Lütfen bana bunun geçici olduğunu söyleyin :( (resimli)

Canım benim sen benim ilk ameliyat halini görseydin keşke kocaman bir burundu ve yeni burnun maşallah şiş haliyle bile çok güzel görünüyor altı ay içinde tam şekli oturacaktır sakın takıntı yapma bunu 🤗

Çok teşekkür ederim🤗 yani genel şeklinden ben de memnunun çünkü eski hali faciaydı. Ama yine de böyle bi çukur gibi görünce moralim bozuldu. Geçici mi yoksa böyle çukur mu kalacak onu merak ediyorum.

Çok teşekkür ederim🤗 yani genel şeklinden ben de memnunun çünkü eski hali faciaydı. Ama yine de böyle bi çukur gibi görünce moralim bozuldu. Geçici mi yoksa böyle çukur mu kalacak onu merak ediyorum.
Geçici canım hiç merak etme dediğim gibi takıntı yapma yeterli 🥰

Arkadaşlar şimdi de bir çukur oluştu burnumun üst kısmında. Belki daha önce de vardır bilmiyorum ama şimdi daha çok gözüme batıyor. Daha önce sırt basık görülüyordu ama yandan çok düzgündü. Şimdi yandan bakınca da o çukur belli oluyor.

Sizce neden böyle?
Harika burun 🧿

Arkadaşlar şimdi de bir çukur oluştu burnumun üst kısmında. Belki daha önce de vardır bilmiyorum ama şimdi daha çok gözüme batıyor. Daha önce sırt basık görülüyordu ama yandan çok düzgündü. Şimdi yandan bakınca da o çukur belli oluyor.

Sizce neden böyle?
Ya bende de böyle bir sorun var gibi

Sizce neden böyle?

Merhaba geçmiş olsun bence ödemden bu şekilde gözüküyor.
Elinizi burun sırtında gezdirdiğinizde boşluk, kemik, çıkıntı gibi şeyler hissediyor musunuz?

Merhaba geçmiş olsun bence ödemden bu şekilde gözüküyor.
Elinizi burun sırtında gezdirdiğinizde boşluk, kemik, çıkıntı gibi şeyler hissediyor musunuz?

Teşekkür ederim. Burun sırtım sert. Direkt kemiğe dokunuyor gibi hissediyorum. Ama pürüzsüz değil engebeli sanki. Mesela ucu da çok sert ama hiç öyle engebeli değil. Sırtında parmağımı gezdirdiğimde eşit değil her yer.

Teşekkür ederim. Burun sırtım sert. Direkt kemiğe dokunuyor gibi hissediyorum. Ama pürüzsüz değil engebeli sanki. Mesela ucu da çok sert ama hiç öyle engebeli değil. Sırtında parmağımı gezdirdiğimde eşit değil her yer.

Benim burun kökünde tam gözlerimin arasında elle hissedilir boşluk gibi bir şey var. Doktor sorun olmayacağını söyledi. Acaba sizde de mi o var diye merak ettim. Bence ödem indikten sonra şikayetiniz sona erecektir 😊

Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 25 gün oldu. Hiçbir değişiklik yok gibi geliyor bana. 1,3 ve 5. Sayfalarda fotoğraflarım var bakabilirsiniz isterseniz. Son halim de bu şekilde 😕 hala kaş aram çok şiş ve yüzümün ortasında kocaman bir burun.

Evet 25 gün çok erken bir süre daha çok uzun bir zamana ihtiyaç var ama 25 günde hiç mi değişmez bir burun. Yandaki şişlikler bile hiç inmedi. Üstelik burun deliklerim de hala asimetrik.

