Lütfen bana bunun geçici olduğunu söyleyin :( (resimli)

Arkadaşlar ameliyat olalı tam 4 ay oldu. Burnumun son hali bu şekilde. Kemer çok fazlaydı o yüzden tabi ki bu haline şükrediyorum. Ama estetik yaptırıp da bu kadar eğri büğrü bir burun görmemiştim. Çok fazla şekil bozukluğu var. Bazı yerler hiç inmedi, düzelmedi.

Son resimde pembe okla gösterdiğim yere dokununca tuhaf bir his oluyor burnumda. İçi gıdıklanıyor sanki.

Lütfen objektif bir şekilde yorum yapar mısınız sizce nasıl görünüyor?

Eklentiler

• FAD1DA7F-8782-46E3-BC18-2985DA8953EC.webp
    FAD1DA7F-8782-46E3-BC18-2985DA8953EC.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 348
  • 729A6DAF-E8A0-4E6B-85CE-896FE35DA4A2.webp
    729A6DAF-E8A0-4E6B-85CE-896FE35DA4A2.webp
    25 KB · Görüntüleme: 311
  • A8ED1684-6EB5-40C1-A5CE-65B7109EA7AF.webp
    A8ED1684-6EB5-40C1-A5CE-65B7109EA7AF.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 342
  • 1D2DC91E-14A2-4E35-8464-CE7E8092DF7B.webp
    1D2DC91E-14A2-4E35-8464-CE7E8092DF7B.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 343
Arkadaşlar ameliyat olalı tam 4 ay oldu. Burnumun son hali bu şekilde. Kemer çok fazlaydı o yüzden tabi ki bu haline şükrediyorum. Ama estetik yaptırıp da bu kadar eğri büğrü bir burun görmemiştim. Çok fazla şekil bozukluğu var. Bazı yerler hiç inmedi, düzelmedi.

Son resimde pembe okla gösterdiğim yere dokununca tuhaf bir his oluyor burnumda. İçi gıdıklanıyor sanki.

Lütfen objektif bir şekilde yorum yapar mısınız sizce nasıl görünüyor?
Burnunuz yandan çok güzel. Ama önden burun sırtı hala çok şiş ve geniş. Tam emin olmamakla birlikte acaba doktor kemeri aldıktan sonra burun çatınızı açık bırakmış olabilir mi? Başka bir doktora muayene olun derim.

Burnunuz yandan çok güzel. Ama önden burun sırtı hala çok şiş ve geniş. Tam emin olmamakla birlikte acaba doktor kemeri aldıktan sonra burun çatınızı açık bırakmış olabilir mi? Başka bir doktora muayene olun derim.

4 ayda hala şişliklerin inmemesi mümkün müdür acaba? Bana artık değişmezmiş gibi geliyor o yandaki görüntü.

Çatının açık kalmasını ilk kez duyuyorum. Doktoruma kontrole gittiğimde 6.ayda tekrar kontrole gelirsin bir de 1 yıl olunca bakarız hala problemler devam ederse revizyon olabilirsin ya da dolgu yaptırabilirsin dedi. Burun deliklerim orantılı değil dedim bir tanesinin dikişi milimetrik olarak fazla olmuş çok belli olmuyor dedi.

O kadar baştan savma ki. Devlet hastanesi diye bu kadar da umursamaz olmaları çok can sıkıcı.

Burun ucu ve delikleri de bu şekilde.

Eklentiler

• 2448EC65-E15C-48A8-944B-3AE841D062FE.webp
    2448EC65-E15C-48A8-944B-3AE841D062FE.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 291
Evet, 4.ay için fazla şiş. İnanın doktor özensizse özelde de denk geliyor gelen.

Açık çatı deformitesi, burun kemeri alındıktan sonra açık kalan çatı yan kemikler kırılarak kapatılıyor. Eğer kapanmazsa burun sırtı aşırı geniş ve çukurlu kalıyor. Fonsiyonel olarak bir zararı olmasa da görüntü açısından sıkıntı yaratıyor.

İnşallah sadece ödemdir, ama açık çatı dahi olsa hepsinin çözümü var, üzülmeyin. 6.ayı doldurun, tekrar bir değerlendirme yaptırın. Hatta size tavsiyem başka doktorlara da görünün. Kendi doktorunuz sizi oyalıyor olabilir.

Bence doktor size zaten revizyon sinyalini vermiş, açıkçası ben bundan sonra değişeceğini sanmıyorum görüntünün. İşte iyi doktorun marifeti önden bakınca ortaya çıkıyor. Benim doktorum da daha birinci ayda olmazsa ufak bi revizyon yaprız demişti, şimdi birinci ameliyattan daha büyük bi revizyon bekliyor beni.

Arkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte hiçbir eğrilik yok sorun burun şeklinde. Kemeri alıp ucunu kaldırmak gerekiyor. Bu da estetiğe giriyor haliyle. Neyse ameliyatımı oldum. Dün de tampon ve sargı alındı. İlk burnumu gördüğümde ağlamak istedim. Doktor şu an şiş olduğunu söyledi.

