Lütfen bana yol gösterin. Sinir olmaktan uyuyamiyorum

hazelnaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
357
32
118
Selam değerli Kk üyeleri
Benim derdim kv (her zaman anne diye hitap ederim)
Kv alt katimda oturuyor
2 çocuğum var.biri 2.5 yaşında diğeri 1
Küçük oğlum rahatsiZ hala desteksiz oturamiyor devamlı fizik tedaviye gidiyoruz (karnimda bir şekilde oksijensiz kalmış:((((((bu süreçte çok üzüldüm.tarif edilemez duygular yaşadım anne olanlar bni anlayacaktır).
Ücretsiz izin aldım çocuklarım annelerin doysun daha iyi olsunlar diye.
Bn izne cıkınca işe girdi kv .

2 çocukla ikisi de küçük tek başıma 1sene geçti çok şükür .fizik tedaviye başlayınca büyük oğlumu(aslında o da çok küçük ) anneme bırakıyorum annem yakın oturmuyor çocuğun düzeni alt üst oluyordu.

Bnde ise başlayalım dedim zaten yarım gün çalışacagim devlet memuruyum. kv evde olursa hanı bir destek olur daha iyi ilgilenirim yavrularmla diye düşündüm.

Bir hafta önce ise başladım . Kaynim özel lisede okuyor 750 tl taksiti var.bnde yarısını veririm demistim önceden.Kp emekli hemde çalışıyor borçlar dışında 2000 tl para kalıyor evde kv m çalışmasa bile.

Şimdi kv.dem parayı az görüyormuş eşime okulu da odeyeceksiniz bnm mutfak masraflarımi da odeyeceksiniz diyor .

Ben anne bizim bebeğimiz hasta el birliği ile ayağa kaldıralım elimizden geleni yapalım diyorum bu özel çocuklara çok para lazım diyorum. Yüzüme birşey demiyorlar arkamdan eşini her fırsatta para para diye annesi ve babası sıkıştıriyor.
Bu nasıl babaannelik
Nasıl bir vicdan
Bizim derdimiz bize yetmezmiş gibi bir de onlar dert veriyorlar
Ben üzüntüden hasta oldum çok zor günler atlattım

Bu davranışlari bni çok uzuyor
Nasıl bir yol izlenmeliyim bu insanlara karşı ?

Yardımcı olmaya çalışan. Herkese simdiden tesekkur ediyorum

Cok ama cok gecmis olsun. Alla sifasini versin yavrunuzun. Madem devlet memurusunuz ücretsiz izinle bir süre daha cocugunuzla ilgilenin hic minnet etmeyin. Bahsettiginize göre kv bakarsa zaten size aylik minimum 1000 tl ye patlayacak. Kendiniz bakin hic agzinizi egmeyin.

Bence annenize yakın taşının. Anneniz baksın kayınvalidenize vereceğiniz parayı annenize verin. Kayınvalide çocuğa bakmaktan kaçıyo.

Bakıcı çocuğunuzun özel durumundan ve iki çocuk olduğu için yüksek bir para ister. Su durumda kvnizin bakması daha iyi gözünüz de arkada kalmaz. Evet yaptığı çok ayıp insan torununa parayla bakar mı hiç. Birde ihtiyaçları yokmuş. İşi çingeneliğe dökmüş iyice. Bence 750 okul 250 de mutfak masrafı 1000 tl kvnize şimdilik verin. Bu günlerde geçer sizde size yaptığını aynen iade edersiniz.ayrıca çok geçmiş olsun. İnşallah yavrunuz biran önce sağlığına kavuşur.

Selam değerli Kk üyeleri
Benim derdim kv (her zaman anne diye hitap ederim)
Kv alt katimda oturuyor
2 çocuğum var.biri 2.5 yaşında diğeri 1
Küçük oğlum rahatsiZ hala desteksiz oturamiyor devamlı fizik tedaviye gidiyoruz (karnimda bir şekilde oksijensiz kalmış:KK43:(((((bu süreçte çok üzüldüm.tarif edilemez duygular yaşadım anne olanlar bni anlayacaktır).
Ücretsiz izin aldım çocuklarım annelerin doysun daha iyi olsunlar diye.
Bn izne cıkınca işe girdi kv .

2 çocukla ikisi de küçük tek başıma 1sene geçti çok şükür .fizik tedaviye başlayınca büyük oğlumu(aslında o da çok küçük ) anneme bırakıyorum annem yakın oturmuyor çocuğun düzeni alt üst oluyordu.

Bnde ise başlayalım dedim zaten yarım gün çalışacagim devlet memuruyum. kv evde olursa hanı bir destek olur daha iyi ilgilenirim yavrularmla diye düşündüm.

Bir hafta önce ise başladım . Kaynim özel lisede okuyor 750 tl taksiti var.bnde yarısını veririm demistim önceden.Kp emekli hemde çalışıyor borçlar dışında 2000 tl para kalıyor evde kv m çalışmasa bile.

