- Konu Sahibi Ozlemduydugum
-
Canim bos gebelik sebebi ne dendi? Bebeyi genetiye gonderdinzmiAyrıca bende boş gebelik geçirmiştim ikinci gebeliğim sorunsuz geçti
Sag olun.dusuklernzn sebebi pihtimiymis? Bebekleri genetik teste yolladnzmi?Allah yardımcınız olsun cok zor. 4 düşüğüm var suan 5.ye hamileyim çok şükür. pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum. Size tavsiyem bi tıbbı genetik bölümüne gidip gerekli testleri yaptmanız
Eşin üroloji ye göründü mü ?Evet pgt tup bebek dendi fakat dna olnca oda tutmuyoms qaliba ben bi kezde dna duzeltp gebelk baslayncada kan sulandrci kulanb denemek istyorm.cunki hic bir gebeliymde bi tedbr almadm bisey kulanmadm
Bebek hiç oluşmamıştı. Sadece kese vardı. Genetik yapılmadı. Doktor sağlıksız gebeliklerin böyle olabileceğini. Çoğu düşüğünde boş gebelikten kaynaklandığını söylemişti. Benim düşük olmadığı için 10 haftalıkken farkedildi. Kürtaj olmuştum.Canim bos gebelik sebebi ne dendi? Bebeyi genetiye gonderdinzmi
Baska turlu saglikli olana kadar deneyin diyorlar ilaki cikar ama ne zaman bilnmezEmbriyolara genetik tanı yaparak tüp bebek işlemi uygulayacaklar başka türlü olmaz zaten. Şimdi çok fazla yumurta toplayarak bir havuz oluşturuyorlar sonra en iyi gelişim gösteren embriyoyu transfer ediyorlar. Havuz sistemi diyorlar buna da akrabam da yapacaktı ama yumurta gelişimi olmadı onda maalesef...
Tesekur edermçok geçmiş olsun
Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin işallah
Canim sanada gecmis olsunKecmis olsn canim.insallah tez vakitde ikmizede nasip olur saglikli bebek.bende en son 2ay once kurtaj oldm
Aslında belli yaş üzeri mesela 25 en düşğk dozdan başlatmaları gerek bencedeAslında bu kan sulandırıcıyı bütün gebelere niye vermiyorlar anlamıyorum
Hyr yollamadık. Sebebini söylemediler. Ama hep geriden geldi 2 gebelikte. Biri 9 biri 7 haftalıkken sonlandı. Diger ikiside kimyasaldıSag olun.dusuklernzn sebebi pihtimiymis? Bebekleri genetik teste yolladnzmi?
Bence her gebeye uygun diyil kanama yapa bilirAslında bu kan sulandırıcıyı bütün gebelere niye vermiyorlar anlamıyorum
Amin canim Insallahçok geçmiş olsun
Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin işallah
Zaten pihtilasma icin kan sulandeci kulancamda.kafamdaki soru dnami sepeb bebekteki kromozom bozukugna dna sa icim rahat biraz cunki tedaviyle duzeliyoPıhtılaşma düşüğe sebep oluyor
Tedavisi oldukça kolay
Büyük ihtimal size kan sulandırıcı ilaç verecekler
Dna hasarı oranı biraz yüksek
Kromozom bozukluğuna nedende dna hasarı
Tüp bebek yöntemiyle sağlıklı sperm seçilerek normal hamilelik yaşanması daha garanti
Ay nasil yollamadnz ben 1ciyi keske yollasaydm diye hep kendmi sucluyorm.bu gebeliynz kac haftada nasil gidyor?Hyr yollamadık. Sebebini söylemediler. Ama hep geriden geldi 2 gebelikte. Biri 9 biri 7 haftalıkken sonlandı. Diger ikiside kimyasaldı
Dna kromozom bozukluğuna neden olan en büyük etkendirZaten pihtilasma icin kan sulandeci kulancamda.kafamdaki soru dnami sepeb bebekteki kromozom bozukugna dna sa icim rahat biraz cunki tedaviyle duzeliyo
Canim tup pgtli mi di?Tesekkur ederim bende de kan pihtilasmasi var.son hamileligim tup du.Kan sulandiricida kullandim.Demek ki nasip
Benım öyle birşeyden bile haberim yoktu ki :/ 31 haftalık şükür iyi gidiyorAy nasil yollamadnz ben 1ciyi keske yollasaydm diye hep kendmi sucluyorm.bu gebeliynz kac haftada nasil gidyor?
Evet canim gorndu sperm deyerleri normal bi tek morfoloji biraz sıķınti ona da cok bakmiyolar.zaten dna yida bi cok dr anlamiyo onun icin esnde bi sorun yok diyp gonderdjler bende kaan bey icin randevu aldmEşin üroloji ye göründü mü ?
Dna hasarını düzeltmek için kaan aydos iyi gelir mutlaka. Cogu kişi topiklere düşürdüğünü yazmıstı. Allah yardımcınız yardımcımız olsun.
Cok sukur cogu gitmis azi kalmis saglikla kucagna al insallahBenım öyle birşeyden bile haberim yoktu ki :/ 31 haftalık şükür iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?