Blgblgyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
85
10
3
26
Merhaba 11inde pik gördüm o günden beri ovülasyon testim pozitif çıkıyor tam silik olarak düşüşe geçmedi T de koyu ama CDen koyu değil ama yine pozitif çıkıyor yani sebebi ne olabilir yumurtlama döneminde 7. Günü olacak bugün. Reglime 8 gün kaldı yani gebelik için erken pcos mu diyorum ama reglim çok düzenlidir kafayı yemek üzereyim yardım edin bana. İnnovita kullanıyorum, reglim bittikten sonra 7 gün sonra pik gördüm ve çatlama olmadığını düşünüyorum nedense bana yardımcı olun gerçekten desteğinize ihtiyacım var

Testlerin fotolarını paylaşın bu şekilde yorum yapmak zor.

Yani C den daha az koyu olsa bile çatlamış mı oluyor hepsi pozitif değil doğru mu anladım
Evet doğru. Yani ikisi yoğun kırmızı olduğu zaman pik ertesi gün ya da iki gün sonraya silikleşiyorsa çatlama olmuş demektir sizin de çatlama olmus yani :)

Evet doğru. Yani ikisi yoğun kırmızı olduğu zaman pik ertesi gün ya da iki gün sonraya silikleşiyorsa çatlama olmuş demektir sizin de çatlama olmus yani :)
O kadar mutlu ettiniz ki beni kafayı yemek üzereydim çatlamıyor pozitif çıkıyor diye gerçekten çok mutlu oldum randevu bakıyordum doktordan ağzınız bal yesin gerçekten günlerdir yazıyorum içime su serpen siz oldunuz inşallah zamanlaamalarımda doğrudur da bebiş vardır

Bu testlerle stres olursunuz.
Böyle takip yaptım 2.gebelik planladığım zaman.
Hiç koyulaşma olmadı. Yumurtlama olmayabilir diye yorumladı bu sitedekiler. Çok umutsuzluğa kapıldım. Kafama taktım. Gerçekten yumurtlama olmadı mı diye düşünüp durdum.
Ama hamile kalmışım çok şükür

Amin canım :) bu kadar stres olma ya hu rahat ol biraz. Bebiş rahat vücudu sever ona gelir. Hobi edin kendine düzenli yürüyüş yap. Evet senin de bu ay yumurtlamışsın ve çatlamış

Amin canım :) bu kadar stres olma ya hu rahat ol biraz. Bebiş rahat vücudu sever ona gelir. Hobi edin kendine düzenli yürüyüş yap. Evet senin de bu ay yumurtlamışsın ve çatlamış
Vaktim yok ki işletmeciyim ay mutlu oldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…