Lütfen beni yargılamayın cıkmazlardayım

nurutu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
50
0
6
Bartın
merhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.

benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord

aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık

sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım

hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun

(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )

niye boyle birsey yaptigini anlamadim sonucta evliydik derdin
benim bir fikrim var tamam kocam oyleydi demissin ilk gece birlikte olduk desen
seni seviyorsa boyle kabulensin herkes ayni degil sen korkuyorsun ama

Hatalar hataları yalanlar yalanları getirmiş. zaten karşınızdaki insan sizi boşanmış biri olarak kabul edecekti.keşke o yalanı söylemeseydiniz.bir kere daha karşınızdaki kişiyi kandırmış oldunuz ve bence hiçbir yalan gizli kalmaz kalamaz.

niye boyle birsey yaptigini anlamadim sonucta evliydik derdin
benim bir fikrim var tamam kocam oyleydi demissin ilk gece birlikte olduk desen
seni seviyorsa boyle kabulensin herkes ayni degil sen korkuyorsun ama

ilk evlılıgım oyle olunca sankı bıdahakı evlılıgımde boyle olacakmıs gelıyo korkuyorum mutlu bı yuvam olsun istıyorum artık

ben yalan söylemesine karşıyım. evlendikten sonra işlerin sarpa saracağını düşünüyorsan hiç evlenme birlikte yaşayın. hem her ilişkinin bir ömrü vardır kimisi uzun kimisi kısa. bu sayede özgür olursunuz. bi imzaya göre yaşamayın evlenmek şart değil bence

merhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.

benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord

aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık

sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım

hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun

(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )

Merhabalar...
basinizdan gecen talihsiz olaylar cok üzücü maalesef ama simdiki sevgilinize neden yalan söylediniz onu anlamis degilim :S
sonucta Lisede yaptiginiz hatayi söylemek istemeyebilirsiniz ama bence Evlenip bosandiginizi bilen birine eski esinize olan kizginliginizdan dolayi onu suclamaniz ve bu yüzden evliligi yürütemediginizi söylemek cok yanlis. Eski Esinizin yaptigini desteklemiyorum ama sevgilinize onunla anlasamadiginizi, bize anlattiginiz gibi size El kaldirdigini diyebilirdiniz en azindan.
Ki bence bastan beri gercekleri söyleseydiniz daha iyi olurdu belki de...
Sizi yanlis yönlendirmek istemem, askerden geldikten sonra söyleyin diyecegim cünkü böyle birseyin yalani olmaz ama aradan aylar gecmis, böyle bir Yalan'la birdaha size güvenmeyebilir.

Kendi yasadiklarina, kendine, kararlarina saygisizlik etmis olacaksin ama bu erkekler hakediyo bu yalanlari. Ne hikayeler duyacagiz daha..

Eski esinin sana hic bi sekilde yanasmadigini soylemeyeceksen, baska turlu bekaretini bozdugunu soyle. Acikca yazmak istemiyorum anlamissindir umarim.

hatalar hataları yalanlar yalanları getirmiş. Zaten karşınızdaki insan sizi boşanmış biri olarak kabul edecekti.keşke o yalanı söylemeseydiniz.bir kere daha karşınızdaki kişiyi kandırmış oldunuz ve bence hiçbir yalan gizli kalmaz kalamaz.

bosanmıs bır sekılde benı zaten kabul ettı ben senın saflıgını iyi nıyetını sevdım namus bacak arasında değildirki dedı..
Ama bunların aynısını eskı eşimde demıstı
sonuç ortada

bencede gereksiz bir yalan soylemissin su an cok mutlu olabirdin bunlari dusunmezdin
canim ne diyim kendini cikmaza sokmusun:S benim aklimdan bunlar gecti

kendi yasadiklarina, kendine, kararlarina saygisizlik etmis olacaksin ama bu erkekler hakediyo bu yalanlari. Ne hikayeler duyacagiz daha..

Eski esinin sana hic bi sekilde yanasmadigini soylemeyeceksen, baska turlu bekaretini bozdugunu soyle. Acikca yazmak istemiyorum anlamissindir umarim.