Eklentiler

• 31480251-6939-42AA-8C50-BDF4D7D21D54.webp
    31480251-6939-42AA-8C50-BDF4D7D21D54.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 217
  • AA2C63AB-3ACA-4636-A0A9-7AFD7A325EE6.webp
    AA2C63AB-3ACA-4636-A0A9-7AFD7A325EE6.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 224
Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 25 gün oldu. Hiçbir değişiklik yok gibi geliyor bana. 1,3 ve 5. Sayfalarda fotoğraflarım var bakabilirsiniz isterseniz. Son halim de bu şekilde 😕 hala kaş aram çok şiş ve yüzümün ortasında kocaman bir burun.

Evet 25 gün çok erken bir süre daha çok uzun bir zamana ihtiyaç var ama 25 günde hiç mi değişmez bir burun. Yandaki şişlikler bile hiç inmedi. Üstelik burun deliklerim de hala asimetrik.

Daha 25 günlük bu burun 😍😍 Gayet güzel duruyor. Şişleri inanılmaz derecede inmiş. Ödemli olması çok normal. Gayet güzel iyileşiyor merak etmeyin daha güzel olacak her geçen gün 😊 Yazık o burunla ne kadar oynandı kırıldı döküldü acı çekti o zavallı. Biraz zaman tanıyın üstüne gitmeyin kendini toparlasın 😊😂

Daha 25 günlük bu burun 😍😍 Gayet güzel duruyor. Şişleri inanılmaz derecede inmiş. Ödemli olması çok normal. Gayet güzel iyileşiyor merak etmeyin daha güzel olacak her geçen gün 😊 Yazık o burunla ne kadar oynandı kırıldı döküldü acı çekti o zavallı. Biraz zaman tanıyın üstüne gitmeyin kendini toparlasın 😊😂

Peki burun delikleri de normal mi sizce? Ben delireceğim sanırım.

Bir de abim yurt dışından geldi. Daha dün gördü burnumu. Sonra annemle konuşurlarken duydum. Abim dedi ki hiç beğenmedim mahvetmişler kızın burnunu. Annem de ben de beğenmedim ama şişlikler inecek diyorlar zaman gerekiyormuş dedi. Böyle duyunca insan daha çok üzülüyor. Gerçi benim duyduğumu bilmiyorlar tesadüfen duydum ben. Böyle kalacak diye ödüm kopuyor.

Valla çok güzel, şişlikler farkedilir derecede inmiş. Ailenizi takmayın, yıllardır alışkın oldukları simanız değişince garipsiyorlardır. Benim 20 günlük fotoğraflarımı gördüklerinde bizimkiler de epey üzülmüş, birkaç hafta sonra yanlarına gittiğimde çok beğendiler. Şişlikler indikçe güzelleşiyor.

Peki burun delikleri de normal mi sizce? Ben delireceğim sanırım.

Bir de abim yurt dışından geldi. Daha dün gördü burnumu. Sonra annemle konuşurlarken duydum. Abim dedi ki hiç beğenmedim mahvetmişler kızın burnunu. Annem de ben de beğenmedim ama şişlikler inecek diyorlar zaman gerekiyormuş dedi. Böyle duyunca insan daha çok üzülüyor. Gerçi benim duyduğumu bilmiyorlar tesadüfen duydum ben. Böyle kalacak diye ödüm kopuyor.

Benim de 40 gün kadar oldu. Asimetri var. Zamanla geçer diye umuyorum. Vücudun iyi yanı simetrik değildir o yüzden asimetrikler olabilir demişti doktorum. Şimdilik kafaya takmamak en iyisi. Geçerse boşuna üzülmüş olacağız geçmezse de hem üzgün bir süreç hem asimetrik bir burnumuz olacak 😇

Yakın çevrenin, özellikle de burun ameliyatını istemeyen, gereksiz bulan, süreci bilmeyen çevrenin alışması çoooook çok zor.
Babamdan izin alarak yaptırdım. Ona rağmen bir aydan fazladır yüzüme bakmadı. Yeni yeni bakmaya başladı ve her bakışında burnun yamuk, ne hale getirdin burnunu, dua et utanacağın kadar kötü değil gibi kırıcı sözler söyleyebiliyor 😊 o kadar kötü olduğu falan da yok. burun ucu ödemli, ödemden dolayı yamuk gibi. Burun deliklerinde asimetrik var bi de. Ama dikkatli incelemeyen biri de çat diye anlamaz.

