Amin cok saolun.Rabbim yardımcınız olsun . Sabirlar versin.
Öncelikle kızın mailine herhangi bir giriş yapmanız bilişim suçu olur. Sakın bu hataya düşmeyin. Önceki yazışmaları okuyup durumun ciddiyetinin farkında olduğunuza göre atomun yapısı üzerine konuşmuyorlardır. Gördüğünüz şeyler canınızı daha çok acıtabilir. Ya da hiç göremeyeceğinizi bildiğiniz için ayrılık kararını erteleyip kendinizi de kandırıyor olabilirsiniz. Zor bir durum. Allah kolaylık veersin.
Siz niye ceza alacaksınız ki? Değer mi yani? Dersin ki 2 evladım var ayrılamam, anlarım ve saygı duyarım. Ama başkalarının hatası için cezalandırılmayı göze alabilmek hiç ama hiç mantıklı değil. Yarın öbür gün bir işe girmek istersiniz ve sırf bu yüzden olmaz. Üstelik mail şifresi kırmak, çözebilmek falan herkesin harcı değil. Lütfen çıkarın aklınızdan.Hayir iste oyle degilmis. Gercekten bu konuya bende yarum yapsam heralde daha neyi gormek istiyorsun derdim ama degil iste. Gormeliyim. Iki cocugum olacak bu cok ciddi yoruyor insani ya diyorum bu inkarlar. O kadar zor ki. Evet suc biliyorum. Sonucunada raziyim inanin...
Hayir iste oyle degilmis. Gercekten bu konuya bende yarum yapsam heralde daha neyi gormek istiyorsun derdim ama degil iste. Gormeliyim. Iki cocugum olacak bu cok ciddi yoruyor insani ya diyorum bu inkarlar. O kadar zor ki. Evet suc biliyorum. Sonucunada raziyim inanin...
Eşinin mail şifresi olsaydı Daha kolay olurdu. Belki eşin şikayette edemezdi. Ama kızın şifresi zor iş. Yapılır belki ama yaptırımı cok haklıyken haksız duruma düşersin. Onun yerine kızla görüşsen?
Hayir iste oyle degilmis. Gercekten bu konuya bende yarum yapsam heralde daha neyi gormek istiyorsun derdim ama degil iste. Gormeliyim. Iki cocugum olacak bu cok ciddi yoruyor insani ya diyorum bu inkarlar. O kadar zor ki. Evet suc biliyorum. Sonucunada raziyim inanin...
sayet yasal delil ariyorsaniz bosanma sureci icin sanirim yasal yollarla istetilince mail sunucusunun server indan ortaya cikar hersey.
Bunuda yapicam ama once emin olmaliyim diyorum. Bilmiyorum ya Allah kahretsin...
Suan belki normalden cok daha yogun yasiyirum duygularimi. Hic iyi degilim. Allahim hayirli olani nasip etsin ne kadar zormus.Canım direkt kıza ulaşabileceğin bir kanal var mı?
Normalde yüzgöz olunmaması adına bu seçeneğin es geçilmesi gerekiyor olabilir. Ama bilemedim, kıza ulaşsanız, konuşsanız? Evli olduğunu biliyor mudur eşinin, ne kadar eminsin, sorsan? Ya çok üzüldüm belki de şu an sağlıklı bi tavsiyede bulunamıyorum
Ya da uyandırma kimseyi, konuşma... Diğer yorumda arkadaş da demiş, bilişim suçu, değer mi?
Telefonu alma imkanın var mı eşinden? Kaybetmiş gibi yaptırsan, gitsen telefoncuda şifresini kırdırsan
Allah kolaylık, içine serinlik versin, kurtarsın seni bu araftan, huzura kavuştursun canım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?