Lütfen bana yardım edin belki de burada yazacağınız şeyler bir insan hayatını değiştirecek

Bu özet mi? Konunda yazdığını aynen buraya almışsın.

Şu kırmızı yaptığım kısım anlaşılmazlığın nirvanası olmuş. Yazdığınızı bir okusanız keşke.

Ozeti de berbat bir renk ile geciyorsun. Okumayalim diye yapiyorsun dimi. Itiraf et. Gulcin sen misin?

Feyk atmış .
Hayatında bundan sonra kimse olmayacakmışta mış mış .
Yok askerde her şeyi görmüşmüş
İnanmayın kızlar bunlara .

Sen Gizemsin .,Gönül senin arkadaşın , Gülçin takıldığı kız mı ?

Gülçin kısmını ciddi anlamadım mesajlardan çıkardığımı yazdım keşke biraz paragraf çalışsan

Mesajları yazacağına keşke olayı doğru düzgün yazsaydın. Hiçbirşey anlaşılmıyor. Fakat anladığım kadarı ile şu kadarını söyleyeyim işin içinde henüz evlilik bile olmadan ihanet girdiyse yol yakınken ayrılmak en doğrusu.ve seviyor olmanızın yada onun seviyor olmasının hiçbir önemi yok.Sadakat herşeyden daha önemlidir.

Özet dediğin yazıya hayran kaldım gerçekten. Okudum okumasına ama ergen ergen yazılardan başka bişey göremedim. 5 senelik ilişkide küslük olunca araya başka kadın giriyorsa tabiki aldatmadır neyin tatavası bu anlamak mümkün değil.

ya bırak Allah ını seversen
neler diyecektim de susuyorum
böyle insanları layık görmeyin kendinize lütfen...

gözlükle okudum olmadı gözlüksüz okudum tek anladığım sizden ayrılmış bir başkası ile beraber olmuş . yumuşak yumuşak öpmüş sonrası kayıp . ...
Çok seviyorum ölüyorum bitiyorum
Güven kolay kazanılmaz kaybedince de geri dönüşü çok zordur . Diyeceklerim bu kadar benden sonraki arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum der topu atarım

Gülçin'de gizem de benim arkadaş yardımcı olun diye yazdım neyse yaa ayy

ya bırak Allah ını seversen
neler diyecektim de susuyorum
böyle insanları layık görmeyin kendinize lütfen...
Bakın anlayan nasıl anlıyor sorun sizde arkadaşlar elim rahatsız benim ses komutu ile yazdım normal uzun olması Sizce Aykut seviyormu beni hala ben onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…