Lütfen beni yargılamayın cıkmazlardayım

Arkadasim urolog musun da hangi hastaligin neye yolactigini bilmen gereksin.varikoseli vardi bu yuzden sertlesmiyodu bigun sinirle yapmaya calisti zorladi o ara kan geldi ama tam yapamadi de.bu durum onu ofkelendirdi siddet uyguladi ayrildik vs de.ameliyat falan da olma.celiskili konusmamis olursun.pekala varikoseli olan birinin erektil disfonksiyonu( sertlesmeme) da olabilir.hicbi sekilde de anlasilmaz merak etme.ameliyat olarak yalan soyleyecegine boyle soyle."yok varikosel erektil disfonksiyon yapmaz yalan soyluyosun" derse de bana oyle dedi dersin olur biter.eski esin seni kandirmis bir nevi yalan soylemis hayallerini yikmis.sen de ona iftira atsan cok cok buyuk bir hata yapmis olacagini sanmiyorum.ki hicbir sekilde ortaya cikmaz zaten.ama ameliyat olursan ortaya cikma ihtimali daha buyuk.

Bir hatayı başka hatalarla örtmeye çalışırken yalanlar zincirinin arasına sıkıştırmışsın kendini.
Hiç gereği yokken belki de seni sen olduğun için kabullenmiş olan birini kaybedeceksin.
Daha fazla işi yokuşa sürmeden gerçekleri açık açık anlat bence.

Son düzenleme:
Google006 ozel mesaj atamiyorum o yuzden burdan yaziyorum istanbulda ne kadara yapiyorlarki bursada yaptiranlar ne kadara yaptirmis bilgin var mi tekrardn tsk ederim sana

merhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.

benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord

aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık

sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım

hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun

(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )

korkunuzu anlıyorum ama yalan üzerine asla mutlu bir evlilik kurulamaz.hadi diyelim öğrenmeyecek bu durumu ama sizin vicdanınız susacak mı?bence herşeyi anlatın derim.bu kişilikle alakalı bir durum.

resmen kendini durduk yere zora sokmuşsun
ya sonuçta adam zaten senin evli oldugunu biliyordu ona göre görüşüyodu zaten seninle.yani boşanmış bir kadının bakire olmayısı da yüzüne vurulmaz herhalde?saçmalıgın daniskası olur çünkü..
evliydik anlaşamadık fikirlerimiz uyuşmuyodu deyip geçebilirdin.

Yalanlar üstüne mutluluk kurulmaz.
Eski eşin çok pislikmiş.Erkeğin bunu sorun etmesini anlarım ama yok canım namus iki bacak arasında değil vs diyipte evlenince yaz çizmesi şerefsizlik olmuş.
Ama sen bir yalan söylemişsin ve ne kendini nede karşındakini kandırmaya hakkın yok.
Kaldı ki evlilik yaptığını bilen biriyle birliktesin o seni böyle kabul etmiş. Neden şimdi beklenti içrisine soktun ki.
Bu sensin ve yaşadığın kötü birşeyse bile ben yaptım bunu diye sahip çık yanlışına.
Seni kabul etmezse de kendisi bilir.

merhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.

benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord

aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık

sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım

hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun

(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )

Canim evlilik güven ve masumiyet adina kurulana bir kurumdur basda esin olacak insana yalanlar söyler herseyi acik acik anlatmazsan o evlilik ne kadar saglam olabilir hadi saglam oldu diyelim senin ona her baktiginda icinde gizli sqkli sirlarinin olmasi sana kendini esinin yaninda ne kadar masum hissettirir.esine ne pahasina olursa olsun herseyi anlatmalisin ileride doğacak cocuklarinin yüzüne esine yalan söylersen nasil bakacaksin

2013 yilinin konusu hala yorum yapiyorsunuz hanimlar tarihine baksaniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen ya konunun üstünden 1 yıl geçmiş konu sahibi naptı acaba😄

Evet ya kim hortlatti bu konuyu:)))hic tarihe bakmadik sayfada gördüm

ya birçok kadında normalde bile kan gelmiyor zaten. neden böyle yalanlara başvuruyorsunuz?
bir kere söylemişsiniz anlıyorum, iki üç dört... arkası kesilmeyecek mi?

evleneceğiniz adamı yanınıza alın ya. karşınıza değil.

Ay burda kendi kendimize konuşuyoz gibi olmuş hani karşıdaki teli kapatır da sen anlamazsın konuşmaya devam edersin ya o misal ahahah😄

böyle bir yalana hiç gerek yokmus bence de, sonucta nikahlı bir birlktelik yasamıssınız, kimsenin bu kadar özelinizi sorgulmaya hakkı yok, kaldı ki bu sonradan hayatınıza giren insan zaten evlenip bosandığınızı bilerek sizinle olduysa bunu sorun bile etmeyecekti büyük ihtimal. bu arada varikosel ereksiyon olamama durumu değil ki, sperm sayısının azalması ve tedavi edilmezse kısırlığa sebebiyet veren bir hastalık ama sevgiliniz de bilmiyormus demek ki.

bence kızlık zarı dikimine filan hiç girişmeyin, cünkü kadınların coğunluğunda kanama olmadan da ilk birliktellik gerceklesiyormus, burada da cok okuduk. hayatınızdaki insan da sizi seviyorsa bence neden diye sormayacaktır bile. ama tabi isin manevi boyutu var, keske dürüst olsaydınız. tabi iki durumda da bir sey değişmiyor dürüstlük açısından.sadece, en azından o sevimsiz operasyonu geçirmş olmayacaksınız.

Oyle tuhaf bi psikolojidesin ki su an siyledigin yalana hak verdim. Cooook gereksiz ama seni bunlara iten yine gerzek erkekler olmus. Bence bize anlattigin gibi en basindan anlat bu adama yalan sebebini de acikla lutfen. Bakire olmamak mutlu bi evliligin olmicak anlamina gelmez. Oteki esin zaten seroymus. Bunu kakmasa basina baska seyi kakardi emin ol. Karsindaki adam karakterli olduktan sonra sen bu yola temiz niyetlerle bas koyduktan sonra tabi ki mutlu olacaksin.

Back
X