Arkadaşlar yarın boynumda cıkan bezelye tanesı kadar bezem için doktora gidicem , annem babam kimsem yok burda.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin benden. Çok korkuyorum boğazımda ağrımaya başladı lütfen bana dua edin kötü bişey çıkmasın böyle bişeye hazır değilim
lavinya öncelikle bu diyarlardan yaban ellere selam...geçmiş konularından biliyorum kaldığın evde stresli zamanların olmuştu hem stresten, hemde iyi beslenemiyorsan zafiyet bezesi dedikleri beze olmuş olabilir, hemen kötü düşünme,madem gözü karattın oralara gittin bırak günler akıp gitsin sayılı günler hızla geçer, stres yapıp ruhunu ve bedenini yorma lütfen..
lavinya öncelikle bu diyarlardan yaban ellere selam...geçmiş konularından biliyorum kaldığın evde stresli zamanların olmuştu hem stresten, hemde iyi beslenemiyorsan zafiyet bezesi dedikleri beze olmuş olabilir, hemen kötü düşünme,madem gözü karattın oralara gittin bırak günler akıp gitsin sayılı günler hızla geçer, stres yapıp ruhunu ve bedenini yorma lütfen...
Düşünmekten kafayı yiycem artık anlamadığım sekilde oluverdi birden çok stres yaptım ama büyük bişey degil ufacık bezelye gıbı oynuyo elledıgımde ınsallah hersey guzel olur..
işte o dediğim gibi zafiyet bezesidir beslenmen yeterli değilse, vucudun zayıf düşmüş olabilir, bir de stres eklenince olur böyle şeyler...takma kafana yoktur hiç birşeyin...
bu saatte bunu düşünüp nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum
bi başım ağrısa çaresine bakmaya çalışırım netten yorumları okurum ufacık şeyler büyütülebiliyor.
işin ehli doktorlar görsün en iyi onlar bilirler.bu saatte üzülme böyle.