Daha çok yeni. mükemmel bir sonuç beklemek doğru değil zaten. ben sonuçtan gayet memnunum. memnun olmaya çalışıyorum. Bu süreçte seni üzmelerine izin verme tıka kulakları. Hiçbir faydası yok. 🌸 zamanla iyileşecek oturacak güzelleşecek 😊🙏🏻

Kesinlikle teselli vermek için demiyorum farkedilir derecede inmiş ödemleriniz ama illaki daha vardır. 1ay ile 2.ay arası ödemler daha hızlı iniyor benim gözlemlediğim.
Bizi yakından tanıyan insanların alışmaları zor oluyor sanırım, o yüzden kırıcı olabiliyorlar,malesef.

Benim burun deliklerimin asimetrisi de ilk başta çok belliydi. 1.aydan sonra fark biraz da olsa azaldı. Şu anda rahatsız etmiyor.

Eklentiler

• IMG_20190805_105615.webp
    IMG_20190805_105615.webp
    17 KB · Görüntüleme: 200
Maalesef olmadı. Benim ameliyat olma hikayem biraz enteresan. Dıştan kötü görünen bir burnum vardı ama asıl ameliyat sebebim sağlık problemimdi.

Ameliyat olduğum doktoru bu konuda çok iyidir diye tavsiye ettiler bana. Yani nefes alma problemiyle ilgili başarılı ameliyatlar yapmış. Ben de kendisine bu sebeple gittim. Tomografi çekildi ve kemikte herhangi bir eğrilik olmadığını söyledi. Asıl sorun burun şekli ve bunun için de estetik gerekiyor dedi. Bana tuhaf gelmişti bu durum. Başka KBB uzmanlarına da gittim hepsi aynı şeyi söyleyince ikna oldum.

Bu arada doktorumun ameliyat sırası çok doluydu. Bana ameliyat günü bile veremedi (bu süreçte gittiğim diğer doktorlar da ileriki tarihlere gün veriyordu). Ben ısrarla ismimi not aldırmıştım yaz tatilinde gelmeyen olursa beni arar mısınız diye. Gelmeyen olmaz ama yine de not alalım demişti. Sonra da biri gelmemiş yerine beni aradılar.

O güne kadar nasıl olsa ameliyat olamıyorum diye çok takmadım. Ameliyat olacağım kesinleşince de o heyecanla sormam gereken bir sürü şeyi unuttum soramadım. Zaten devlet hastanesi olduğu için her dakika ulaşma şansımız da yok. Sadece buraya konu açmıştım bu doktora ameliyat olan var mı diye ama yazan da olmamıştı.
Doktor muayeneden kaç ay sonraya ameliyat tarihi veriyor?

Benim burun deliklerimin asimetrisi de ilk başta çok belliydi. 1.aydan sonra fark biraz da olsa azaldı. Şu anda rahatsız etmiyor.
Bence burnunuz çok güzel görünüyor. Ödemler oldukça inmiş. Daha da inmeye devam edecek. Aile yeni burnu başlarda kabullenmekte zorlanıyor. Kırıcı olabiliyorlar. Burun deliklerindeki asimetrik görüntünün, burun ucundaki ortadaki dikişten olduğunu düşünüyorum. Kendimde, O dikişlerin iyileşme süreciyle beraber indiğini gözlemledim. Sizin de öyle olacaktır.

Çok yanlış buldum düşüncelerinizi. Bir eski burnunuza bakın bir de buna. Resmen mükemmel olmuş. Boşuna evham yapıyorsunuz. Doktorunuzun ellerine sağlık. Üstelik bu haliyle bile küçücük.

Back
X