiyorum
Benim burun deliklerim de farklıydı şu an hemen hemen aynılar. Güzel düşünelim güzel olsun diyicem inşallah iner bu şişliklerde . Hergün fotoğraf çekilip aynada bakar bakar dururdum şimdilerde azalttım hatta önden pek fotoğraf çekilmiyorum . Birşey diyim mi hergün değişebiliyor bir bakıyorum sol taraf şiş ertesi gün sağ taraf başka bir zaman yamulmuş oluyor zamana ihtiyacımız var kesinlikle.İnanın kemeri hiç aramıyor gözlerim. Hala kurtulduğuma inanamıyorum. Sabah uyanır uyanmaz burnumu yokluyorum kemer var mı diyeyandan ben de çok beğeniyorum aynı sizin gibiyim ben de.
Öndeki şişlikler korkutuyor işte. Yamuk yumuk oldu iyice. Bir taraf daha şiş diğer taraf inik.
Şimdi içten bakıyorum sol tarafta içte bir şişlik var delik çok küçük kalmış yukarıda. Sağ daha iyi. Burun deliklerim de asimetrik. Biri daha yuvarlak geniş. Diğeri dar uzun. Kafayı yiyeceğim burnumu incelerken![]()
Yok karıştırmadım canım:)Benimle karıştırmıyorsunuz değil misize özelden fotoğraf atmıştım ben konu sahibiyim. Arkadaş kendi burnunu merak ettiğim için attı.
![]()
Erken tabiki 1 yilda tam oturuyoCanım çok teşekkür ederim. Aslında eski haline bakınca ben şu haline bile razıyım. Ama yine de insan ameliyat olmuşken değsin istiyor. Umarım iner. Bugün Ameliyat olalı 16 gün, alçılar çıkalı 9 gün oldu ama henüz bir değişiklik yok gibi geliyor bana. Belki de çok erkendir bilemiyorum.
Canım benim sen benim ilk ameliyat halini görseydin keşke kocaman bir burundu ve yeni burnun maşallah şiş haliyle bile çok güzel görünüyor altı ay içinde tam şekli oturacaktır sakın takıntı yapma bunuArkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte hiçbir eğrilik yok sorun burun şeklinde. Kemeri alıp ucunu kaldırmak gerekiyor. Bu da estetiğe giriyor haliyle. Neyse ameliyatımı oldum. Dün de tampon ve sargı alındı. İlk burnumu gördüğümde ağlamak istedim. Doktor şu an şiş olduğunu söyledi.
Burda da günlerdir okuyorum aslında. Herkes ilk görünen şekliyle kalmadığını söylüyor. Ama kendi burnum gibi bir burun görmedim hiç. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Önceden de kötüydü burun şeklim ama önden bakınca böyle aşırı büyük değildi.
Fotoğraflarda çok normal gibi duruyor. Ama gerçekte sanki iki burun yan yana getirilmiş gibi aşırı kalın bir burun.