- 7 Mart 2018
- 310
- 98
- 28
- 30
- Konu Sahibi Ozlemduydugum
-
Amin aminCanim sanada gecmis olsun
Insallah canim nerde varsa isteyen herkese nasip etsin Allah
AMİNNNN❣ Sanada tüm isteyenlerde inşAllah tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin Rabb'im ❣Cok sukur cogu gitmis azi kalmis saglikla kucagna al insallah
Evet aynen bendede boyle oldu ve dr buyuk ihitmal krmzm bozuklugu cikcaak demisdi ciktida.ama bu neden oluyo neden.tekrar hamile kaldnzmiBebek hiç oluşmamıştı. Sadece kese vardı. Genetik yapılmadı. Doktor sağlıksız gebeliklerin böyle olabileceğini. Çoğu düşüğünde boş gebelikten kaynaklandığını söylemişti. Benim düşük olmadığı için 10 haftalıkken farkedildi. Kürtaj olmuştum.
Kanama yapsa bile ilaç kesilirB
Bence her gebeye uygun diyil kanama yapa bilir
Ay insallah canim ya dedgn gibidr.icimi rahatlatdn biraz.hep duamda rabbim tedavisi olan bi hastalk olsn.caresz birakma beniDna kromozom bozukluğuna neden olan en büyük etkendir
Birde bölünmeler sırasında hata olması nedeniyle olabilir
Ama sizde dna hasarı çıkmış zaten
Ondan kaynaklandığını düşünüyorum evet tedavisi var
Canını sıkma rabbim hayırlısını versin
Sadece doktorunu iyi seç
Cok sagol canim.aminAMİNNNN❣ Sanada tüm isteyenlerde inşAllah tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin Rabb'im ❣
C
Cok sagol canim.amin
Degil canimCanim tup pgtli mi di?
Evet canım çok şükür 3 yaşında bir çocuğum var. Boş gebelik sık olan birşey demişti doktor bana. Sağlıksız gebeliği vücut hiç oluşturmuyor muş. Bende çok korkmuştum ama doktor olağan birşey gibi konuşmuştuEvet aynen bendede boyle oldu ve dr buyuk ihitmal krmzm bozuklugu cikcaak demisdi ciktida.ama bu neden oluyo neden.tekrar hamile kaldnzmi
Pgtli deyildise neden tup denedn canim zaten dogal kala biliyokenDegil canim
Ay insallah benimde bi gun olur saglimli cocuklarm.ama dusuk sayisi 1diyl 2dihl 3olnnca tabi insan korkuyoEvet canım çok şükür 3 yaşında bir çocuğum var. Boş gebelik sık olan birşey demişti doktor bana. Sağlıksız gebeliği vücut hiç oluşturmuyor muş. Bende çok korkmuştum ama doktor olağan birşey gibi konuşmuştu
benimde iki kaybım var pıhtılaşma çıktı genetik testte. Seninki biraz daha farklı galiba,Allahtan umut kesilmez isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlere de .[/QUObebeklerne genetk test yaptnmi? Allah seninde yardmcn olsn
Evet birincisi kucuktu daha doktora gidene kadar düştü zaten,ikincisi kürtaj oldu patolojiye gönderdiler bebekte bi sorun olmadığını söyledi Dr buna göre de genetik teste gönderdi orda çıktı pihtilasma.Bebeklerne genetk test yaptdnmi? Allah senjnde yardmcn olsn
Ne alakaBir yerde duymuştum belki faydasi olur. Hamileyken eşinizle birlikte olduğunuzda esinizin spermleri içinizde kalmamaliymis. Bazen o madde zehirleyebiliyormus ve sonrasında düşük oluyormuş.
Evet o zaman sende sorun pihti.iyne kulanirsn bu seferki hamileloynde ve guzel sonuc alisrn insallahEvet birincisi kucuktu daha doktora gidene kadar düştü zaten,ikincisi kürtaj oldu patolojiye gönderdiler bebekte bi sorun olmadığını söyledi Dr buna göre de genetik teste gönderdi orda çıktı pihtilasma.
Bencede))Ne alaka
İnşallah canım sende güzel sonuçlar alırsın korkma nasipten öte yol yokEvet o zaman sende sorun pihti.iyne kulanirsn bu seferki hamileloynde ve guzel sonuc alisrn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?