Lütfen bana bunun geçici olduğunu söyleyin :( (resimli)

Çok yanlış buldum düşüncelerinizi. Bir eski burnunuza bakın bir de buna. Resmen mükemmel olmuş. Boşuna evham yapıyorsunuz. Doktorunuzun ellerine sağlık. Üstelik bu haliyle bile küçücük.

Yandan görünüşünü ben de çok beğeniyorum zaten. Ve birçok yorumumda vurguladım eski haline göre çok daha güzel olduğunu. Ama sonuçta ameliyat oldum ve gözle görülen bir asimetri sorunu var burun deliklerimde. Önden bakınca da kaş aram çok geniş.

Haliyle tedirgin oluyor insan. Önceki burnum zaten kötüydü ne olsa kabulüm diyemeyeceğim çünkü hem acı çektim hem üste para verdim.

Peki size kaç ay sonraya vermişti

Ben 7 ay sonraya gün bulabildim. Hatta 1 yılı falan bulabilirdi ama çok ısrar etmiştim Temmuz’da olabilmek için. Eğer temmuzdaki hastalardan biri gelmezse yerine sizi arayabilirim demişti. Şansıma öyle de oldu.

2050₺ ödedim.

Ben 7 ay sonraya gün bulabildim. Hatta 1 yılı falan bulabilirdi ama çok ısrar etmiştim Temmuz’da olabilmek için. Eğer temmuzdaki hastalardan biri gelmezse yerine sizi arayabilirim demişti. Şansıma öyle de oldu.

2050₺ ödedim.
Bir sorum daha olacak nefes probleminiz çözüldü mü?Şuan rahat nefes alıyor musunuz?Çok soru sordum kusura bakmayın

Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 25 gün oldu. Hiçbir değişiklik yok gibi geliyor bana. 1,3 ve 5. Sayfalarda fotoğraflarım var bakabilirsiniz isterseniz. Son halim de bu şekilde 😕 hala kaş aram çok şiş ve yüzümün ortasında kocaman bir burun.

Evet 25 gün çok erken bir süre daha çok uzun bir zamana ihtiyaç var ama 25 günde hiç mi değişmez bir burun. Yandaki şişlikler bile hiç inmedi. Üstelik burun deliklerim de hala asimetrik.
İlk sayfadaki fotoğraflarınızla şuan ki fotoğraflarınıza baktım, önceki burnunuzdan çok daha iyi bir burun olmuş.yanlız burun delikleri çok küçük göründü benim gözüme.yanılıyorsam düzeltin lütfen.aynaya baktığınızda küçük görünüyor mu size de.birde burun ve dudak mesafesi fazla geldi gözüme yan profilden.ama öyle aşırı derecede göze batan birşey değil.daha iyisi de olabilirmiş ama bu hali de güzel bence

Bir sorum daha olacak nefes probleminiz çözüldü mü?Şuan rahat nefes alıyor musunuz?Çok soru sordum kusura bakmayın

Estağfirullah☺️
Tam olarak çözüldü diyemem. Yani günlük hayatta burun tıkanıklığım yok gibi ama gece yine uyurken tıkanıyor galiba. Annem bazen gelip baktığında yine ağzım açık uyuyormuşum bazen. Ama burun içindeki şişlikler henüz tam inmediği için böyle olabiliyormuş.

1 aylık kontrolüm için gittiğimde doktoruma bunu soracaktım araya bayram girdi. Bayramdan sonra artık.

İlk sayfadaki fotoğraflarınızla şuan ki fotoğraflarınıza baktım, önceki burnunuzdan çok daha iyi bir burun olmuş.yanlız burun delikleri çok küçük göründü benim gözüme.yanılıyorsam düzeltin lütfen.aynaya baktığınızda küçük görünüyor mu size de.birde burun ve dudak mesafesi fazla geldi gözüme yan profilden.ama öyle aşırı derecede göze batan birşey değil.daha iyisi de olabilirmiş ama bu hali de güzel bence

Eski burnumdan tabi ki daha güzel ona şüphe yok. Hatta ilk zamanlar kemerden kurtuldum ya gerisi hiç önemli değil diyordum. Ama sonuçta bir ameliyat geçirince insan iyi bir sonuç almak istiyor.

Burun deliklerim daha da küçüktü. Zaten nefes alma problemim biraz da bundan kaynaklanıyordu. Doktorun söylediği şuydu: Kemer törpülenecek, burun kanatları genişleyecek, ucu kalkacak. Yani şu an deliklerin büyütülmüş hali bu.

