Lütfen benimde boyle olmustu deyip icime su serpin

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Merhaba arkadaslar bastan anlatayim iyi anlasilsin 8 haftalik dusuk yaptim kurtaja gerek kalmadi kendi dustu Kirk gun sonra normal bisekil adet oldum ikinci ay adet olmam gereken gunde sildikce gelen kahve rengi akinti basladi burdan sizlere sordum Boyle olanlar varmış bu ayda Boyle gecicek heralde dedim ama bitmiyor surekli geliyor her Zaman degil Ara sira sadece sildikce mesala gunde bir iki defa azcik oda silince geliyor doktora telefon da sordum on gunu gecerse muayne etmem lazim dedi bugun tam on gun oldu az once sildim yine cok az geldi birde normalde kahve rengi iliskiden sonra kirmizi yani kan oluyo silince birde banyo yaptiktan sonra kirmizi geliyor silince yine kahve rengi ne donuyor Araya bayramda girdi artik bayramdan sonra doktora gitcem acaba rahim kanseri mi oldum dusukle alakali biseymi kusura bakmayin biraz uzun oldu Boyle bisey yasayan oldumu aranizda

Düşükten sonra normal adet olmuşsun zaten. Pıhtı gelse içerde kalanlar temizleniyor derim ama kahverengi leke diyorsun. Adetin tam çözülmemiştir. Rahim kanserini vs düşünme onlar en son ve en kötü ihtimal. Daha basit bir şey bu.

Parça kalmıştır ya da polip oluşumu vardır ama kanser felan düşünmeyin korkutmayın kendinizi. Özel hastanelerde kadın doğumcular çalışıyor genelde tatil günlerinde bile bi arayın gidin yarın bence

Benim ilk kurtajdan 4 ay sonra böyle olmuştu. 15 gün kadar kahverengi lekelenme ve tekrar adet görmüştüm. Hatta bakacağım takvime tam ne zamandı diye. Sonrası düzene girdi. Normal olabilir ama yine de bir doktora görünün.

Evet kurtajdan tam dört ay sonra 12 mayısta adet olmuşum. Adet sonrası meme hassasiyetim de geçmemiş. Ve kahverengi akıntı şeklinde devam etmiş 29 mayısta tekrar adet olmuşum. İkisinin arasında 17 gün var yani.

Çok teşekkür ederim insallah duzensiz lik falan olsun kotu bisey olmasin gitcem doktora bayram donusu akinti kesilse bile gitcem suanda evde degilim daha once de iki dusuk yaptim Boyle bisey olmadi normal adetimi oldum bu degisik internet te sacma sacma seyler yazinca korktum

Korkmayın lütfen. Bahsettiğim şeyi geçen yıl mayıs ayında yaşadım. Bir sıkıntı yok.

En kötü ihtimalle enfeksiyon olabilir. Kahve rengi akıntı enfeksiyon belirtiside olabiliyor. İdrar yolu enfeksiyonu, özel hastane yada acile gidip bir kan idrar tahlili verin içiniz rahat olsun. Antibiyotik ile gececek önemsiz bir şey dir. Üzmeyin kendinizi.

Kanseri de nerden çıkardınız hemen kötüyü çağırmayın düşük yaşadığınız için içerdi kalan kanı atıyor ben 2 ay sürekli lekelenmeler yaşadım siyah çamur gibi idi fakat benim gebeliğin 8haftalık değil Di siz yine de ilk fırsatta doktorunuza gidin ama beni dinlerseniz panik yapmayın kanseri ve unutun

aklınıza hemen kötüsünü getirmeyin.
zaten o ihtimal olsa doktor bekletmezdi bence.
belki ilişkiye girmemek lazımdır, bunu sordunuz mu doktora ?

Merhaba 21 haziranda kürtaj oldum ilk 7 gün az kanamam oldu bitti sonra kanamam lekelenmem hiç olmadı bugün kürtajın 35. Günü çamaşıra biraz ve bazen peçeteye gelen kahverengi akıntım oluyor. Hala adet olamadım. Sizin son durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…