Lütfen bana umut olun

ARZUM78

düşlerim var,rüzgara ters
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
229
64
623
İstanbul
Günaydın herkese

daha öncede bir konu açmıştım bu benim 4. denemem daha önceki 3 denemede de embriyolar çok iyi kalitede olmasına rağmen tutunma gerçekleşmiyordu.Var mı aramızda benim durumumda olan Bende erken yumurta yetmezliği var salı günü 7 adet yumurta toplandı dün aradılar 7 taneside döllenmiş iyi durumdalarmış daha önceki transferlerimde toplamadan sonraki 2. gün transfer yapılıyordu. Bu sefer 5. gün olacak inşallah içimde bir his sanki olacak diyor bir his de yine olmayacak Beynimi rahatlatamıyorum

canım 5.gün transfer olması çok büyük bir avantaj.kaliteli embriyolar dayanabiliyorlar 5.güne.banada 3 kez 5.gün tranferi yapıldı. ve 5.gün embriyolarımla 2 kez kimyasal gebelik yasadım ve bu son transferimdede blast embriyolarımla gebe kaldım.diğer 3 tedavimde bir kez 2.gün transferi 2 kez 3.gün transferim oldu ama tutunma bile olmamıstı. insallah pozititif sonuç alırsın sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…