- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi siesta1234
-
Tam anladim dedim notta gecen Gizem kim dedim ?Benim Gülçin gizem adım 2 isim anlaşılmayacak birşey yok
Sence seviyor mu anlamadım Benim elim rahatsız ses komutu ile yazınca uzun oldu ama aldatma yok ayrıydık sence Aykut ne düşünüyor mesajlardangözlükle okudum olmadı gözlüksüz okudum tek anladığım sizden ayrılmış bir başkası ile beraber olmuş . yumuşak yumuşak öpmüş sonrası kayıp . ...
Çok seviyorum ölüyorum bitiyorum
Güven kolay kazanılmaz kaybedince de geri dönüşü çok zordur . Diyeceklerim bu kadar benden sonraki arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum der topu atarım
aykut genç delikanlıyım bugün şu kızla bakalım neler yapabiliyorum deyip senden ayrılıp kızın kollarına koşmuşBakın anlayan nasıl anlıyor sorun sizde arkadaşlar elim rahatsız benim ses komutu ile yazdım normal uzun olması Sizce Aykut seviyormu beni hala ben onu anlayamadım
26 yaş söyledim arkadaşıma yapmayacak bir daha söz verdiBu cocuktan birsey olmaz .Arkadasina soyle uslu dursun.Yasiniz kac bu arada
Erkekler biraz farklı kafadarlar ayrı olunca aldatma olmuyor diye savundu çevremdekilerde aynı şeyleri savundu.bende bu yüzden ayrıldım sence yazdıklarından ne çıkardın seviyor mu halaÖzet dediğin yazıya hayran kaldım gerçekten. Okudum okumasına ama ergen ergen yazılardan başka bişey göremedim. 5 senelik ilişkide küslük olunca araya başka kadın giriyorsa tabiki aldatmadır neyin tatavası bu anlamak mümkün değil.
@yinesoluyorcicekler1 bak bu görüşe katılmamak elimde değil canım .aykut genç delikanlıyım bugün şu kızla bakalım neler yapabiliyorum deyip senden ayrılıp kızın kollarına koşmuş
sonra arkadaşın mesaj atınca oo gülçin hala bende deyip fırsat bu fırsat deyip laf yapmış....
aykutun kimseyi sevdiği yok hormonlarıyla hareket ediyor tamamen
Sence seviyor mu ben hiç birşey anlamadım ne düşünüyor benim için
Gülçin'de gizem de benim arkadaş yardımcı olun diye yazdım neyse yaa ayy
Özet geçtim yaaa konuya odaklanın arkadaşım
Arkadaşlar Gülçin Gizem konu sahibi...
Gönül konu sahibinin kız arkadaşı...
Aykut eski erkek arkadaşı...
Gönül konu sahibinin kız arkadaşı , Aykut a Konu sahibi Gizem Gülçin adına "hala seni seviyor "diye mesaj atıyor .
Aykut eskiden konu sahibine yalan söylemiş ve başka bir kız girmiş devreye ...
Konu sahibi yıllarca Aykut un ona ulaşmasını engellemiş ...
Aykut ile Gönül ün arasında ki görüşme geçiyor yukarıda...
Peki sorun ne?
Başlıkta yazana göre bir insanın hayatını falan değiştirecekmişiz yorumlarımızla? Hangi insan bu? Konu sahibi bizden ne istiyor?
+1 zaten yalan söylediği de burdan belli benceYediği naneler temize çekmek için annesinin üzerine yemin edebilen bi adamı hayatıma almazdım ben.
