- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Ben eşinin verdiği cevaba takıldım açıkçası moral bozmak istemem ama bu verdiği cevaptan bile evliliğinizin bittiğini anlayabilirsiniz seven insan bu şekilde demez dememeli benceEsımle 1 senelik evlıyım cocuk yok bosanma asamasundayz elımden gelenı yaptım ama istemiyor adam beni. Biraraya geldik konustuk bırkac gun sonra sana olumlu veya olumsuz cevap verıcem dedi. Nolur bıldıgınız kesın cozum bir dua varmı esımı seviyorum bosanmak istemiyorum psıkoljım cok bozuk, psıkolga gdyorm ama verim alamıyorum
Sizinle evliliğine son vermek isteyen biri sizi sevmiyordur. Elinizden geleni yapmışsınız. Daha fazla üzülmemek için vazgeçin bu insandan. Bırakın o size yalvarsin kendisini sevdiginizi biliyor. Belki vazgeçtiğinizi hissettirirseniz aklını başına toplar.Esımle 1 senelik evlıyım cocuk yok bosanma asamasundayz elımden gelenı yaptım ama istemiyor adam beni. Biraraya geldik konustuk bırkac gun sonra sana olumlu veya olumsuz cevap verıcem dedi. Nolur bıldıgınız kesın cozum bir dua varmı esımı seviyorum bosanmak istemiyorum psıkoljım cok bozuk, psıkolga gdyorm ama verim alamıyorum
Cok haklısınız napcgmu bilemedim bendeSizinle evliliğine son vermek isteyen biri sizi sevmiyordur. Elinizden geleni yapmışsınız. Daha fazla üzülmemek için vazgeçin bu insandan. Bırakın o size yalvarsin kendisini sevdiginizi biliyor. Belki vazgeçtiğinizi hissettirirseniz aklını başına toplar.
Peki bıtıren ınsan neden bırkac gun sonra cevap verıcem desınkı. Dırek istemiyorum derdıBen eşinin verdiği cevaba takıldım açıkçası moral bozmak istemem ama bu verdiği cevaptan bile evliliğinizin bittiğini anlayabilirsiniz seven insan bu şekilde demez dememeli bence
Başkası olabileceği geldi benim aklıma direk ondan emin olup öyle cevap verecek gibi geldi dediğim gibi sizi üzmek istemem ama ben direk böyle düşündüm.Peki bıtıren ınsan neden bırkac gun sonra cevap verıcem desınkı. Dırek istemiyorum derdı
Brbrmzle gorustuk gorusme fırsatı oldu 2 3 gun once. Acik kapı bıraktı hal ve hareketlerinden. Ama 2 3 gun sonra olumlu veya olumsuz cevap vercm bıraz dusuneym kafamı toplym ddı. Bıanda karar vermek istemiyor mus cnku. Inanın blmyorm npcgmı sasırdm kalbim Baska Mantıgm Baska soluyoArkadaşım üzüldüm ama eşin sana olumlu veya olumsuz cevap vereceğini söylemiş ne bu iş görüşmesi falan mı ? Kimse vazgeçilmez ve senden değerli değil. Seni istemeyen adamı sen hiç isteme. Çok şükür ki çocuk falan yokmuş, böyle bir adamdan hayır falan gelmez. Aranızda ne geçti bilmiyorum ama iş görüşmesi yapar gibi dönüş yapacağını söyleyen adamdan nasıl hayır beklenir ki ? Sevmek bazen yetmiyor. Kendine olan saygını kaybetme.
İsmine bakmadan yorum yapmıştım ismine bakınca hatırladım seni. Kardeşim hani bu adamın pişman olmasını istiyordun sen ? Dönse bile affetmeyecektin ? Allah aşkına yapmayın ya.
Ama o kısıden 2 3 gun ıcınde degıl bırkac saat ıcınde de cevap alamaz mı ole bısı olsaBaşkası olabileceği geldi benim aklıma direk ondan emin olup öyle cevap verecek gibi geldi dediğim gibi sizi üzmek istemem ama ben direk böyle düşündüm.
