- Konu Sahibi siyah_inci
Önemli olan insanlık, karakter sahibi olması, seni mutlu edebilmesi. Maddiyat halledilmeyecek şey değil Allah'ın izniyle...
Allah herşeyin hayırlısını versin kafam çorba gibi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan insanlık, karakter sahibi olması, seni mutlu edebilmesi. Maddiyat halledilmeyecek şey değil Allah'ın izniyle...
ciddiyeti zaten evlillik o yüzden tanışacaz.. inşallah sorunsuz atlatırız
Sakıncası Yoksa, Yaşınız Kaç ?
Neden Hemen Evlilik ?
Bence Bunu Zamana Bırakın..
Zaten Su Akar, Yatağını Bulur..
Evleneceğim Diye Tanışırsanız, Herşey Olumlu Gelir Gözünüze..
Ama Yarının Ne Getireceği Belli Olmaz..
bende kendi ayaklarının üstünde duran biri olmasını istiyorum baba parasına bakmayan., ama dediğiniz gibi aile de önemli evlenince onlarla da muhatap oluyorsun sonuçta..
Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız?
bilemiyorum bizde aileden bir destek görmedik eşim herşeyi kendisi yaptı masraf anlamında ailelerimiz orta halli insanlar eşimin ailesi çok iyi çok seviyorum hepsini eminim ellerinde olsa herşeyi yapardılar ama madiyatta bi yere kadar üstelikte ben çalışmıyorum sen çalışıyomuşsun o yönden iyi, sevgi saygı olduktan sonra zamanla herşey olur herkes bir şansı hakeder ben olsam tanıma fırsatı verirdim. hakkında hayırlısı canım.
ben 22 o da 30 yaşında, evlilik dediysem hemen tanıştığımz gün evlenmiyorz yani evlilk amacıyla tanışacaz, tabi bir süre konuşur anlaşıp anlaşamadığmıza bakarız
ben 22 o da 30 yaşında, evlilik dediysem hemen tanıştığımz gün evlenmiyorz yani evlilk amacıyla tanışacaz, tabi bir süre konuşur anlaşıp anlaşamadığmıza bakarız
Tanıştığınız Gün Evlenilmeyeceğini Biliyorum..
İsterseniz Evlenin, Hayat Sizin..
Ben Sadece İstediğiniz Fikri Sundum..
Mutluluklar..
haklısınız bende öyle dua ediyorum zaten Hakkımda Hayırlısı olması için., aslında bu seyahat işini sordum; zirai reprezantlar kalıcı şehir dışı seyahatleri yokmuş gitse bile akşamı geliyormuş, belki çalıştığı şirket öyle bilmiyorum.. ben çevreme kulağımı tıkayım kalbimden gelen sesi dinlemem gerekiyor aslında ama yanlış birşey de yapmak istemiyorum sonuçta aşık değilim..
bilemiyorum bizde aileden bir destek görmedik eşim herşeyi kendisi yaptı masraf anlamında ailelerimiz orta halli insanlar eşimin ailesi çok iyi çok seviyorum hepsini eminim ellerinde olsa herşeyi yapardılar ama madiyatta bi yere kadar üstelikte ben çalışmıyorum sen çalışıyomuşsun o yönden iyi, sevgi saygı olduktan sonra zamanla herşey olur herkes bir şansı hakeder ben olsam tanıma fırsatı verirdim. hakkında hayırlısı canım.
görüşecem zaten eğer bişeyler hissedersem aileme bunu belirtirim
Bunları düşünmek için erken değil mi![]()
hmm canım çalıştığı şirkette olmayabilir. Eşim belli bir bölgede olduğu için sürekli seyahat iki gün gidiyorsa üçüncü gün evde ayda toplam 1 hafta olmuyor. Bu işin fuarı var 1 aydır fuardaydı bekliyorum gelsin diye şimdi.
Ailene de kızmıyorum onlarda seni düşünüyorlar haklılarda kendilerince.. Ama olay bu değil :/ Neler olabileceğini kimse kestiremiyorum. Dediğim gibi hakkında hayırlısı neyse o olsun..
saygı duyuyorum görüşüne ama çevremdeki baskıları sende duysan buraya sığınırdın, bende o yüzden size sormayı tercih ettim bana yol gösterin diye.. ben tarafsızım bu konuda. herkes gelip, sana bakamaz seni mutlu edemez dediğinde ailem de çelişkiye düşüyor. bende bu konuda ortada kaldım. şimdiki koşulları düşünürsek maddiyatı da düşünmek gerekir hayal dünyasında yaşamıyoruz, mutlu olmanın bir yolu da paradan geçiyor malesef