Lütfen bana yardım edinnn..:(

Angels-123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
20
4
8
32
Merhaba arkadaslar , 3yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımın ailesi ilişkimize karşı , zaten o yuzden en basından beri hep sorunlarımız oldu ama ne yaptıysam beni bırakmıyor herseyi denedim savcılıga verdim ailesiyle konustum ortalığı ayağa kaldırdım ama hic bir zaman bırakmadı. Ben de evlenmek bir yuva kurmak istiyorum onunla bu olmayacak biliyorum ayrılmak istediğimde ölümle tehtitler ediyor hayatı bana zindan ediyor aileme kadar rahatsız ediyor.ailemi riske atamadığım icin yıllardır sustum kabullendim üstüne bir de beni Aldattıgını ogrendım ve yasadıgım sehri terk ettim yine bi sekilde geldi ve beni buldu. Simdi bu hayatta yasamak istemiyorum artık Madem bu kadar sevip kaybetmeyi goze alamazlar neden aldatırlar? Sorduğumda sebebini aramızda ki sorunlar yüzünden boşlukta olduğunu söyledi . Simdi bu hayatta yasamak istemiyorum süreklı aldatılma duygusu yasıyorum istediğim her sey yapıyor el üstünde tutuyor beni ve herseyin guzel olacağını söylüyor ailesini de karşısına aldı ama ben hep beni salak yerine koyuyormuş gibi hissediyorum hersey de bi sey arıyorum kendimi her gün yıpratıyorum her gün onunla da gecmisi açıp kavga ediyorum kendime yediremiyorum. Bu konularla evlilik isteğimi bile unuttum 21 yasında sinir hastası oldum

çok seviyor galiba diye düşünecekken aldattığını okudum böyle birinin aldatması gerçekten çok şaşırtıcı..

aldattığına göre böyle davranmasının sebebi sevgi falan değil, neymiş derdi ne diyor ?

:110:Lütfen yardım edinnn ben bu düşünceleri nasıl aşıcam ... Ayrılamıyorum da bu şüpheler le nasıl yasayacam, cok iyimser bi kız ken simdi tam bir psikopata dönüştüm herkesi kırıyorum kendimi yıpratıyorum bıktım artık :((

Ayrılamıyorum derken? İçten içe sizin de onu sevdiğini kabul mu edemiyorsunuz?
Yoksa çevrenize bahsedemediğiniz için mi bu hırçınlık?

Hmmm konunun ilk hali böyle değildi, ayrılın. Sağlığınız için. El üstünde tutmasının bir manası yok.

Ne kadar takıntılı da olsa ulaştırmak istemezsen ulaşamaz bence. Ayrıl, suç duyurusunda bulun, koruma talep et vs. (artık ne yapılabiliyorsa hukuksal açıdan) ortak çevreniz varsa uzaklaş onlarla da görüşme bir şekilde çözülür bence. Bu adamla evlenilmez yani belli ki bari ileride yaşayacağın güzelim hayatını erteleme bir an önce kurtul canım.

:110:Lütfen yardım edinnn ben bu düşünceleri nasıl aşıcam ... Ayrılamıyorum da bu şüpheler le nasıl yasayacam, cok iyimser bi kız ken simdi tam bir psikopata dönüştüm herkesi kırıyorum kendimi yıpratıyorum bıktım artık :KK43:(

Bu düşünceler kafandayken bi gelecek dusunemezsin zaten ki ortada aldatma varsa ayrıl gitsin sen göz yumarsan tekrarı gelir bosluktaymis ozaman sende bak neler cekmissin git sende aldat adınada bosluktaydım diye bi kılıf uydur oda bunu sineye çeksin olurmu böyle bişey bence vazgeç imkansız bisey yok unutulmayavak diye biseyde yok bi cogumuzun en sevdikleri toprak altinda insan ona bile alisiyo bunada emin ol ilerde keşke diyecegin biseye basta eyvallah deme:KK12:

konunuza sonradan yaşınızı eklemişsiniz.. bu durumda 18 yaşından beri bu kişiyle bunları yaşıyorsunuz, ailesi ile kavgalar ediyorsunuz, şehir değiştiriyorsunuz, savcılığa gidiyorsunuz..

bunlar hiç yaşınıza uygun şeyler değil !!