Sevip sevmedıgını sordum notrm dedi. Napcm blmyorm kafam cok karısıkBen eşinin verdiği cevaba takıldım açıkçası moral bozmak istemem ama bu verdiği cevaptan bile evliliğinizin bittiğini anlayabilirsiniz seven insan bu şekilde demez dememeli bence
Peki eşiniz durduk yere mi boşanmak istiyor sizden ?Brbrmzle gorustuk gorusme fırsatı oldu 2 3 gun once. Acik kapı bıraktı hal ve hareketlerinden. Ama 2 3 gun sonra olumlu veya olumsuz cevap vercm bıraz dusuneym kafamı toplym ddı. Bıanda karar vermek istemiyor mus cnku. Inanın blmyorm npcgmı sasırdm kalbim Baska Mantıgm Baska soluyo
Notrm diyorsa orda sevgi yoktur canım seven insan böyle demez 2. kişi konusuna gelecek olursak kendi duygularından emin olmaya çalışıyor olabilirSevip sevmedıgını sordum notrm dedi. Napcm blmyorm kafam cok karısık
Öncelikle kendine saygın olsun. Daha çok kısa2 bir süre önce dönse de affetmem diyordun bunun açık kapı bırakmasıyla alakası yok ki. Sevgili değilsiniz evlilik çocuk oyuncağı değil yanlış hatırlamıyorsam 2 aydır da baba evinde kalıyorsun. Seven adam karısının 2 ay boyunca baba evinde olmasına müsaade etmez. Barışsanız bile en ufak şeyde ayrılırsınız tekrar acı çekmek zorunda kalırsın. Bırak bitsin birinden vazgeçmek deliler gibi sevsen de bu kadar zor olmamalı. Biraz düşüneyim kafamı toplayayım derken bu adam 2 aydır nerdeydi ? Biz burda sana ne desek boş sen yine bildiğini okuyup adamdan vazgeçmeyeceksin. Kendine olan saygını bu kadar ayaklar altına alma karşı tarafında totosunu yeterince kaldırmışsın daha da kaldırma. Kocan sana geri dönsün diye dua edeceğine Allah'a hayırlısı değilse ileride daha çok sıkıntı çekeceksem bitsin diye dua et. Kocanı bu kadar sevdiğini belli etme. O seni cebinde olarak görüyor, ben ne dersem o olacak kafasında. Bırak bitecekse bitsin ya kendine olan saygını kaybetmişsin daha da kaybedersen kendine bundan daha büyük kötülük yapamazsın.Brbrmzle gorustuk gorusme fırsatı oldu 2 3 gun once. Acik kapı bıraktı hal ve hareketlerinden. Ama 2 3 gun sonra olumlu veya olumsuz cevap vercm bıraz dusuneym kafamı toplym ddı. Bıanda karar vermek istemiyor mus cnku. Inanın blmyorm npcgmı sasırdm kalbim Baska Mantıgm Baska soluyo
Eski konularından hatırladığım kadarıyla eşinin ablası doldurmuş mu ne. Valla benim eşimi de 1 kere görümcem ben haklıyken haksız duruma düşürmek için doldurmaya kalktı ama eşim buna müsaade etmedi. Ablasına çok düşkünmüş eşi sanırsam. Hanımefendinin bundan önce ki konusunda da eşi dönse bile affetmeyeceğini söylüyordu bence konu sahibi tutarsız biri başka bir sorun varsa da söylemiyor. Bu tutarsızlığı bana güven vermiyor anlattığına göre ilk 5 ay eşiyle çok iyi geçmiş ama sonrasında ablası doldurmuş mu ne öyle bir şey. Ben şahsen artık troll olduğunu düşünüyorum ya da gerçekten ciddi psikolojik sorunları var.Peki eşiniz durduk yere mi boşanmak istiyor sizden ?
Geçimsizliğiniz mi var
Siz psikolojik destek alıyorum diyorsunuz bu konuda durumunuz çok ciddi boyutlarda mı?
Neden soruyorum çünkü net bişey anlatmamışsınız.
Evliliğinizde 1 yıllık hani uzun bir evlilik olsa bıktık vs deseniz anlayacağım ama sizin mevzunuzu anlayamadım maalesef.
Yani bencede sıkıntılı olabilirEski konularından hatırladığım kadarıyla eşinin ablası doldurmuş mu ne. Valla benim eşimi de 1 kere görümcem ben haklıyken haksız duruma düşürmek için doldurmaya kalktı ama eşim buna müsaade etmedi. Ablasına çok düşkünmüş eşi sanırsam. Hanımefendinin bundan önce ki konusunda da eşi dönse bile affetmeyeceğini söylüyordu bence konu sahibi tutarsız biri başka bir sorun varsa da söylemiyor. Bu tutarsızlığı bana güven vermiyor anlattığına göre ilk 5 ay eşiyle çok iyi geçmiş ama sonrasında ablası doldurmuş mu ne öyle bir şey. Ben şahsen artık troll olduğunu düşünüyorum ya da gerçekten ciddi psikolojik sorunları var.
Olması gereken de o zaten. Herkesin evinin içinde tartışma çıkıyor konu ayrılığı oluyor ama konu sahibi sıkıntılı çok belli. 1 yıllık evlilikte hatalar yapılmadığı sürece doldurmayla boşanma aşamasına geleceğini düşünmüyorum. Konu sahibinin eksik anlattığı şeyler var ve bence takıntı problemi de var bana eşim boşanmayı düşünürken ben sana dönüş yapıcam derse ondan önce ben bitirirdim muhtemelen.Yani bencede sıkıntılı olabilir
Çünkü kimse 1 yıllık evliliği öyle abla doldurmalarıyla bitirmez
Herkes ailesine düşkün ama kardeşim benim yüzümden eşiyle kötü olsun istemem
Benim lafımla da kardeşim aile huzurunu bozup boşanma aşamasına gelmez.
Aynen çok doğru tam anlatmamışOlması gereken de o zaten. Herkesin evinin içinde tartışma çıkıyor konu ayrılığı oluyor ama konu sahibi sıkıntılı çok belli. 1 yıllık evlilikte hatalar yapılmadığı sürece doldurmayla boşanma aşamasına geleceğini düşünmüyorum. Konu sahibinin eksik anlattığı şeyler var ve bence takıntı problemi de var bana eşim boşanmayı düşünürken ben sana dönüş yapıcam derse ondan önce ben bitirirdim muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?