Lutfen bana cevap yazin durmadan dusuk yapiyorum

Tesekkur ederim bende de kan pihtilasmasi var.son hamileligim tup du.Kan sulandiricida kullandim.Demek ki nasip

Sag olun.dusuklernzn sebebi pihtimiymis? Bebekleri genetik teste yolladnzmi?

Tüp bebek merkezine gidin, orada yönlendirirler. Hemen tüp bebek yapmazlar, önce başka yöntemler de denerler ama tüp bebek ve pgt gerekebilir. Bizim bir akrabamızın iki engelli çocuğundan sonra iki tane de tüp benek sağlıklı çocuğu oldu.

Evet pgt tup bebek dendi fakat dna olnca oda tutmuyoms qaliba ben bi kezde dna duzeltp gebelk baslayncada kan sulandrci kulanb denemek istyorm.cunki hic bir gebeliymde bi tedbr almadm bisey kulanmadm
Eşin üroloji ye göründü mü ?
Dna hasarını düzeltmek için kaan aydos iyi gelir mutlaka. Cogu kişi topiklere düşürdüğünü yazmıstı. Allah yardımcınız yardımcımız olsun.

Canim bos gebelik sebebi ne dendi? Bebeyi genetiye gonderdinzmi
Bebek hiç oluşmamıştı. Sadece kese vardı. Genetik yapılmadı. Doktor sağlıksız gebeliklerin böyle olabileceğini. Çoğu düşüğünde boş gebelikten kaynaklandığını söylemişti. Benim düşük olmadığı için 10 haftalıkken farkedildi. Kürtaj olmuştum.

Baska turlu saglikli olana kadar deneyin diyorlar ilaki cikar ama ne zaman bilnmez

Sag olun.dusuklernzn sebebi pihtimiymis? Bebekleri genetik teste yolladnzmi?
Hyr yollamadık. Sebebini söylemediler. Ama hep geriden geldi 2 gebelikte. Biri 9 biri 7 haftalıkken sonlandı. Diger ikiside kimyasaldı

Zaten pihtilasma icin kan sulandeci kulancamda.kafamdaki soru dnami sepeb bebekteki kromozom bozukugna dna sa icim rahat biraz cunki tedaviyle duzeliyo

Zaten pihtilasma icin kan sulandeci kulancamda.kafamdaki soru dnami sepeb bebekteki kromozom bozukugna dna sa icim rahat biraz cunki tedaviyle duzeliyo
Dna kromozom bozukluğuna neden olan en büyük etkendir
Birde bölünmeler sırasında hata olması nedeniyle olabilir
Ama sizde dna hasarı çıkmış zaten
Ondan kaynaklandığını düşünüyorum evet tedavisi var
Canını sıkma rabbim hayırlısını versin
Sadece doktorunu iyi seç

Eşin üroloji ye göründü mü ?
Dna hasarını düzeltmek için kaan aydos iyi gelir mutlaka. Cogu kişi topiklere düşürdüğünü yazmıstı. Allah yardımcınız yardımcımız olsun.
Evet canim gorndu sperm deyerleri normal bi tek morfoloji biraz sıķınti ona da cok bakmiyolar.zaten dna yida bi cok dr anlamiyo onun icin esnde bi sorun yok diyp gonderdjler bende kaan bey icin randevu aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…