yaş kaç?
karşı tarafın yaşı kaç?
nur sima'nın dediği gibi yaşlarınızı merak ettim ben öncelikle..
Sonra yani Melisle uğraşcak vaktim yokkk böyle bir kelimeyi söyleyen insandan ne umudu bekliyosunki daha anlamıyorum!! seviyorum dediğin adam sana uğraşcak vaktim yok diyor varmı böyle birşey yaa seven insan dermi bunu lütfen tatlım kendini topla ve birdaha bence görüşme bu insanla
sen yapacağını yapmış, her türlü yolu denemişsin
bundan sonrası ona kalmış
artık hiçbirşekilde araya kimseyi sokma ve sen de msj atıp arama sorma..
eğer gelecekse gelir yine.. belkide seni sevdiğini anlaması için biraz senin uzak druman kendini özletmen gerekebilir..
sana gelecek olursada süründür, uzun bir süre uğraştır derim..
ama ona asla yıkılmış. mahvolmuş. terkedilmiş bir kız imajı verme..
güçlü dur, önemsizmiş gibi davran, eskisinden daha bakımlı daha güzel daha neşeli ol..
:bbo:
canım benım ıstesemde görüşemem zaten ... yanı attıgım mesajları okusa baska bır ınsan resmen aglar ama o hıc m ıuzulmedı bana o sert mesajı cektı hala aklım almıyor...
canım madem bunalım geçiriyor uzak kalmak istiyor sende üstüne giderek kendinden iyice soğutma. şayet illede o olsun istiyorsan biraz kendini geri çek. ağlayıp durma. erkekler kadının gözyaşına inanmazlar. asla ve asla ağlıyorsun diye sana dönmez. dönsede seni sevdiği üzüldüğü için değil ağlayarak onu daha fazla fazla rahatsız etme diye bi süre idare eder ama senden daha çok soğur..
yapacağın en mantıklı ve en doğru şey onu hiç aramamak,hakkında hiç birşey duymasın,haber almasın. bırak o seni merak etsin.emin ol seni aramaya başlayacaktır..
güçlü ve dik dur canım kendini acındırma politikası iyi sonuçlar doğurmaz.erkekler güçlü kadınlara hayranlık duyar. ..
Canım benim erkekler bayanlar gibi değil bizim gibi duygusal olamıyolar en duygusal şeylerde bile kendilerini toplayıp hiçbirşey olmamış gibi sert cevaplar verebiliyorlar. Senin hayatını bukadar alt üst etmesine izin verme lütfen :teselli:
canim daha 18 yasindasin, neler göreceksin daha bu dünyada, hic üzme bence o tatli canini. Hic pesinden kosma, üstüne düsme, birak kendi haline, eger dönerse senindir dönmezse hic senin olmamistir zaten. Bence okuluna ver kendini, derslerine dikkat et, daha cok gencsin hersey cok yeni üzgünsün ama sunu bil ki bir kac ay sonra su günleri hatirlayip güleceksin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?