Şimdi kv.dem parayı az görüyormuş eşime okulu da odeyeceksiniz bnm mutfak masraflarımi da odeyeceksiniz diyor .

Ben anne bizim bebeğimiz hasta el birliği ile ayağa kaldıralım elimizden geleni yapalım diyorum bu özel çocuklara çok para lazım diyorum. Yüzüme birşey demiyorlar arkamdan eşini her fırsatta para para diye annesi ve babası sıkıştıriyor.
Bu nasıl babaannelik
Nasıl bir vicdan
Bizim derdimiz bize yetmezmiş gibi bir de onlar dert veriyorlar
Ben üzüntüden hasta oldum çok zor günler atlattım

Bu davranışlari bni çok uzuyor
Nasıl bir yol izlenmeliyim bu insanlara karşı ?

Yardımcı olmaya çalışan. Herkese simdiden tesekkur ediyorum
Canım ücretsiz izin al bence hem çocuğuna ilgilenirseniz hem de kv ye mecbur kalmamış olursun

Kv ye, kayna yani kayın aileye ne kadar veriyorsanız hepsini kesin.

Sizin çoğunuzdan daha önemli değil hiçbiri hiç kimse.

Annenize yakın yere taşınma imkanımız varsa hic durmayin.
Hatta imkan yaratın ve gidin.

Eşin bu yapacaklarını desteklemezse eğer annesinin bebeğinizi önemsemediğini, diğer çocuğunuza bakmaktan kaçtığını, annenin torunlarına bakmak için para istemediğini gerekirse canini verebileceğini söyleyin.

Olmuyor mu resti çek nasıl pasa pasa geliyor.
Sonuçta çalışan insansiniz. Kendi maddi geliriniz var. Çocuklara anneniz baktı mı çok rahat çalışıp ilgilenirsiniz.

Cok ama cok gecmis olsun. Alla sifasini versin yavrunuzun. Madem devlet memurusunuz ücretsiz izinle bir süre daha cocugunuzla ilgilenin hic minnet etmeyin. Bahsettiginize göre kv bakarsa zaten size aylik minimum 1000 tl ye patlayacak. Kendiniz bakin hic agzinizi egmeyin.

Amin inşallah iyi olacak.

Bn büyük oğluma da üzülüyorum bir yandan bir orda bir burda düzeni alt ust oldu aslında ise başlamamin sebebi kv büyükle ilgilenirken bnde küçüğün egzersizlerini yaptırırım diye düşünüyordum. Ama onlar torunlarının sağlığından çok para derdine düştüler maalesef ki.

Bence annenize yakın taşının. Anneniz baksın kayınvalidenize vereceğiniz parayı annenize verin. Kayınvalide çocuğa bakmaktan kaçıyo.

Bakmaktan kaçıyor bncede ama görünce de yere göğe koyamiyo numara mi yapıyor anlamıyorum hala

Amin inşallah iyi olacak.

Bn büyük oğluma da üzülüyorum bir yandan bir orda bir burda düzeni alt ust oldu aslında ise başlamamin sebebi kv büyükle ilgilenirken bnde küçüğün egzersizlerini yaptırırım diye düşünüyordum. Ama onlar torunlarının sağlığından çok para derdine düştüler maalesef ki.
Kücük olana kim bakiyor ise basladiysaniz?

Bakıcı çocuğunuzun özel durumundan ve iki çocuk olduğu için yüksek bir para ister. Su durumda kvnizin bakması daha iyi gözünüz de arkada kalmaz. Evet yaptığı çok ayıp insan torununa parayla bakar mı hiç. Birde ihtiyaçları yokmuş. İşi çingeneliğe dökmüş iyice. Bence 750 okul 250 de mutfak masrafı 1000 tl kvnize şimdilik verin. Bu günlerde geçer sizde size yaptığını aynen iade edersiniz.ayrıca çok geçmiş olsun. İnşallah yavrunuz biran önce sağlığına kavuşur.

El yapsa el dersin ama en yakının bir yerde babaanne dedenin böyle yapması insanı çok uzuyor.
Çok sağolun amin inşallah iyi olacak

Geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olur inşallah..
Kv denize diyecek bir şey bulamıyorum.. Ne yap ne et çocuklarına bu kadının bakmasına izin verme..

Geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olur inşallah..
Kv denize diyecek bir şey bulamıyorum.. Ne yap ne et çocuklarına bu kadının bakmasına izin verme..
Aslında orası öyle ama elden daha güvenilirdir diye düşünüyorum. sonuçta bi yerde babaannesi. Aslında nasıl baş edeceğim onlarla bilmiyorum konuşuyorum anlatıyorum açıkça. Ama aynı yine ayni

Annenizin yakinina tasinin bence de. Esinle konus senin annene verecegimiz bu para ile cocugumuza daha iyi bir tedavi saglayabiliriz benim annem de bakar de. Zaten calisiyorsun sen de kazaniyorsun itiraz etmez herhalde. Annen bakabilecekse tabiki.

Back
X