lutfen banada yardim edin. Aldatiliyorum. Mail sifresini bulmam lazim...

Y
Azistiklarindan eminim suan bile yazistigindan eminim. Ana senin sandigin gibi degil diyor ama benim dusuncem esimin kiza karsi duygusal bag oldugu yonunde davranislari filan bunu gosteriyor. Kusura bakmayin karmasik olduysa anlatimim...

çok üzüldüm ya. senelerdir tanıdığın adama da güvenemeyeceksen.. kızın mailine anca kırarak ulaşırsınız. yapmayın bunu. eminseniz yasal yollara başvurun. ben çocuksuz halimle bile belki zor yapardım ama. biliyorum çok zor. güveniniz gittiyse zaten düzelmesi çok çok zor. ne yapabilirsiniz ki. tekrar peşine düşüp kendinizi yıpratmayın bence.

Y

Azistiklarindan eminim suan bile yazistigindan eminim. Ana senin sandigin gibi degil diyor ama benim dusuncem esimin kiza karsi duygusal bag oldugu yonunde davranislari filan bunu gosteriyor. Kusura bakmayin karmasik olduysa anlatimim...

Simdi anladim galiba. Esiniz peki ne gibi bi bahane öne sürüyor? Is arkadasligi mi var.

Dun aksam ogluma hadi bu aksam sinema gecesi yapalim dedim. Babasi bir haftadir biz uyuyunca feliyor eve cunku. Misir patlatayim dedim. Durdu belki babamda erken gelir dimi anne dedi. Sadece kendini dusunemiyorsunki... bu arada bu konu yuzunden tartistik bir haftadir ayni evde yabanci gibiyiz

Ayy uzulme canim benim Rabbim kolayliklar versin yorumlarini konunu okuyunca bi garip oldum cok uzuldumm :-(

Burada ikinci kadınlardan edindiğimiz erkek yalanları var.
Adam genelde;
karımla ayrıyız
Aynı yatakta bile yatmıyoruz
Boşanacağım ama cocuk var/karım direniyor gibi seyler oluyor

Ne yapacağına karar ver. Allah yardımcın olsun.

Simdi anladim galiba. Esiniz peki ne gibi bi bahane öne sürüyor? Is arkadasligi mi var.

Evet is arkadasi. Guya ona yardim ediyor. Kiz zor zamanlar geciriyomus. Karisina kim yardim edecekse. Hastanelerde yattim panik atak gecirdim ana benim yanimda bile kiza yazmis.

Evet is arkadasi. Guya ona yardim ediyor. Kiz zor zamanlar geciriyomus. Karisina kim yardim edecekse. Hastanelerde yattim panik atak gecirdim ana benim yanimda bile kiza yazmis.

Yazışmaları göstersin o zman.

Ya suan yazisiyorlar diyorsun. Al elinden telefonu bak.Sonra da kafasinda kır.
Kizin mailini sifresini ne yapacaksin Allah askina.Sinirden elim ayagim bosaldi ben o adamin var ya...
Vermezki telefonu nasil guc yetireyim. Ilk bu olaylar elimden telefonu cekmesiyle basladi zaten. Yillardir masa ustunde duran telefon cepte tasinmaya basladiginda

Neden neler yazdığını okuduğunuzu eşinize söylemiyorsunuz? Ben o telefonu kafasında parçalar evimden kovardım adamı. Şimdi;
Ortak yaşam alanlarında eşinizin telefonuna bakmak, günlüğünü okumak suç değildir. Ancak 3. Kişinin şifresini kıramazsınız. Boşanmak istiyorsanız, iyi bir avukat bulun. Yüklü miktarda tazminat alabilirsiniz. Adınıza çok üzüldüm. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Kizla konustunuz mu hic? Kusura bakmayin hep soru soruyorum ama.

Bi soru daha. Emin olunca bosanabilecek misiniz?

Bence kendinizi haksız duruma düşürecek hiç bir şey yapmayın.
Mümkünse bir avukattan bilgi alın. Aldatmasindan suphelniyorm denildiğinde acaba kayıtlar alınabiliyor mu bunu öğrenmek için enerjinizi harcayın derim.
Zor bir durumdasiniz Allah sabır versin
Yanlış bir hamle yapmayın lutfen

Edinizde olsa suc gizli edinilen bilgiler. Eger bu diyalog bir iliskiye donustuyse ayrilacagim. Eger hamile olmasam heralde cok daha kolay olurdu. Bir taraftan acele etne biraz zaman gecsin diyorum ama dayanamiyorum ote yandan.

Vermezki telefonu nasil guc yetireyim. Ilk bu olaylar elimden telefonu cekmesiyle basladi zaten. Yillardir masa ustunde duran telefon cepte tasinmaya basladiginda
É vermiyorsa kabul ediyor iste bir nevi. Daha nasil inkar edecek ki. Once suna karar ver,sen bunu hazmedecekmisin yoksa geregini yapacak misin? Gerçegi biliyorsun ama ne yapacagini bilmiyorsun diye anladim ben.Lutfen kendine bunu yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…