Çocuğa guvenmiyorsan neden hala düşünüyorsunki . Bak sende ayrildiktan sonra kizla öpüşmesi aldatma olmuyormuymus yani insan sevdiği kızdan ayrılınca benim bildiğim üzülür kahrolur buda başkasına gitmiş bu düşüncesi bile cok aptalca usenmedim okudum konu başlığını öyle bir yazmissin ki bende merak ettim. Ayrica arkadaşının ana mesajlari okutucagini bildigi icin öyle seyler yazmıştır. Bak evlilik önemli kimse mutsuz olmak icin evlenmez ama kendin bilirsin Allah gönlüne gore versinEki Görüntüle 1936298 Eki Görüntüle 1936299 Eki Görüntüle 1936300 Eki Görüntüle 1936301 Eki Görüntüle 1936303 Eki Görüntüle 1936304 Eki Görüntüle 1936305 Eki Görüntüle 1936306 Eki Görüntüle 1936298 Herkese merhaba konuyu başından anlatıyorum. Beş sene boyunca biriyle birlikte oldum. O kişi askere gitti. Askere gitmeden birkaç gün önce mesajlarını yakaladım. Daha sonra kızmadım çünkü biz ayrıydık ve o çok üzgündü askere gideceği için destek olmak istedim bir şey demedim.aslında bir şey deme sebebim o mesajlarda beni sevdiğini o kızla yapamayacağını söylemeseydi.İki aylık bir ayrılık yaşamıştık O dönemde konuştu kızla mesajlarını gördüm. Bu olayı büyütmemeye çalıştım. askere gittikten birkaç ay sonra Öğrendim ki o kızla çıkmaya başlama sebebi Bir akşam birinin evinde buluşup o kızla tanışmış ve gece yakınlaşmışlar öpüşmüşler ama hiçbir şey olmamış kız bunu söyledi benden ayrılıp ona gitmiş ve bunun aldatma olduğunu söyledim . Bana seni aldatmamak için bir gün önce ayrıldım dedi. Aramızda bir problem yoktu ama ona yaklaşamıyordum çok. Soğuk davranıyordum. Oda arayış içine girdiğini söyledi ama asla aldatmak istemediğini söyledi onu sevmediğimi düşünüyor muş bu yüzden yapmış.benden ayrı olduğu için bu aldatma sayamıyordu. Sevdiğim için ben de affettim. Fakat kızın anlattığına göre benimle çıktığında yani benden ayrılmadan bir gün önce olmuş bunu ya bu olay yaptıktan sonra pişman olup ayrılmış çekmiş daha sonra kıza beni sevdiğini söylemiş yapamayacağını Ve benimle evleneceğini söylemiş. Ama ben bunu kabullenemedim askerliğinin dördüncü ayında ayrıldım birden onunla tekrar konuştukların hissettim ama sonra öğrendim ki böyle bir şey yok sadece güvenim kırılmıştı. Şimdi aradan Üç ay geçti ara ara mesaj atmıştı ablama bana ulaşmak için. Fakat ben çok kızgınım kırgınım ulaşmak istemedim engelledim her yerden numaramı değiştirdim. Bugün öğrendim ki benim en yakın arkadaşım olacak insan o kişi mesaj atmış. "Gülçin seni çok seviyor . Sadece o kız güçlü mesaj attığı için gücün çok kızdı ama seni hala seviyor bence.İkinizde gurur yapıp hayatımız maf ediyorsunuz. Bence gülicne mesaj atmalısın Çünkü Gülçin'in peşinde birileri var onunla evlenmek isteyen bence sahip çıkmalısın. Oda cevap olarak geçin beni mahfetti ben burada olduğum her gün sayıyorum ona kızıyorum sadece ölmek istiyorum gibi mesaj at ben bu mesajı şimdi paylaşıyorum resim olarak ek de var.Onun yazdığı mesajları da ben burada resmi olarak paylaşıyorum. Siz o mesajları lütfen yorumlayın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten seviyorum ama gururum kırıldı güvenim kayboldu. Sizce ne düşünüyor bu mesajları yazan insan .kimseyle de konuşamıyorum konuyu.belki de buradayım yazacağınız yorumlar bir insanın hayatını değiştirecek sizi tüm kalbimle kulağımla dinliyorum..
Not : gönül benim arkadaşım ve mesajlarını sildiği için sadece Aykut'un mesajları duruyor gönülün mesajları gizem seni seviyor Ama gurur yapıyor onu aldattığını düşünüyor. Aykut'un orada allah belasını versin dediği de o çıktı kız bana mesaj atan. G olanda benim üzeri çizilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?