Lütfen bana doğru yaptığımı söyleyin:(

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
bizim 3 senelik bi ilişkimiz vardı.Ama sürekli ayrılıp barışıyoduk artık ikimizde yıprandık ve dün akşam msn de konuşurken ona 'lan' dedim kavga ettik.Bende 'yemin ederim bi daha seninle konuşmuycam' dedim
Onun beni sevdiğinden eminim bende onu seviyorum ama yürütemiyoruz benim okulum var o okumuyo benimde okumamı istemiyo.Bu yüzden hep bi zıtlık yaşıyoruz.
Sizce doğru yaptım mı?Lütfen bi yorum yazın kafayı yemek üzereyimsenağlama

elle tutulur bişey göremedim ben...

Aaa yavrucum sen aklını peynir ekmekle mi yedin! lmaz: Ne demek o eğitimsiz, boş gezenin boş kalfası diye sen de mi öyle olacaksın! Bu iş baştan yanlış zaten... Aklını kullan, ufkunu genişlet güzelim. Ne münasebet benim okumamı istemiyor filan. O kim oluyormuş! Yazık değil mi sana tatlım... Sen böyle biriyle ilişki yürüterek zaten hata etmişsin. Ve devam edersen de bence hayatının en büyük hatası olacak... Zararın neresinden dönülürse kardır. Senin hissettiğin de sevgiden ziyade alışkanlıktır ayrıca...

pardon sevgilin değil mi sadece aranızda bir resmiyet yok henüz
ne hakla okumanı istemiyebiliyor ne saçmalıklmaz:

okul herseyden önce gelir..okulunu birakma sakin..ilerde pisman olacagin birsey yapma..erkek arkadasin okumak istemiyorsa onun sorunu..

akannehir akannehir akannehir

Pardon arkadaşım ama kendisi boş gezenin boş kalfası diye senide mi kendisine benzetmek istiyor ?

Sakın ha.. zaten hep ayrılıp barışıyormuşsunuz baksana demekki ters giden şeyler var.
Bir ilişki sağlam taşlar üzerine kurulduysa öyle habire bitip başlamaz, laçka bir hal almış sizinkisi :1no2:

Çok seviyorum diyipte sakın geleceğini mahfetme lmaz:

hem okumuyor hemde senın okumanı ıstemıyor oyle mı?
anneler babalar nicin esek gıbı sabahtan aksama kadar calısıp mılletın agız kokusunu cekıp -aman cocuklarım okusun dıye ugrasıp didiniyorlar sence?? bir dusun ıstersen...
hos, bunu ıdrak edebılsen burda dogru mu yaptım dıye sormazdın degıl mı arkadasım?...
kusura bakma bıraz sert cevap yazdım amaaaa senın gerceklerı gormen ıcın....

şaka gibi. ayrıl kurtul. ne yani okumuyor da ne yapıyor? çalışıyor mu? dünyayı mı kurtaracak? ilerde evlenince sizi nasıl doyuracak? bu şekilde bir insanla zaten bir hayat paylaşamazsın ki, o zaman uzatmanın ne alemi var? bitir ve rahat bir nefes al. başta acıtır ama sonra hayırlısının bu olduğunu görürsün. kalp bu, gözden ırak olan gönülden de ırak olacak elbet...

Bi başkası için asla okulundan vazgeçme.
Biz geçtikte ne oldu.
Kaç yıl kaybım var...
Şimdi de aman inşallah istediğim bölüme yerleşirim aman inşallah kpssyi kazanırım derdine düştük.
Bırak allah aşkına kim olursa olsun kim senin okumana karşı çıkarsa ardına bile bakmadan yoluna devam et.
Onlar gelip geçer ama sen sonra pişmanlığını duyarsın

yok artık okuma dicek diye okumıcam oldu gözlerim doldu defet gitsin ya ona mı kaldın kızım gözünü aç azcık

hem kendisi okumuyor hem senin okumanı istemiyor lmaz:
okumayarak ve okutmayarak nasıl bi gelecek kurmak istiyor acaba çok merak ettim fisfisfis
öyle yapıcağına okumak için çaba göstermek aklına gelmiyor mu beyefendinin
kendisi de okumamanın zorluklarını görmüş biri olarak seni okuman için daha çok desteklemesi gerekmiyor mu
geleceğini düşünmeyen birinden hayır gelmez canım

arkadaşlarda demişler okul herşeyden önce gelir.. gün gelir ondan ayrılırsan kendi ayakların üstünde durabilmelisin. o okumuyo diye seninde okumanı engelleyemez...

benim aşkım da okumadı ama kendini geliştirmiş birisi. ben üniversiteye başladım 1. yılımı bitiriyorum ve bana her türlü destek oldu, para sıkıntısı çektim her türlü yardım etmeye çalıştı ve okumamasına rağmen benden daha olgun düşünebilen birisi...

zaten bu konuda sana karşı gelen adamdan hayır gelmez... ilerde evlenseniz bile bir erkeğe her türlü bağımlı kalmak zor olsa gerek. -ki birde anlaşamıyosunuz baksanıza...

birde bi ayrılıp bi barışmak ne oluyo Allah aşkına. ayrılık bu kadar basit bişey mi?
sorunlarınız olur belki birbirinizi anlamıyosunuzdur bi süre konuşmazsınız ama ayrılık kelimesini duymak bile insana ağır gelmeli bence... ve ilişkiyi de kesinlikle yıpratıyor...

lan demişsin elbette ki hoşuna gitmeyecek bir söz ama ilk defa olduysa bu seferlik uzatmaması gerekirdi.. bir daha söylememen şartıyla...

en ufak şeyleri dağ yapan adamdan uzak olmalı ya...

Yuh artık ohaoldumsmile
senin okumanı istemeyen bi erkek seni zaten sevmiyordur ki ne duruyorsun dahabilmiyorumkismile

hazır kurtulmuşken dönmen hata olur

sevgi her şey değil. okumanı istemiyor bunu açıkça dile getirmiş. şimdi kabul ediyor gibi görünsede ileride kesinlikle tekrar sorun yapacaktır. ve yine canı yanan sen olacaksın o değil

ezilmek hırpalanmak istiyorsan yemininden dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…