merhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.
benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord
aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık
sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım
hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun
(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )