Lütfen bana fikir verin acil ??

U ucanugurboceg kız Allah seni bildiği gibi yapsın Allah affetsin çok güldümmm 5 yıl sonra yavrusuna kavuşmuş bir insan olarak yok WC banyoda sperm kalırmış da bulaşırmış da hamile kalırmış spermler çıktığı anda yumurtayı dölledi dölledi yoksa zaten ölüyorlar bu bir ve bu sıcak doğal bir ortamda bulunmaları halinde yaşamalarını sağlar (rahim gibi).. hamile kalmak o kadar kolay bir olay değil, bir kadın ayda sadece bir gün yumurtlar ve o da 24 saat aktifliğini korur, o süre sonrasında sperm ulaşsa da döllenme olmaz bu iki eğer bu kadar korkuyorsan insanlarla aynı WC banyo kullanmak zorundaysan bir çamaşır suyu döküver için rahat etsin ( ki sperm soğuk bir ortama temas ettiği anda ölür) bu da 3 ovulasyon testleriyle gün gün doğru tespiti yapmak için uğraşmış bir insan olarak söylüyorum ki senin varsayımların gerçek olmayacak kadar saçma git ablacım bir temiz hava al, beynine bir oksijen gitsin.. bu hurafeleri de kafandan sil, stresin seni yanlış yönetiyor.. bu kadar uzun yazmazdım ama seni nasıl ikna ederim ya da ikna oldun mu bilmiyorum ama

Oldum abla oldum çok zor oldu ama küçüklüğümden beri olmicak şeyleri yada en ufak şeyleri takıntı yapıp kafada kurup büyütürdüm dün ve ondan önceki Cumartesi 2 farklı doktora kadın doğum doktoruna gittim biri klinikti biri özel hastaneydi 2 Side yorumları güzel çok tatlı doktorlarda birine evham yaptığım şeyi söyledim anlattım şehir efsanesi öyle bişey olması için birlikteliğin olucak ve içine girecek yada en düşük vajina girişinin oraya olucak dedi ve kaşık bölgeme baktı kadın doktordu bomboşsun tertemizsin için rahat olsun dedi dünde farklı bi doktora kist var mı diye gittim anneme korkumu anlattım anne böyle böyle ben çok korkuyorum fln dedim dünde başka bi doktor kist varmı diye yumurtalık ve rahimime baktı kısacası kasık bölgeme baktı korkma hiç bişeyin yok dedi olsaydı çıkardı dedi annem o yüzden içim baya rahatladı bide ben o ay herhalde 8 mayısta yumurtladım ve o gün banyoya girmedim ertesi akşam girdim onda da evde annem ve ben küçük kardeşim vardı kuzenlerim fln 2 gün önce gitmişlerdi olsaydı dün kide görürdü ve çıkardı diyorum annem korkma içini rahat tut zaten öyle bişey yok öyle olsaydı tüm doktorlar bizi uyarırdı her gün farklı bişey haberlere çıkardı benim içim çok rahat senin kide olsun dedi sıkma canını dedi ama benim uyanık olduğum zamanlar sık idrara çıkma bide kasık,bel,karnımın üstü bazen göğsüme bademde böbrek tarafıma kaburgalarımın oraya giren ağrılar oluyor ve karın şişkinliğim var onu çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…