Alçı çıktığında ucu çok kalkık demiştim, doktor böyle kalmayacak demişti. Biraz daha inmesini umut ediyorum tabi.

Estağfirullah☺
Tam olarak çözüldü diyemem. Yani günlük hayatta burun tıkanıklığım yok gibi ama gece yine uyurken tıkanıyor galiba. Annem bazen gelip baktığında yine ağzım açık uyuyormuşum bazen. Ama burun içindeki şişlikler henüz tam inmediği için böyle olabiliyormuş.

1 aylık kontrolüm için gittiğimde doktoruma bunu soracaktım araya bayram girdi. Bayramdan sonra artık.
Anladım bende nefes sorunu yaşıyorum ondan sordum.

Arkadaşlar ameliyatımın üzerinden 58 gün geçti. Yani 2 ay oldu artık. Ama hala burnumun şişliği inmedi. Ve tuhaflıklar var burun şeklinde. Ekleyeceğim fotoğrafta okla da gösterdim. Sanki burnumun o kısmı bastırılmış ve bir çukur var. Alt kısmında da deri toplanmış gibi. O deriye dokunduğumda altı boş gibi yumuşak. Bir tanesi 13.gün çekilen fotoğraf diğerleri yeni halim bSizce neden böyle?

Eklentiler

• BED63DF1-DF21-4876-82A3-00C007C3A8D6.webp
    BED63DF1-DF21-4876-82A3-00C007C3A8D6.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 155
  • 5CB68FAD-2FB2-464B-B4BF-0838B20F4711.webp
    5CB68FAD-2FB2-464B-B4BF-0838B20F4711.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 167
  • 10C6F556-B986-45D0-80A1-DFF6BA7CAF05.webp
    10C6F556-B986-45D0-80A1-DFF6BA7CAF05.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 178
  • 4A00C683-F525-4E75-83AA-5A95CB47609D.webp
    4A00C683-F525-4E75-83AA-5A95CB47609D.webp
    24 KB · Görüntüleme: 174
Burun ucunuz gayet güzel. Ancak sırtta hala çok ödem var. O deri fazlalılığı gibi duran kısım bana da ilginç geldi. Doktorunuz ne diyor?

Sizin eski burnunuz çok kemerliydi yanlış hatırlamıyorsam. Eski burnunuzda sonuç olarak daha fazla alan dolayısıyla deri vardı. Burun küçülünce derinin yeni buruna oturması zaman alıyor diye biliyorum. Öyle bir şey mi acaba?

Burun ucunuz gayet güzel. Ancak sırtta hala çok ödem var. O deri fazlalılığı gibi duran kısım bana da ilginç geldi. Doktorunuz ne diyor?

Sizin eski burnunuz çok kemerliydi yanlış hatırlamıyorsam. Eski burnunuzda sonuç olarak daha fazla alan dolayısıyla deri vardı. Burun küçülünce derinin yeni buruna oturması zaman alıyor diye biliyorum. Öyle bir şey mi acaba?

Ben hala 1 ay kontrolüne gidemedim. Araya bayram girdi sonra taşınma işlemlerimiz sonra nişan derken gidemedim. En kısa sürede gidip soracağım doktoruma. Eski burnumdan çok çok iyi ama yine de kötü görünüyor hala. 2 ay olmasına rağmen hiç inmedi burun sırtım.

Merhaba arkadaşlar. Bende 11 gün önce ameliyat oldum. Benimde elime burnun üst tarafında minik şişlik geliyor. Hafif bastırınca gidiyor gibikafama taktım bu ne olaki

Genel olarak şeklinden memnunum .Kemer ve egrilikten kurtuldum. Ama yine de burda yorumları okuyunca kafama taktim

Merhaba arkadaşlar. Bende 11 gün önce ameliyat oldum. Benimde elime burnun üst tarafında minik şişlik geliyor. Hafif bastırınca gidiyor gibikafama taktım bu ne olaki
Her yere niye aynı mesajı yapıştırıp duruyorsunuz ki. Boşuna açıp okuyoruz tüm başlıkları. Sakin biraz ya. Cevap veren olacaktır.

Yeni üye olduğum için fotoğraflarınızı göremiyorum özelden atabilir misiniz ben de bir tarafa doğru fazla şişlik yaşıyorum teşekkür ederim şimdiden 🙏

Bir de burun deliklerim hala asimetrik ve eskisinden daha küçük :(

Eklentiler

• 027051E0-2A69-4FF8-A965-83B6023E40CA.webp
    027051E0-2A69-4FF8-A965-83B6023E40CA.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 149
Back
X