Canım benim sen benim ilk ameliyat halini görseydin keşke kocaman bir burundu ve yeni burnun maşallah şiş haliyle bile çok güzel görünüyor altı ay içinde tam şekli oturacaktır sakın takıntı yapma bunu![]()
Çok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim sen benim ilk ameliyat halini görseydin keşke kocaman bir burundu ve yeni burnun maşallah şiş haliyle bile çok güzel görünüyor altı ay içinde tam şekli oturacaktır sakın takıntı yapma bunu![]()
Geçici canım hiç merak etme dediğim gibi takıntı yapma yeterliÇok teşekkür ederimyani genel şeklinden ben de memnunun çünkü eski hali faciaydı. Ama yine de böyle bi çukur gibi görünce moralim bozuldu. Geçici mi yoksa böyle çukur mu kalacak onu merak ediyorum.
Harika burunArkadaşlar şimdi de bir çukur oluştu burnumun üst kısmında. Belki daha önce de vardır bilmiyorum ama şimdi daha çok gözüme batıyor. Daha önce sırt basık görülüyordu ama yandan çok düzgündü. Şimdi yandan bakınca da o çukur belli oluyor.
Sizce neden böyle?
Ya bende de böyle bir sorun var gibiArkadaşlar şimdi de bir çukur oluştu burnumun üst kısmında. Belki daha önce de vardır bilmiyorum ama şimdi daha çok gözüme batıyor. Daha önce sırt basık görülüyordu ama yandan çok düzgündü. Şimdi yandan bakınca da o çukur belli oluyor.
Sizce neden böyle?
Ya bende de böyle bir sorun var gibi
Arkadaşlar şimdi de bir çukur oluştu burnumun üst kısmında. Belki daha önce de vardır bilmiyorum ama şimdi daha çok gözüme batıyor. Daha önce sırt basık görülüyordu ama yandan çok düzgündü. Şimdi yandan bakınca da o çukur belli oluyor.
Sizce neden böyle?
Orası daha keskin gibi duruyor değil mi? 3.ayıma giriyorum azaldı gibi sanki ama hâlâ var.Arkadaşlar geçici olduğunu söylüyorlar ama bekleyip göreceğiz canım umarım geçicidir![]()
Merhaba geçmiş olsun bence ödemden bu şekilde gözüküyor.
Elinizi burun sırtında gezdirdiğinizde boşluk, kemik, çıkıntı gibi şeyler hissediyor musunuz?
Teşekkür ederim. Burun sırtım sert. Direkt kemiğe dokunuyor gibi hissediyorum. Ama pürüzsüz değil engebeli sanki. Mesela ucu da çok sert ama hiç öyle engebeli değil. Sırtında parmağımı gezdirdiğimde eşit değil her yer.
Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 25 gün oldu. Hiçbir değişiklik yok gibi geliyor bana. 1,3 ve 5. Sayfalarda fotoğraflarım var bakabilirsiniz isterseniz. Son halim de bu şekildehala kaş aram çok şiş ve yüzümün ortasında kocaman bir burun.
Evet 25 gün çok erken bir süre daha çok uzun bir zamana ihtiyaç var ama 25 günde hiç mi değişmez bir burun. Yandaki şişlikler bile hiç inmedi. Üstelik burun deliklerim de hala asimetrik.
Daha 25 günlük bu burunGayet güzel duruyor. Şişleri inanılmaz derecede inmiş. Ödemli olması çok normal. Gayet güzel iyileşiyor merak etmeyin daha güzel olacak her geçen gün
Yazık o burunla ne kadar oynandı kırıldı döküldü acı çekti o zavallı. Biraz zaman tanıyın üstüne gitmeyin kendini toparlasın
![]()
Peki burun delikleri de normal mi sizce? Ben delireceğim sanırım.
Bir de abim yurt dışından geldi. Daha dün gördü burnumu. Sonra annemle konuşurlarken duydum. Abim dedi ki hiç beğenmedim mahvetmişler kızın burnunu. Annem de ben de beğenmedim ama şişlikler inecek diyorlar zaman gerekiyormuş dedi. Böyle duyunca insan daha çok üzülüyor. Gerçi benim duyduğumu bilmiyorlar tesadüfen duydum ben. Böyle kalacak diye ödüm kopuyor.
Doktor muayeneden kaç ay sonraya ameliyat tarihi veriyor?Maalesef olmadı. Benim ameliyat olma hikayem biraz enteresan. Dıştan kötü görünen bir burnum vardı ama asıl ameliyat sebebim sağlık problemimdi.
Ameliyat olduğum doktoru bu konuda çok iyidir diye tavsiye ettiler bana. Yani nefes alma problemiyle ilgili başarılı ameliyatlar yapmış. Ben de kendisine bu sebeple gittim. Tomografi çekildi ve kemikte herhangi bir eğrilik olmadığını söyledi. Asıl sorun burun şekli ve bunun için de estetik gerekiyor dedi. Bana tuhaf gelmişti bu durum. Başka KBB uzmanlarına da gittim hepsi aynı şeyi söyleyince ikna oldum.
Bu arada doktorumun ameliyat sırası çok doluydu. Bana ameliyat günü bile veremedi (bu süreçte gittiğim diğer doktorlar da ileriki tarihlere gün veriyordu). Ben ısrarla ismimi not aldırmıştım yaz tatilinde gelmeyen olursa beni arar mısınız diye. Gelmeyen olmaz ama yine de not alalım demişti. Sonra da biri gelmemiş yerine beni aradılar.
O güne kadar nasıl olsa ameliyat olamıyorum diye çok takmadım. Ameliyat olacağım kesinleşince de o heyecanla sormam gereken bir sürü şeyi unuttum soramadım. Zaten devlet hastanesi olduğu için her dakika ulaşma şansımız da yok. Sadece buraya konu açmıştım bu doktora ameliyat olan var mı diye ama yazan da olmamıştı.
Bence burnunuz çok güzel görünüyor. Ödemler oldukça inmiş. Daha da inmeye devam edecek. Aile yeni burnu başlarda kabullenmekte zorlanıyor. Kırıcı olabiliyorlar. Burun deliklerindeki asimetrik görüntünün, burun ucundaki ortadaki dikişten olduğunu düşünüyorum. Kendimde, O dikişlerin iyileşme süreciyle beraber indiğini gözlemledim. Sizin de öyle olacaktır.Benim burun deliklerimin asimetrisi de ilk başta çok belliydi. 1.aydan sonra fark biraz da olsa azaldı. Şu anda rahatsız etmiyor.