- 7 Mart 2018
- 310
- 98
- 28
- 30
- Konu Sahibi Ozlemduydugum
-
Evet en mantıklısı tüp bebek.Sizin için en mantıklı yol tüp bebek sanki. Allah gönlünüze göre versin.
Cok uzuldum canim.bende 5 tane dusuk yaptim.Daha dun kurtaj oldum.Cok zor biliyorum.Dicek birseyde bulamiyorum
Embriyolara genetik tanı yaparak tüp bebek işlemi uygulayacaklar başka türlü olmaz zaten. Şimdi çok fazla yumurta toplayarak bir havuz oluşturuyorlar sonra en iyi gelişim gösteren embriyoyu transfer ediyorlar. Havuz sistemi diyorlar buna da akrabam da yapacaktı ama yumurta gelişimi olmadı onda maalesef...Benimde 2 kaybım var
Evet en mantıklısı tüp bebek.
Yalnız hasar düşürmeden tüp bebekte de sağlıklı sonuç alınamıyor sanırım.
Kan cıvıtıcı değil kan sulandırıcı :) Allah iyiliginize versin benı gülümsettiniz❣Sizin durumunuz farklı olabilir ama bir tanıdığımın da aynı şekilde üç düştüğü oldu. Kan cıvıtıcı iğne ile 3 tane çocuğu oldu. Onda genetik test yapıldı mı sonuç neydi bilmiyorum. Umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza
DoğrudurKan cıvıtıcı defil kan sulandırıcı :) Allah iyiliginize versin benı gülümsettiniz❣
Cok uzuldum canim.bende 5 tane dusuk yaptim.Daha dun kurtaj oldum.Cok zor biliyorum.Dicek birseyde bulamiyorum
Evet pgt tup bebek dendi fakat dna olnca oda tutmuyoms qaliba ben bi kezde dna duzeltp gebelk baslayncada kan sulandrci kulanb denemek istyorm.cunki hic bir gebeliymde bi tedbr almadm bisey kulanmadmBenimde 2 kaybım var
Evet en mantıklısı tüp bebek.
Yalnız hasar düşürmeden tüp bebekte de sağlıklı sonuç alınamıyor sanırım.
Kecmis olsn canim.insallah tez vakitde ikmizede nasip olur saglikli bebek.bende en son 2ay once kurtaj oldmCok uzuldum canim.bende 5 tane dusuk yaptim.Daha dun kurtaj oldum.Cok zor biliyorum.Dicek birseyde bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?