• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bana yardım

arkadaşlar bana yardım edermisiniz zayıflamak istiyorum kendimi deyiştirmek istiyorum çünkü kacamıın aşalamalarına dayanamıyorum ondan bişey istesem kilomu one suruyo biyere gidelim desem kilo kilo kiloo çok üzgünüm onu surundurmek istiyorum
kendinizi az yemeye alıştırırsanız hep az yersiniz. akşam 7 den sonra yemek yemeyin artı günde 1 saat yürüyüş. bakın nasıl veriyorsunuz kiloları...

Gerçekten soruyorum,eşiniz mükemmel mi? Çarpışın gitsin.Biraz kendisine bakmasını sağlayabilirseniz sonuç empatik olur.

arkadaşlar bana yardım edermisiniz zayıflamak istiyorum kendimi deyiştirmek istiyorum çünkü kacamıın aşalamalarına dayanamıyorum ondan bişey istesem kilomu one suruyo biyere gidelim desem kilo kilo kiloo çok üzgünüm onu surundurmek istiyorum
katı yağdan uzak durun,poğaça yemeyin, günde 2ltsoğuk su için(çünkü vücut kendini ısıtabilmek için metabolizma hızınızı arttıracaktır), internetten 1500 kalorilik diyetlere bakın size uygun olanını uygulayın, ev hanımıysanız 30 dk öğle, 30 dk akşam yemeklerinden 1 saat sonra tempolu yürüyüş yapın

şu kocalara bu kadar yüz vermeyın ya.....begenmıyomu aha kapı orda dıyemıyon mu arkadasım.bebek kaybetmışsın bır anne ıcın ne kadar agır sey yasamışsın.esının yaptıgına bak.densız terbıyesız hödük:KK62:
bende çok kılo aldım doğumdan sonra evet once kendımız ıcın zayıflamalıyız basarmalıyız o ayrı.ama bana esım senın esın gbı laf soylese begenmıyosan kapı orda derım.dıyemıyo musun ya....bu kadar şımartmayın bu adamları:KK62:

Bir yere gitmekle kilonuzun ne alakası varmış??
sırtında taşıyor herhalde adamcağız ne yapsın.kilo vermek istiyorsan ver birini sebep olarak gösterme ben biliyorum bu sefer bir kavga ediyorsun kötü kötü laflar ediyor sonrada dietten spordan da vazgeçiyorsun onun için yapıyorsun ya olan size oluyor.kendin için yap aşırı kilon yok eşin belki zayıfken daha çok beğeniyordur sizi birde onun tarafından bakmak lazım .zayıf olunca musmutlu olmayacaksınız adam size deli divane olmayacak bunu da bilin eğer öyle olsaydı tüm zayıf kadınlar çok mutlu olurdu

Benim bi arkadas vardı, Su videolu aerobicler oluyor ya onlardan iste, videoyu açıyor onlar nr yaparsa yapıyor ayrıca boğazını da biraz koştu 25 kiloya yakın verdi...şimdi tığ gibi...

Back
X