öncelıkle yazdıgın için teşekur ederım..
Aklıma suda gelıyo eşimle bırlıkte olamayınca oda gururna yedıremedı parmagıyla bıseyler yaptı mı desem
inanın utanarak yazıyorum özür dilerim sizlerden

[sıze=2]merhabalar...
[sıze=2]basini[sıze=2]zdan gecen [sıze=2]talihsiz olaylar cok üzücü maalesef ama simdiki sevgilinize neden yalan söylediniz onu anlamis degilim :s
[sıze=2]sonucta lisede yaptiginiz hatayi söylemek istemey[sıze=2]ebilirsiniz ama bence evlenip bo[sıze=2]sandi[sıze=2]ginizi bilen birine eski esiniz[sıze=2]e olan kizginliginizdan dolayi on[sıze=2]u suclamaniz [sıze=2]ve bu yüzden e[sıze=2]vliligi yürütemedi[sıze=2]ginizi söylemek cok yanlis. [sıze=2]eski [sıze=2]esinizin yaptigini desteklemiyorum ama [sıze=2]sevgi[sıze=2]linize onunla anlasamadiginizi[sıze=2], bize anlattiginiz gibi siz[sıze=2]e el kaldi[sıze=2]rdigini diyebilirdiniz en azindan.
Ki bence bastan beri gercekleri söyleseydiniz daha iyi olurdu belki de...
[sıze=2]sizi yanlis yönlendirmek istemem, [sıze=2]askerden geldik[sıze=2]ten sonra söyle[sıze=2]yin diyecegim[sıze=2] [sıze=2]cünkü böyle birseyin yalani olmaz ama aradan [sıze=2]aylar gecmis, [sıze=2]böyle bir yalan'la birdaha size gü[sıze=2]venmeyebilir.[/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze]
[/sıze]

mesajınız için teşekkur ederım,sevgılımı boyle bı yalan soylemektekı tek amacım eskı eşimle basıma gelenlerın gelmemesı bunu hıc istemıyorum :2:

O kadar çok ki sizin bu yaşadıklarınızı yaşayan. O an sanki hiç ayrılmayacakmışsınız gibi sonsuza kadar sürebilcekmiş gibi beraber olunuyor. Sonucu da bu. Kesinlikle yargılamıyorum ama bunları okuyunca da çok üzülüyorum. Mahvolan hayatlar yitip giden yıllar
Bunca şey kaybetmişken tekrar yalana başvurmayın hataya düşmeyin. Sizi seven her halinizle kabul eder zaten. Yalanla duracaksa yanınızda ne sizin bu ilişkiye saygınız kalır ne de karşısınızdakinin kandırılmış gerçeğini değiştirmez.
Umarım en doğru olan yolu seçersiniz. O insanında kandırılmak hakkı değil...

eski eşim evlenmeden önce namus bacak arasında değil sorun yapmam demiş ama evlenince eskiyi yüzüne vurmuş.. çünkü ilişki yaşadığın insanlar evli değil, sevgiliymişsiniz.. bu da onu sindirememiş.. şimdi nie yalan sölediniz anlamadım.. ne yaşadıysan nikahlı kocanla yaşamış olacaktın neticede.. adam sana kalkıp da evlenirseniz eğer sen ilk eşinle beraber mi oldun yoksa dicek hali yoktu... e senin önceden evlenip ayrıldığını da biliodu.. gereksiz yalan söylemişsin bence.. şimdi çık işin içinden çıkabilirsen.. diktirirsin o kolay da, için nasıl rahat edecek orası meçhul...

O kadar çok ki sizin bu yaşadıklarınızı yaşayan. O an sanki hiç ayrılmayacakmışsınız gibi sonsuza kadar sürebilcekmiş gibi beraber olunuyor. Sonucu da bu. Kesinlikle yargılamıyorum ama bunları okuyunca da çok üzülüyorum. Mahvolan hayatlar yitip giden yıllar
Bunca şey kaybetmişken tekrar yalana başvurmayın hataya düşmeyin. Sizi seven her halinizle kabul eder zaten. Yalanla duracaksa yanınızda ne sizin bu ilişkiye saygınız kalır ne de karşısınızdakinin kandırılmış gerçeğini değiştirmez.
Umarım en doğru olan yolu seçersiniz. O insanında kandırılmak hakkı değil...

