- Konu Sahibi siyah_inci
evet canım görüşmeyi düşünüyorum zaten umarım güzel geçer herşey de güzel olur
görüşme ne zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım peki tanışacağın çocuğun doktora yapma gibi bi durumu var mı? bu sayede üniversite de hoca da olabilir...
görüşme ne zaman?
tatlım peki tanışacağın çocuğun doktora yapma gibi bi durumu var mı? bu sayede üniversite de hoca da olabilir...
2000 tl az mı yahu :) Benim erkek arkadaşım da öğretmen. O da bu civarda maaş alıyor bende onu mu bıraksam ne :)
öyle bir durumu var mı bilmiyorum ki canım. Ziraat mühendisliğini okumuş sonra da master yapmış, şimdi de zirai ilaç mümessili.. öyle bişey yapma şansı var mı?
az değil tatlım :) ama daha çok olsa süper olurmuş :))
Doğru canım. Fazlası olsa fena olmaz tabi :)
Şaka bir yana burda harcama da önemli. Lükse düşkün birine 10 binde yetmez. Bir diğerine 2 bin fazla fazla yeter.
tatlım master dediğin şey yüksek lisans değil mi sonrasında doktora yapması lazım ama...
diğer yazılarımda "eşim çok daha iyi geliri olan biyerde öğretmenliğe başladı" derken bende 2300 civarı bi maaştan bahsediyordum![]()
2000tl hiçte küçümsencek bi rakam değil çoğu kişi asgari ücretle hem kira ödeyip hem çocuk okuturken.
katılıyorum bu yoruma..Nedense maddiyatla ilgili soruları çok yadırgıyorum ya bana çok ters önemli olan insanlık önce adam gibi adam mı karakteri nasıl onu araştırsen bu çocukktan hoşlandımı?
sevdinmi yada sevebilecekmisin?
onunla bir hayat geçirebilecekmisin?
aileninde seninde öncelik olarak bunu sorgulaması lazım...
ama sen bize sizce ne kadardır maası diye soruyosun
düzgün bi kişiliğe sahipse zaten seni kimseye muhtaç etmez ama karekteri bozuksa dünya kadar malı olsun ele gune muhtaç eder seni.bunun örneklerinde çok rastladım...
maddiyat maddiyat diye direnen bir ailenin içine girmesin o çocuk alanında yukselmeye baksın vakit öldürmesin sizinle![]()