- 16 Temmuz 2018
- 8
- 1
- 1
- Konu Sahibi Yasamakcokzor
-
İnanılacak gibi değil, değil mi? İşte bu yüzden bu konuyu açıp sizlerden yardım istedim. Hayatımda ilk defa ne yapacağımı bilemediğim bir durumda kaldım."Ay ben bamya sevmem ki hem bamya ile ilgili bir hatıramız da yok"diye yazsaydın.. Ay ne saçma durum o ya...konuya da inanmadım nedense
Arkadaşıma anlatmak istiyorum. Yıllardır birbirimizden hiçbir şeyi saklamadık. Hele böyle bir durum...Ay yok artik ya,yasamak neden zor olsun?
İcinizden arkadasinizla paylasmak geliyor mu? Geliyorsa elinizde somut bir kanit da var. Paylasin gorsun esinin ne mal oldugunu
Elin herifinin mükü yuzunden hayat neden zor olaun?
Hadi hayirlisi diyelim o zamanArkadaşıma anlatmak istiyorum. Yıllardır birbirimizden hiçbir şeyi saklamadık. Hele böyle bir durum...Arkadaşımın dökeceği bir damla gözyaşı ateş olur yakar beni
Ben olsam o pisliği herkese rezil ederdim.Teshircilik bunun adı.Hem karısına söyler hemde mahkemeye verirdim.İnanılacak gibi değil, değil mi? İşte bu yüzden bu konuyu açıp sizlerden yardım istedim. Hayatımda ilk defa ne yapacağımı bilemediğim bir durumda kaldım.
Bir yandan arkadaşınızın o iğrenç adamla birlikte olmasına müsade etmek istemiyorsunuz, diğer taraftan arkadaşınızın evliliğinin yıkılmasına sebep olacak kişi siz olacaksınız. Kardeşim dediğim arkadaşımı kaybedeceğim belki de..zor olan kısmı nedir? ikileminizi anlatın bizde ona göre şaapalım.
yalnız ööğh. cinsel organlar hiç estetik değil. kusucam. elin herifinin. tövbeee
Bir yandan arkadaşınızın o iğrenç adamla birlikte olmasına müsade etmek istemiyorsunuz, diğer taraftan arkadaşınızın evliliğinin yıkılmasına sebep olacak kişi siz olacaksınız. Kardeşim dediğim arkadaşımı kaybedeceğim belki de..
Sizle ne alakası var yahu atın arkadaşınıza yazışmaları anlar zaten.sizmi istediniz adamın bamya fotosunu?Aman ne evlilik..Bir yandan arkadaşınızın o iğrenç adamla birlikte olmasına müsade etmek istemiyorsunuz, diğer taraftan arkadaşınızın evliliğinin yıkılmasına sebep olacak kişi siz olacaksınız. Kardeşim dediğim arkadaşımı kaybedeceğim belki de..
Arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi?
Tabi ki konu sahibifotoğraf mı? konu sahibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?