ılımlı yaklasmanızdan dolayı teşekkkur edıyorum..bende onu kandırmak istemıyorum vicdanım ona karsı rahat olsa kara kara düşünmem,başta demiş bulundum
aslında cok sey dusunuyorum
ama en mantıgıma yatan askerden geldıgınde düzgün bi dille olanı bıtenı anlatmak
benı kabul ederse oyle kabul etsın
sana karsı yalan konustum vıcdanım rahat değil askerden donmenı bekledım soylemek için durum bundan ibaret dıye soylemkde gecıyo içimden

canım varikosel o demek değil ki ne kadar yanlış bir bilgi vermişsin sen..varikosel çok farklı bir durumdur ve erkeklikle falan ilgisi yoktur.

ayrıca her yalan birgün ortaya çıkar diye düşünüyorum ki senin söylediğin yalan değil iftira olmuş bence.tamam bu kızlık zarı nedeniyle kötü şeyler yaşatmış sana eski eşin ama bu yalan çok büyük bir yalan ve bir gün ortaya çıkması ihtimali de var.iyi düşün,evliliğini sağlam temeller üstüne oturtmuyorsun şu anda.

Son düzenleme:
gereksiz bir yalan olmuş bencede

sen ne yap et kizlik zarinin yirtildigini söyle, o kadar günaha girip diktirme, düşünsene adama ömür boyu yalan söylemiş hatta onu kandirmiş olacaksin, senin vicdanin rahat etmez belirli bir zamandan sonra...

canm varikosel o demek değil ki ne kadar yanlış bir bilgi vermisşin sen..varikosel çok farklı bir durumdur ve erkeklikle falan ilgisi yoktur.

ayrıca her yalan birgün ortaya çıkar diye düşünüyorum ki senin söylediğin yalan değil iftira olmuş bence.tamam bu kızlık zarı nedeniyle kötü şeyler yaşatmış sana eski eşin ama bu yalan çok büyük bir yalan ve bir gün ortaya çıkması ihtimali de var.iyi düşün,evliliğini sağlam temeller üstüne oturtmuyorsun şu anda.

arastırdgım kadarıyla varikosel erkek cınsel organındakı damarlarıyla ilgili bır sorun kan dolasımıyla alakalı..demek siedıgımı tam net bır dılle buraya yazamıyorum
tabı sadece arastırdıgım kadarıyla bunu bılıyourm
iftıra atmak bunu hıc dusunmedım ama iftira değil bu,bu eskı eşimi mustahakda değil
ama aklıma bu geldı ve soyledım,
ne desem ne yapsam bılmıyorum ayrılmak istemıyorum,sevıyroum onu en dogrusu olanı bıtenı anlatmak :14:

canım varikosel o demek değil ki ne kadar yanlış bir bilgi vermişsin sen..varikosel çok farklı bir durumdur ve erkeklikle falan ilgisi yoktur.

Bende tam onu yazacaktım sen yazmışsın varikosel o demek değil yanlış öğrenmişsin anlamını hatta alakası yok. Ayrıca zaten evlenip ayrılmış bi kadın olduğunu biliyo çok gereksiz bir yalan söylemişsin üstelik varikosel ne diye araştırıp gerçek anlamını öğrenirse kötü olabilir..

Sevgilinizin ailesi sizin evlenip boşanmış olduğunuzu biliyor mu? Ya da sizi biliyor mu? Yani evleneceğiz filan diyorsunuz ama ailelerin durumdan haberi var mı? Bunu soruyorum çünkü bence asıl önemli olan karşınızdakinin ailesinin sizi kabul etmesi. Siz bu adama bakireyim deseniz ne olur, demeseniz ne olur, evlenip ayrıldığınızı biliyor zaten. Asıl önemli olan ailesinin bu konudaki tavrı... :ssz:

Bende tam onu yazacaktım sen yazmışsın varikosel o demek değil yanlış öğrenmişsin anlamını hatta alakası yok. Ayrıca zaten evlenip ayrılmış bi kadın olduğunu biliyo çok gereksiz bir yalan söylemişsin üstelik varikosel ne diye araştırıp gerçek anlamını öğrenirse kötü olabilir..

ozamn varikosel ne demek ben nıye internette yazılanları kafamda boyle yorumladım boylesı işime geldınden mı dersınız

Back
X