Hayatın ne getireceği belli olmuyor bende istemezdim bu yasta bunları yasamak bu yüzden bunları kaldıramıyorum sanırım . Bunları yaşayarak fazlası ile olgunlaşdım zaten. Basımda bana sahip çıkan bir büyüğüm olsaydı tek basıma savcılıklara gitmezdim malesef. Oda basımda kimsem olmadıgı icin bunları yapabildi sanırın. Bende zarar görmeden ayrılmak tek istediğim . Icimde ona karşı az da olsa bazı seyler olsa da güven olmayınca sürmüyor hic bisey her gün kavga gürültü

kesinlikle uzak dur . hem aldatacak hem de senınle olacak yok yaa .

Bu kadar hastalikli biriyle cok zor, artik tc no isim vs degistiriliyor cok kolay oluyor hem de bu isler.
Derhal uzaklasin bence.

Bu kadar hastalikli biriyle cok zor, artik tc no isim vs degistiriliyor cok kolay oluyor hem de bu isler.
Derhal uzaklasin bence.
Kardeşime zarar vermekle tehtit ediyor gözünü karartmış ki resmen ben tek basıma olsam kaçıp giderim burdan bi daha donmem ama sevdiklerin olunca arkanda cok zor elim kolum bağlı :(

ne sanıyor bu kendını . hiç arama sorma başkası var de

Uzak durmama izin vermiyor beni bu şüphelerle bu hayatı yasamaya zorluyor resmen. Ben istersem ayrılırız ancak diyor. Bende yoruldum gücüm yok artk napmalıyım bilmiyorum :KK43:

o zaman kendinizden soğutacak hareketler yapın.. onun hoşuna gidecek şeyleri asla yapmayın.. gerekirse çirkin giyinin, pasaklı olun, onun yanında özellikle burnunuzu karıştırın, kendinizden nefret ettirin yani ;)

Benimde böyle piskppat bi sevgilim vardı lisedeyken tehditler ediyodu ondan ayrilmamam için ailemle üstelik bir sustum iki sustum telefonum yanlislilla bile kapanmanmayacakti o sekil biriydi ama cok seviyodu sozde gitti en y akin arkadasimla yatti o siralar ben onun tehdiyleri yuz7nden kendimi eve kalatmistim sonradan kozlar elime gecti tabi bir çırpıda sildim attım acı çeke çeke sildim attım ve gordumki yaşadığım hersey beni ben yapmış aslında senelerce döktüğüm her göz yaşı beni guclendirmis simdi 24 yasindayim ve 9 aylık evliyim eşimi de cok s3viyorum oyüzden ustesinden gelemeyecegin birsey yok hic bir sey senden daha degerli değil ailene sarıl birine anlat durumu bilmeleri hakları

Kardeşime zarar vermekle tehtit ediyor gözünü karartmış ki resmen ben tek basıma olsam kaçıp giderim burdan bi daha donmem ama sevdiklerin olunca arkanda cok zor elim kolum bağlı :KK43:
Acikcasi burdan cok detay vermek istemiyorum, artniyetli biri de burayi okuyup tedbirini ona gore almasin diye ama devletin koruma yasalarina gore ailecek bu kapsama girebilir bambaska yerde bambaska kimliklerle hayatiniza devam edebilirsiniz. En kisa zamanda kurtulmaniz dilegiyle.

