- 9 Kasım 2011
- 357
- 32
- 118
Öncelikle gecmiş olsun inşallah bebeğiniz en kısa zamanda en iyi şekilde iyileşir.
Etrafta komşu yada yakın akrabalardan bakıcı tutabileceğiniz biri yok mu. Yarım güne 500 lira falan halledersiniz. Kv ye de gönlümüz sizin bakmanızı isterdi ama ileridede olacak masraflar için paramızı daha iktisatlı harcamamız gerekiyor. Bizim vereceğimiz para size yermiyorsa siz kendinize uygun bi iş bulun en iyisi deyin. İki yengem de kuzenlerimin çocuklarını tek kuruş almadan büyüttü de bizimkiler mi salakmış bunlar mı çok fena bilemem
bak ne güzel söylemişsin ileride ola
Benim fikrim kimse bakmak zorunda degil. Kendi annen bile. Ha icinden gelerek bakar orasi ayri ama kvnin icinden gelmemis iste. Baktirmak zorundaysan bakici tutarsin. Kv bakiyosa da kadin sana zamanini veriyo sende parasini verirsin. Cunku o cocugunu buyutmus bakmis zaten yillarca kadin tam rahat etcek hop kucagina torun, al hadi bak. Bende istemem sahsen.
zaten bir şey vermeyelim demiyorum ki ben . o istemese de veririm zaten onun bu şekilde diretmesi işi ticarete dökmesine üzülüyorum ben.
Neticede herkes üzerine düşeni yapmalı o da evladının evladı canından can değil mi?
Tabiki zorla hiçbir şey yaptıramaz kimse kimseye. Ama kucağına alınca öyle seviyor ki
Ben bu tezatı anlamıyorum