Lütfen bana fikir verin acil ??

11 mayısta mor gibi kırmızı kan geldi sonra adet olmadım internette hep tutunma kanaması diyordu abla kafam çok karıştı çok takılı kaldım halada içim içimi yiyor 3 tane erken gebelik testi farklı marka hep silikti birini 20 mayısta yaptım 2 gün sonra regl oldum birini 5 Haziran biri 9 Haziran freely days doctor nimo markaları kötü yorumları var bazı ablalar öyle yazmış abla 2 Haziran 10 16 ve 20 haziranda aynı marka kaset test yaptım onlar hep negatifti adetim 26 Haziran bide abla sık idrara çıkma geçmeyen kaşık ağrısı falan var bunlarda belirtiymiş korktum halada korkuyorum dünde rüyamda erken adet olmuştum anneanneme falan anlattım kötü değil kan görmüşsün bozulmuş falan dedi Allah için bana bi akıl verin ya olsaydı dün kimde çıkar mıydı oda kaseti ama ?

Eee anneannen bir şey demedi mi bu haline ?

Senin hamile kalman %0 bide üstüne kaç gün geçmiş o olaydan bütün yaptığın testlerin kıpkırmızı çıkması gerekirdi ayrıca o ihtimalde çok düşük hiç bir sorun olmamasına ragmen yıllarca hamile kalmayan var

Öyle evet üzerinden 2 kere regl da oldum ama nedense bi korkum oldu küvet konusunda

Ya son kez bişey sorucam cevap verirseniz sevinirim kist var mı diye pelvik ultrason yapıldı ama hiç bişey çıkmadı bu küvetten falan hamilelik olsaydı ordada çıkar mıydı pelvik ultrasyonunda cevaplarsanız sevinirim

Hamile olsanız şimdiye kadar gebelik keseniz oluşurdu ve ultrasonda çıkardı. Zaten anlattığınız varsayımda hamilelik imkanı hiçbir şekilde yok.

İdrar testi yapmışsınız, kan vermişsiniz, üstüne regl olmuşsunuz, ultrasona bile girmişsiniz, her şey negatif ve inanmıyorsunuz. Bence psikolojik destek almalısınız.
Kan vermedim sadece pelvik bölgeme ultrasonla baktı 1-2 dk bişey yok dedi hani hızlı oldu ya gözden kaçma falan olabilir mi diye merak etmiştim

Bide abla uyanık olduğum zamanlar sık idrara çıkıyorum kaşık ağrılarım falanda var o yüzden korkuyorum hani psikolojik mi bişey mi var bilmiyorum

Bide şey ben ultrasyona girmeden önce su içmedim yani en fazla 3 bardak fln belki 2 bardak su içmiştim ve idrara sıkışık değildim bişey olur mu sonuç değişir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…