o zaman kendinizden soğutacak hareketler yapın.. onun hoşuna gidecek şeyleri asla yapmayın.. gerekirse çirkin giyinin, pasaklı olun, onun yanında özellikle burnunuzu karıştırın, kendinizden nefret ettirin yani :KK66:

hatta kendinizden uzaklaştırma önerime ek olarak,
bir kadın hastalığı uydurun, rahimde ağrı sancım var gibi , sonra doktora gitmiş gibi yapın, ultrason çektiler hastalık olarak da rahimde büyüme varmış falan filan gibi birşey uydurun, doktorun bu durumda çocuk sahibi olamayacağınızı söylediğini, tüp bebek gibi işlemlerle bile hamile kalamayacağınızı söylediğini söyleyin !!

böyle böyle kendinizden soğutun, korkutun işte

ne sanıyor bu kendını . hiç arama sorma başkası var de
Benimde böyle piskppat bi sevgilim vardı lisedeyken tehditler ediyodu ondan ayrilmamam için ailemle üstelik bir sustum iki sustum telefonum yanlislilla bile kapanmanmayacakti o sekil biriydi ama cok seviyodu sozde gitti en y akin arkadasimla yatti o siralar ben onun tehdiyleri yuz7nden kendimi eve kalatmistim sonradan kozlar elime gecti tabi bir çırpıda sildim attım acı çeke çeke sildim attım ve gordumki yaşadığım hersey beni ben yapmış aslında senelerce döktüğüm her göz yaşı beni guclendirmis simdi 24 yasindayim ve 9 aylık evliyim eşimi de cok s3viyorum oyüzden ustesinden gelemeyecegin birsey yok hic bir sey senden daha degerli değil ailene sarıl birine anlat durumu bilmeleri hakları
cidden mi aynen bende o durumdayım telefonum kapansa bile neler yapar e evden çıkamıyorum tüm arkadaslarım la bile bağımı kopardı resmen yapayalnızım göz yası dokmediğim bir günüm yok diyorum ki sucum neydi ki bunları yasıyorum iyi bir insan ama bana iyi seyler katmıyor mutlu olamıyorum istediğim bi hayat değil bırak beni sende mutlu ol diyorum bırakmıyor sonucta insan aldatılmayı unutamıyor ben her günüm aynı düşünceler le geciyor..Senin adına da cok sevindim insallah bende kurtulurum ve Allah'ın izni ile mutlu bir evlilik yaparım ilerde :(

cidden mi aynen bende o durumdayım telefonum kapansa bile neler yapar e evden çıkamıyorum tüm arkadaslarım la bile bağımı kopardı resmen yapayalnızım göz yası dokmediğim bir günüm yok diyorum ki sucum neydi ki bunları yasıyorum iyi bir insan ama bana iyi seyler katmıyor mutlu olamıyorum istediğim bi hayat değil bırak beni sende mutlu ol diyorum bırakmıyor sonucta insan aldatılmayı unutamıyor ben her günüm aynı düşünceler le geciyor..Senin adına da cok sevindim insallah bende kurtulurum ve Allah'ın izni ile mutlu bir evlilik yaparım ilerde :KK43:

Inşallah kuzum dua et Her kapıyı dua açar dua et bol bol korkma b u dunyada adalet var kims3 kimseye bisey yapamaz hic degilse annene anlat ben öyle yapmıştım bilsin araya birileri girsinki gözü korksun gençliğini harcama degmeyecek bi insana

hatta kendinizden uzaklaştırma önerime ek olarak,
bir kadın hastalığı uydurun, rahimde ağrı sancım var gibi , sonra doktora gitmiş gibi yapın, ultrason çektiler hastalık olarak da rahimde büyüme varmış falan filan gibi birşey uydurun, doktorun bu durumda çocuk sahibi olamayacağınızı söylediğini, tüp bebek gibi işlemlerle bile hamile kalamayacağınızı söylediğini söyleyin !!

böyle böyle kendinizden soğutun, korkutun işte
Hastalık konusunda yanımda olur tersine diye düsünüyorum ama su burun karıştırma pis kokma olaylarında cok hassas biliyorum mesela bana hep der sen cok guzel kokuyosun ben senin kokunu seviyorum . Pis kokmayı denicem belki soğur :))

Back
X