Taviz tavizi doğurur. Asla taviz verme. O özel derse izin veriyo sadece diye hep onun dediğini yapma. Önüne geçemezsin sonra. Hayat senin hayatın. o nasıl bazı şeylerden taviz vermiyorsa sen de öyle yap.
Ahh ah ben o süreci de atlattım bi işe yaramıyo şimdi benim önümde yeni bir süreç var o da kopma süreci.. Bundan sonra sadece kpss ye hazırlanmak ve bu arada da tam onun istediği gibi ağzı var dili yok olmak istiyorum çünkü bu yapabileceğim en son şey ve artık bundan sonra da değişmezse ayrıldıktan sonra hem vicdanım dibine kadar rahat olacak hem de onun beni suçlayabileceği hiç birşey kalmamış olacak çünkü hep inatçılığımla ya da karşı koymamla suçluyor beni.. şu kpss yi atlatmayı bekliyorum sadece ve asla ama asla çocuk istemiyorum Rabbim hayırlı zamanda nasib etsin...
Şimdi de KK yı okuduğumu gördü "hiç cinsellikten bahsediyolar mı" diye soruyo hey Allah'ım "niye soruyosun dedim" "soramazmıyım merak işte diyo" ..benimse garibime gidiyo... "aklınız fikriniz orda zaten insanlar burda dertlerini paylaşıyolar cinsellikle ilgili bi sorun olursa ondan da bahsedenler oluyo" dedim "tamam işte o da bi sorun ben de bahsediyolar mı diye sordum, kudurdum ondan sordum" diyo güya beni aşşağılıyo yani sanki garipsemem çok garipmiş gibi... off Allah'ım offf bi an önce atansam olsa bitse herşey ben de önüme baksam...
Son düzenleme: