Lütfen bana fikir verin :( maddiyat önemli mi?

Karşındaki ne kadar sevebileceksin?
En önemlisi bu bence.
Daha sonrası ayrıntı.
Maddiyat elbette çok önemli ama el ele verilerek her konu çözülebilir.

utopya06 tatlım alıntı yapamadım mesajına :) başlarda 2000 evet ama sonrasında o miktar artıyo düzenli bi ve saygın bi konum. bence bunlar önemli şeyler...

tatlım peki tanışacağın çocuğun doktora yapma gibi bi durumu var mı? bu sayede üniversite de hoca da olabilir...

öyle bir durumu var mı bilmiyorum ki canım. Ziraat mühendisliğini okumuş sonra da master yapmış, şimdi de zirai ilaç mümessili.. öyle bişey yapma şansı var mı?

öyle bir durumu var mı bilmiyorum ki canım. Ziraat mühendisliğini okumuş sonra da master yapmış, şimdi de zirai ilaç mümessili.. öyle bişey yapma şansı var mı?

tatlım master dediğin şey yüksek lisans değil mi sonrasında doktora yapması lazım ama...

diğer yazılarımda "eşim çok daha iyi geliri olan biyerde öğretmenliğe başladı" derken bende 2300 civarı bi maaştan bahsediyordum :6:

2000tl hiçte küçümsencek bi rakam değil çoğu kişi asgari ücretle hem kira ödeyip hem çocuk okuturken.

diğer yazılarımda "eşim çok daha iyi geliri olan biyerde öğretmenliğe başladı" derken bende 2300 civarı bi maaştan bahsediyordum :6:

2000tl hiçte küçümsencek bi rakam değil çoğu kişi asgari ücretle hem kira ödeyip hem çocuk okuturken.

haklısın canım asgari ücretle kıyaslarsak çok da iyi

sen bu çocukktan hoşlandımı?
sevdinmi yada sevebilecekmisin?
onunla bir hayat geçirebilecekmisin?
aileninde seninde öncelik olarak bunu sorgulaması lazım...
ama sen bize sizce ne kadardır maası diye soruyosun:20:

düzgün bi kişiliğe sahipse zaten seni kimseye muhtaç etmez ama karekteri bozuksa dünya kadar malı olsun ele gune muhtaç eder seni.bunun örneklerinde çok rastladım...
maddiyat maddiyat diye direnen bir ailenin içine girmesin o çocuk alanında yukselmeye baksın vakit öldürmesin sizinle:20:

maddiyat önemli ama ilk sırada olmaması gerekir.
ben anlamadım maaşa göre mi ilişkinize devam ediceksiniz yada aileniz o zaman mı onay verecek.
bunun garantisi yok ki yüksek maaş alır adam olmaz yada işten çıkarılır o zaman napıcaksınız.
bana çok ters geliyor para konusunun yapılması ortada birşey yok araştırmaya girmişsiniz.
bir de şunu anlamıyorum sana güzel bi hayat sunabilcek mi deniliyor,herkes ister çok güzl şartlarda yaşamak ama bunun için iki tarafında çabalaması gerekiyor.
birde kaynanalar memur kız istedikleri zaman kızıyorsunuz aynı şey işte.adam okumuş mühendis olmuş çalışıyor daha ne yapsın.

sen bu çocukktan hoşlandımı?
sevdinmi yada sevebilecekmisin?
onunla bir hayat geçirebilecekmisin?
aileninde seninde öncelik olarak bunu sorgulaması lazım...
ama sen bize sizce ne kadardır maası diye soruyosun:20:

düzgün bi kişiliğe sahipse zaten seni kimseye muhtaç etmez ama karekteri bozuksa dünya kadar malı olsun ele gune muhtaç eder seni.bunun örneklerinde çok rastladım...
maddiyat maddiyat diye direnen bir ailenin içine girmesin o çocuk alanında yukselmeye baksın vakit öldürmesin sizinle:20:
katılıyorum bu yoruma..Nedense maddiyatla ilgili soruları çok yadırgıyorum ya bana çok ters önemli olan insanlık önce adam gibi adam mı karakteri nasıl onu araştır :19:

böyle böyle bir erkek arkadaşım var sizce evlilik düşünmelimiyim deseydin aileni ikna et bunun için ayrılma falan derdim.ama şimdi hiç tanımadığın biri.ailen de olumlu bakmıyormuş.maddi durum da pek iyi gözükmüyor.illa tanışmak zorundamısın.hiç kalkışma bence.

Back
X