Burda da günlerdir okuyorum aslında. Herkes ilk görünen şekliyle kalmadığını söylüyor. Ama kendi burnum gibi bir burun görmedim hiç. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Önceden de kötüydü burun şeklim ama önden bakınca böyle aşırı büyük değildi.

Fotoğraflarda çok normal gibi duruyor. Ama gerçekte sanki iki burun yan yana getirilmiş gibi aşırı kalın bir burun.
Bende beğendim yeni burnunuzu yüzünüz yumuşamış resmen, eski burnunuz sert bir ifade veriyormuş yüzünüzde.. Aynı ameliyatı olmuş biri olarak şunu söylemek isterim, öncelikle şuan çok şiş ve ödemli burnununuz, şişlikler inip burnunuz iyice küçülüp kemikler ortaya çıkınca bu oval modeli ararsınız emin olabilirsiniz :)

Kesinlikle aynı şeyi düşündüm bende

4 ayda hala şişliklerin inmemesi mümkün müdür acaba? Bana artık değişmezmiş gibi geliyor o yandaki görüntü.

Çatının açık kalmasını ilk kez duyuyorum. Doktoruma kontrole gittiğimde 6.ayda tekrar kontrole gelirsin bir de 1 yıl olunca bakarız hala problemler devam ederse revizyon olabilirsin ya da dolgu yaptırabilirsin dedi. Burun deliklerim orantılı değil dedim bir tanesinin dikişi milimetrik olarak fazla olmuş çok belli olmuyor dedi.

O kadar baştan savma ki. Devlet hastanesi diye bu kadar da umursamaz olmaları çok can sıkıcı.
Canim Ali Kılıç'a olsaydin keske.Bir de ondan görüş almak istermisin?Ben ona ben aldirmistim,bir çok burun hastasi vardi.
Yillar sonra bir goz atayim dedim,yurtdışına egitime filan gitmis.
Devlet hastanelerinde sanirim hala.
Kocaeli de yani...

Umarım öyle olur 😕 içe göçük olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Dokunduğumda elime kemik geliyor şiş gibi değil sanki orası.
Bir de haklısınız en çok orayla uğraşmış olabilir çünkü aşırı kemerli bir burnum vardı. İlk sayfaya fotoğraf eklemişim isterseniz bakabilirsiniz. Tam orada kemik vardı yani.
Evet kaşlarımın arası iki metre🤦🏻‍♀️ Gerçekten delirmek üzereyim. Başka bir konuda yorumlarınızı gördüm albümümde bir sürü fotoğraf var demişsiniz baktım ama göremedim😕
Canım duzeldı mı sizin burnunux

Duzeldimi burnunuz lütfen düzeldi deyin ben 5 hafta önce ameliyat oldum kafayı yiycem

maalesef hala bahsettiğim sorunlarda bir değişiklik yok. Önden bakınca kemerin alındığı yerde çukurlar Var. Elimi burnumun üzerinde gezdirdiğim zaman da elime engebeli yerler geliyor.

Arkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte hiçbir eğrilik yok sorun burun şeklinde. Kemeri alıp ucunu kaldırmak gerekiyor. Bu da estetiğe giriyor haliyle. Neyse ameliyatımı oldum. Dün de tampon ve sargı alındı. İlk burnumu gördüğümde ağlamak istedim. Doktor şu an şiş olduğunu söyledi.

Burda da günlerdir okuyorum aslında. Herkes ilk görünen şekliyle kalmadığını söylüyor. Ama kendi burnum gibi bir burun görmedim hiç. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Önceden de kötüydü burun şeklim ama önden bakınca böyle aşırı büyük değildi.

Fotoğraflarda çok normal gibi duruyor. Ama gerçekte sanki iki burun yan yana getirilmiş gibi aşırı kalın bir burun.
Woww ben çok beğendim maşallah güle güle kullanin..operasyon yeni olduğu için şiş olması zaten normal.dr un zaten söylemiş sana.boşuna germe kendini valla bence çok güzel olmuş dr un eline sağlık. İnşallah nefes probleminde çözülmüştür

merhaba, 22 ekim 2019 da ameliyat oldum, 9.gün alçım çıktı, ürkütmedi ama şiş görünüyordu tabi, doktorum çok şiş olmadığını söyledi. 5 gün de ödem bandı gibi bir bant ile kaldım. bantı çıkardığım gün aynen sizin fotoğrafta paylaştığınız gibiydi ve banttan sonra da bir süre şişmeye başladı. 3.ayım bitti ve hala şişliklerim var. cildim ince olmasına rağmen ödemim çok geç geçiyor. bu işin psikolojik etkisi bence en büyüğünden :) okumadığım araştırmadığım yer kalmadı her seferinde içim rahatlıyor oh be daha zamanı var sabret diyorum ertesi gün yine haydaa geçmiyor bu diyorum. manyaklık biraz aslında :) bu konuda her türlü destek verme işine varım, hep birlikte içimiz rahat olsun :)

bence güzel bi burun olmuş ve merak etme bir yıla yakın bi sürede şişlikler iniyor .. o gördüğün kalnlık ödem ve hemen üç beş güne gitmez .. korkacak birsey yok

Back
X