Azistiklarindan eminim suan bile yazistigindan eminim. Ana senin sandigin gibi degil diyor ama benim dusuncem esimin kiza karsi duygusal bag oldugu yonunde davranislari filan bunu gosteriyor. Kusura bakmayin karmasik olduysa anlatimim...Ben yazdiklarinizdan tam anlayamadim. Ne konuda emin olmak istiyorsunuz?
Kizla yazistigini gördünüz mü? Esiniz nasil yalanladi. Hala yazistigini nerden biliyorsunuz?
Yani hem cok emin olarak yazisiyorlar diyorsunuz hem de emin olmak istiyorum diyorsunuz. Pek anlayamadim.
Evet.nerden yazisiyorlar faceden mi ?
Y
Azistiklarindan eminim suan bile yazistigindan eminim. Ana senin sandigin gibi degil diyor ama benim dusuncem esimin kiza karsi duygusal bag oldugu yonunde davranislari filan bunu gosteriyor. Kusura bakmayin karmasik olduysa anlatimim...
çok üzüldüm ya. senelerdir tanıdığın adama da güvenemeyeceksen.. kızın mailine anca kırarak ulaşırsınız. yapmayın bunu. eminseniz yasal yollara başvurun. ben çocuksuz halimle bile belki zor yapardım ama. biliyorum çok zor. güveniniz gittiyse zaten düzelmesi çok çok zor. ne yapabilirsiniz ki. tekrar peşine düşüp kendinizi yıpratmayın bence.
Simdi anladim galiba. Esiniz peki ne gibi bi bahane öne sürüyor? Is arkadasligi mi var.
Evet is arkadasi. Guya ona yardim ediyor. Kiz zor zamanlar geciriyomus. Karisina kim yardim edecekse. Hastanelerde yattim panik atak gecirdim ana benim yanimda bile kiza yazmis.
Vermezki telefonu nasil guc yetireyim. Ilk bu olaylar elimden telefonu cekmesiyle basladi zaten. Yillardir masa ustunde duran telefon cepte tasinmaya basladigindaYa suan yazisiyorlar diyorsun. Al elinden telefonu bak.Sonra da kafasinda kır.
Kizin mailini sifresini ne yapacaksin Allah askina.Sinirden elim ayagim bosaldi ben o adamin var ya...
Yazışmaları göstersin o zman.
Vermezki telefonu nasil guc yetireyim. Ilk bu olaylar elimden telefonu cekmesiyle basladi zaten. Yillardir masa ustunde duran telefon cepte tasinmaya basladiginda
Evet is arkadasi. Guya ona yardim ediyor. Kiz zor zamanlar geciriyomus. Karisina kim yardim edecekse. Hastanelerde yattim panik atak gecirdim ana benim yanimda bile kiza yazmis.
Edinizde olsa suc gizli edinilen bilgiler. Eger bu diyalog bir iliskiye donustuyse ayrilacagim. Eger hamile olmasam heralde cok daha kolay olurdu. Bir taraftan acele etne biraz zaman gecsin diyorum ama dayanamiyorum ote yandan.Neden neler yazdığını okuduğunuzu eşinize söylemiyorsunuz? Ben o telefonu kafasında parçalar evimden kovardım adamı. Şimdi;
Ortak yaşam alanlarında eşinizin telefonuna bakmak, günlüğünü okumak suç değildir. Ancak 3. Kişinin şifresini kıramazsınız. Boşanmak istiyorsanız, iyi bir avukat bulun. Yüklü miktarda tazminat alabilirsiniz. Adınıza çok üzüldüm. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
É vermiyorsa kabul ediyor iste bir nevi. Daha nasil inkar edecek ki. Once suna karar ver,sen bunu hazmedecekmisin yoksa geregini yapacak misin? Gerçegi biliyorsun ama ne yapacagini bilmiyorsun diye anladim ben.Lutfen kendine bunu yapmaVermezki telefonu nasil guc yetireyim. Ilk bu olaylar elimden telefonu cekmesiyle basladi zaten. Yillardir masa ustunde duran telefon cepte tasinmaya basladiginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?