Lütfen bana yardım edin belki de burada yazacağınız şeyler bir insan hayatını değiştirecek

Benim Gülçin gizem adım 2 isim anlaşılmayacak birşey yok
Tam anladim dedim notta gecen Gizem kim dedim ?

Gonul de Gulcin seni seviyor diyerek ortaligi karistirmis ama adamin niyeti yok gibi. Aldattigina gore bu adamla birlikte olmanin mantigi yok. Ustelik annesinin uzerine yeminler, olmek istemeler normal degil.

Sence seviyor mu anlamadım Benim elim rahatsız ses komutu ile yazınca uzun oldu ama aldatma yok ayrıydık sence Aykut ne düşünüyor mesajlardan

Ben Kuran üstüne yemin Edip yalan soyleyenini gördüm. Yeminine zerre güvenmem erkeklerin. Aldatmış bitmiş gitmiş. Bir akşam aynı ortamda olduğu kızla mı öpüsmüs.cok saçma. Aldatmamak için ayrılmış ne demek ya o da ayrı saçma. Askerden bir gelsin sen o zaman gör. Kızsız ortamda kolay tabii ,ölüyorum bitiyorum demeler. inanma bunlara palavere bunlar

Bakın anlayan nasıl anlıyor sorun sizde arkadaşlar elim rahatsız benim ses komutu ile yazdım normal uzun olması Sizce Aykut seviyormu beni hala ben onu anlayamadım
aykut genç delikanlıyım bugün şu kızla bakalım neler yapabiliyorum deyip senden ayrılıp kızın kollarına koşmuş
sonra arkadaşın mesaj atınca oo gülçin hala bende deyip fırsat bu fırsat deyip laf yapmış....
aykutun kimseyi sevdiği yok hormonlarıyla hareket ediyor tamamen

Erkekler biraz farklı kafadarlar ayrı olunca aldatma olmuyor diye savundu çevremdekilerde aynı şeyleri savundu.bende bu yüzden ayrıldım sence yazdıklarından ne çıkardın seviyor mu hala

@yinesoluyorcicekler1 bak bu görüşe katılmamak elimde değil canım .

siz sevgiliyken sogudum demis gitmis baska kizla opusmus felan sonra siz aralarinda bisey gecmedi sadece opustuler diye affetmissiniz.sonra cocuk askere gitmis ayrilmissiniz nedenini bilmiyorum sonra size talipler olunca arkadasiniz aykuut kos yetis gizem elden gidiyor demis..ehe ozetledim simdi bu cocuk sizi seviyormu soru bu sanirim..yani kimse aykutun kalbini acip bakamaz. sizi sevip sevmedigini siz anlayamazsaniz kimse anlayamaz.yeminler etmis ben aldatmadim diye aldatma sayilmasin diye bir gun once ayrildim demus..cok mantikli!!.yani canm bu cocuk seni aldatmismi ?aldatmis!!seviyormu bilemem.hakkinda hayirlisi olsun ne deyim..

Sence seviyor mu ben hiç birşey anlamadım ne düşünüyor benim için

Bilemiyorum canım ama hiç sağlıklı olacağını düşünmüyorum...

Kafası çabuk karışan birisi ,çocukça düşünceleri,bir de bu kadar büyük yeminler hiç inandırıcı gelmedi bana .

Bu gün sever ,ertesi gün sevmez istikrar yok ,sürekli ikna yönüne gitmiş ,arkadaşınızın size söyleyeceğini tahmin etmesi hiç de zor değil...

Boş ver tatlım... kafanda sürekli aynı sorular ,nedenler dönüp duracak ilişkiye başlasan bile ...

Sana naçizane tavsiyemmm. Hayatın çok başındasın ne kadar doğru düzgün,dürüst insanlar çıkacaktır karşına .Kendine yazık etme huylu huyundan vaz geçmiyor.Yalan söyleyen ,alışkanlık haline getirir .Zamanla kendi yalanlarına kendi inanır...

Bırak eğer çok sevmiş olsaydı ,bi çaresini bulur gerekirse kapında yatar ikna etmeye çalışırdı seni.İlk hamleyi o değil arkadaşın yapmış ...

Sağlıkla kal Tatlımmm...

tıp okudum burda yazanı okuyamadım hayatımda okuduğum en karışık metin.

gülçin gönül gizem kim, kim kime ne demiş? kimin çocuğu olmuş? cümleler devrik düşük noktalama sıfır.

derdinize derman bulabilmek için önce kendinizi düzgün ifade etmeniz gerekiyor.

Arkadaşlar Gülçin Gizem konu sahibi...

Gönül konu sahibinin kız arkadaşı...

Aykut eski erkek arkadaşı...

Gönül konu sahibinin kız arkadaşı , Aykut a Konu sahibi Gizem Gülçin adına "hala seni seviyor "diye mesaj atıyor .

Aykut eskiden konu sahibine yalan söylemiş ve başka bir kız girmiş devreye ...

Konu sahibi yıllarca Aykut un ona ulaşmasını engellemiş ...

Aykut ile Gönül ün arasında ki görüşme geçiyor yukarıda...

Peki sorun ne?
Başlıkta yazana göre bir insanın hayatını falan değiştirecekmişiz yorumlarımızla? Hangi insan bu? Konu sahibi bizden ne istiyor?

Çocuğa guvenmiyorsan neden hala düşünüyorsunki . Bak sende ayrildiktan sonra kizla öpüşmesi aldatma olmuyormuymus yani insan sevdiği kızdan ayrılınca benim bildiğim üzülür kahrolur buda başkasına gitmiş bu düşüncesi bile cok aptalca usenmedim okudum konu başlığını öyle bir yazmissin ki bende merak ettim. Ayrica arkadaşının ana mesajlari okutucagini bildigi icin öyle seyler yazmıştır. Bak evlilik önemli kimse mutsuz olmak icin evlenmez ama kendin bilirsin Allah gönlüne gore versin

Ben anladım sanırım
Askerde bir kız dalgası olacağını anlayınca bir gün önce seni terk edip küçük beyniyle aldatmamamis oluyor öyle mı?
Sonra da arkadaşına arabesk sözler söyleyip yeminler edince seviyor mu?
Başka kızdan etkilenmek aldatmaktir zaten ayrılsan da ayrılmasan da.
Hatta dur ayrılayim hemen aldatma olmasın diyecek kadar sinsi ve plancı bir erkek istediği yemini etsin güven vermez.
Seni sevmiyor. Seven adam aldatmaz. Ki devam edersen de bu suphyle o ilişkiden hayır gelmez.
Mesajlardaki adam çakal da seni çok aldatır belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…