düğün takılarına gelince mutlaka iste. ne olursa olsun onlar sana aittir kanunlar önünde.
ama ne için kullandığınız önemli tabi ki. senden geri ödeyeceğim diyemi aldı acaba yazarmısın. eğer sana geri ödemek amaçlı aldı ise geri isteyebilirsin ama kendi gönlünle ortak bir eşya vs için bozdurmuş iseniz alamazsın ama bir eşya mı aldınız bu altın parası ile işte o eşyayı talep edebilirsin. sıkıştığın bir konu olursa sor.
teşekkur ederim ilgine nisandakar,
takılara gelince takıları düğünün ertesi sabah kredi kartı borçlarımız var diye istedi.düğün için hazırlık yaparken borc yaptık demişti."ben sana alırım ilerde"diye bir laf çıktı ama ben "onemli değil" dedim.sonrasında da duğune katılamamıs bnm kendi tarafımdan eş dostlarımızın evimizi ziyareti sırasında da kucuk ve buyuk değerdeki altınlar hediye geldi.onlarında bir kısmını kendisine bir kısmını da 3 tane kuzeni evlendi bu surec içinde onlara taktık.benim kafama takılan soru nisandakar ben tum bu olanları nasıl ispat edebileceğim bildiğim kadarıyla somut deliller gostermeliyim.ama nasıl.???
takıları öderim dediğinde -- önemli değil-- dediğini her ihtimale karşı hakime ya da avukata söyleme.teşekkur ederim ilgine nisandakar,
takılara gelince takıları düğünün ertesi sabah kredi kartı borçlarımız var diye istedi.düğün için hazırlık yaparken borc yaptık demişti."ben sana alırım ilerde"diye bir laf çıktı ama ben "onemli değil" dedim.sonrasında da duğune katılamamıs bnm kendi tarafımdan eş dostlarımızın evimizi ziyareti sırasında da kucuk ve buyuk değerdeki altınlar hediye geldi.onlarında bir kısmını kendisine bir kısmını da 3 tane kuzeni evlendi bu surec içinde onlara taktık.benim kafama takılan soru nisandakar ben tum bu olanları nasıl ispat edebileceğim bildiğim kadarıyla somut deliller gostermeliyim.ama nasıl.???
allah yardımcin olsun en raht sekilde bitirir kurtulursun insallah
kendine yeni temiz ba sayfa ac en dogrusunu yapiyorsun sen yeterki psikolojin ve kafan yerinde olsun stres yapma kndine bosanmak kadar dogal bisey yoktur bnce olmuyorsa olmuyordur
kendine cok iyi bak canim
merhaba arkadaslar
YARIN SABAH SAAT 09:00 DA DURUSMAMIZ VAR!mıs.ben evdeki eşya işinin yarısını hallettim bugun, bi nakliyesi kaldı. aksam saat 22.00 de eşimden (demek istemiyrm ama..) mesaj geldi,
"onceki davlara katımadığımız için durusma yarına ertelenmiş saat 9da adliyede ol, bir an once bitsin bu iş, bosanalım.esyalarınıda bir an once bosalt h.sonuna kadar" diye...
ŞOK OLDUM,önce sinirlendim mesajla bildirdiği için, sonra sevindim, bitiyor sonunda diye.bir duygu bocamasından sonra, son konustuğumuz konu aklıma geldi ve cevap olarak "tamam yarın sabah orda olacağım.avukatım ist.de olduğu için sanırım anlaşmalı bosanma taraftarısın. o zaman yarın anlaşmalarımza ait bir yazı hazırla, sana maddi manevi tazminat acmyacağım, 2 yıl kadar uzayabiliyormus.o yuzden sadce 2 maddem oacak. 1- duğunde takılan altınların bedelini ve 2.si evden esyalarımı almak için 1 hafta muddet istiyorum. bu sartlar dahilinde, yarın sabah gorusmek uzere" diye yazdım.
TIK YOK... sonra arkadaslarım nasıl olur bu saatte haberin olur dediler, bu bunun yine blofu olmasın dediler. bu arada aile meclisi toplandı.en onemlisi annem ilk kez sinirlendi ona. oyuncağa cevirdi işi, iyi işte yarın git dedi. insallah doğrudur! cok heyecanlı ve mutluyum! bu arada avukatımı aradım, 12de ulasabildim. onun haberi yok!! bu nasıl iş bilemiyorum.o da anlamadı. hayırlısı dua edin arkadaslarım ne olacak bilmiyorum umarım kandırma falan değildir...
ay merak ettim şimdi, nasıl sadece onun haberi oluyor davadan? böyle bir anda 9da davamız var denir mi? kağıt gelmedi mi mahkemeden, kafam karıştı :uhm:
mahkemede bunların yaşanması .
gerçekten üzülüyor insan.
işte bazen erkekler nasılsa benden vazgeçemez,ne yapsam ne etsem kabul eder diye düşünüyorlar.
ama öyle değil.
işte en güzel örnek siz ve mahkemede yaşananlar... oysa kaç kere ona şans vermişsiniz. hiçbirini değerlendirememiş.
böyle ummuyordu sanırım yine yumuşarsınız sandı.
biraz daha şoktan o gözyaişları, birazda sizin gibisini bir daha bulamayacağından...
ama en doğrusunu yaptınız. timsah gözyaşlarına kanmadınız...
hayırlı olsun tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?