lütfen bi akıl verin faceden gelen mesaj ??????

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
şimdi durum şöyle sevgilimn facesine eskii kız arkadşı iyiki senden ayrılmışım bnei aldalttın sen yazmış bende bugün niye öyle bişey yzdınız lütfen rahatsız etmeyin falan yazdım sonrada bugün bnm faceme işte bz onunla sözlüydük çok sseviyoduk bni aldattı ayrıldık hala bni arıyo sevdiğini söylüyo falan yazmış bnde ne yapacağımı şaşırdım sevgilimde o arıyodu bnde o yüzden hattımı değiştirdim sende biliyosun dedi amaa çok sinir oldum sevgilime inanıyorum ama kzın byle yapması şüphe uyandırdı . sizce ???

Hmmm...

Simdi takma bosver diyecegim, olmayacak biliyorum...
Bence süpheyi ve bu isin pesini birakma derim...

Tamam seni kiskandirmak icin demis olabilir, ama dogruda demis olabilir..
Insallah en kisa zamanda isin aslini ögrenirsin...

bnde öyle yapıyorum bakalım daha da bişeyler yazarsa kız konuşmayı bile düşünüyoorum

Canımcımm umarım sonuç seni üzen birşey olmaz ama bence sürekli gündemde tutmaman gereken bu konuyu gündemden tam anlamıylada kaldırma doğru olabilir kızın söylediği...

canım bence sevgilinle konuş önce açıkca söyle sana güvenmek istiyorum aranızda tam olarak ne olduysa bana tek tek anlat de. anlattıklarında tutarsızlık olduğunu farkedersen ozaman kızla görüşebilirsin.

Eski sözlüsü unutamamış olabilir sende ara eleman olabilirsin.
Erkekler böyle şeyleri sık yaparlar hem rahatsız edip hem de peşimi bırakmıyor derler genelde
.

banada olduuu
ben onun msn indeydimm kızın teki niye arıyosun ben türkiyeyi arayamıyorum bilmiyomusun hem en son kötü ayrılmıştık dediii kudurdum tabi sevgilimde askerde
hemen sordum yok öyle bişey o eski bi arkadaş karıştırmışır dedi meğer eski sevgilisymiş
yarın oldu yine girdim msne ben sevgilisiyim dedim o da bana o senle bile olsa hep benim dedi
aradım yine benimki çok kızdı bana niye açıyosun falan dyok ben aramadım o uğraşıyo benle bilmem ne dedi çok bağırdı çağırdı ayrılalım dedi
dedim kesin onu seviyodu beni aradan çekti istedği oldu 5 dk sonra mesaj çektii ben seni seviyorum o beni hep rahatsız ediyodu 3 sene önceydi hollandada zaten al bu numarası ara istersen falan filan içimde bi ton şüpheyle geri döndümm
sonra aradan 2 ay falan geçti bana acamideyken tuttuğu defteri vermişti arkasındada çok yakınlarının numarası vardı bayadır bakmamıştım bi okym dedim bi baktım o numaraların arasında o da var hemen aradım yine kudurdumm bu ne demek yaa açık açık söyle dedimm dediği laff o beni rahatsız ediyodu senide bi yolla rahatsız ederse bende numarası olsun diyee..
ben yine saf saf inandımm ama bilmiyorum günahı başınaa..
ilişkimiz süperr yolunda ailesi herkes biliyo bide baya oldu bişey daha olursa o kızla ilgili ama zor tutar beni yanii..

off varya nefret ediyorumm böyle kızlardan biz kimseye böyle bişey yapmazken niye bizi rahat bırakmıyolarmafoldumben

aynen öyle kimseye bişey ettiğim yok niye bnle uğraşıyo anlamdım
biz onunla beraberdik daha dün ayrıldık snn msjını görünc terkettim onu dedifisfisfis ben tabi şok oldum
biz6 aydır beraberz nasıl oluyoda dün ayrılmış oluyo bu diye kendi kendimi yiyip bitirrkn diğer mesajında sevgilime yolladığı mesjda ise iyiki ayrılmışım senden yazıyodu onu mayıs ayında yollamış hiç bişey anlamdım kafam allak bullak oldu aramızda bozuldu zaten sevgilimle

başka bişey olsa o yüzden aramız bozulsa tamm önmli diğil dicem ama hiç sevmediğim şeyler bu eski sevgili olayları bnm yaa

sevgilim bn öyle bişey yapmadım tamm senden önce o vardı hayatımda ama bana yanlış yapınca ayrıldık senle görüşmeye başladım o sürekli mesj atıyodu ama bn sn sinirlenirsin diye söylemedim sonrada hattımı değiştrdim dedi . bn bi de buna çok kızdım madem öyle bişey var hala msj atıyo niye haberm yok diye . byle olmaz arada gizli saklı olursa yalan olursa sevginin hiç bi değeri kalmaz ayrılalım dedim bnde o hiç bi zaman ayrılığı kabul etmez etmedi tabi ama 2 gündür konışmuyorz açıkcası konuşmakta istemiyorm kendimi özür dileyerek söylüyorum salak yerine koyulmuş gbi hissedyorum çünkü

kız niye rahat durmuyo yaa 6 yıldır beraberz diyosun offf öldüresim var o kızlarıı..
klava:6 yıldır rahatsız mı ediyomuş ??

kendimi gördüm bi an geçen sene aynı şey banada olmuştu erkek arkadaşmn benden önce kullandığı msn warmış eski sevgliside bliomuş şifreyi fln bu arada 4 yıl çıkmışlar.. nyse kız gitmiş sevgilimin eski msn inden kendine mailler atmış bi sürü sonra bunları bana gösterdi fln bende yedim tabi ayrıldık.. ama allahtan kız salakmış biz ayrıldıktan 1 gun sonra erkek arkadaşıma mail atmış işte bak ayrdım sizi tarzında ölelikle barıştık.. inanma yani kızlara tabi sevglinede öle körü körüne inanma ama biraz dikkat edrsen zaten farkedersin kimin yalan sölediğini

6 yildir beraber oldugun sevgiline guvenmiceksinde , sizin mutllugunuzu kiskanan bi seviyesizemi inanicaksin,
bosver kiz, o senin aklini karistirmaya calisio belli hem onu sevip hem 6 yil boyunca senle niye ciksin, bi erkek bunu yapmaz gibime geliyo...
sevmese ayrilirdi bu zmna kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…