Anlatmak istersen hikayeni belki yardimci olabiliriz sana, ama sunu bastan söyliyeyim hic bir ask hic bir sevgi icin kendine zarar vermeyi sakin aklindan bile gecirme. Ama yinede böyle düsünmenin sebebi ne merak ettim.
Haklısınız elbette ki hiçbir aşk için kendi hayatından olunmamalı..ama artık o kadar çok yoruldum ki aile hayatı olsun iş olsun okul olsun aşk olsun..Hiçbirşey yolunda değil hiçbirşey olması gerektiği gibi değil.
Yanlış aşklar girdi hayatma,tamam kabul edıyorum bıraz saflık aptllıkta var bende insanlara çabuk inanıyo çabuk guvenıyorum..
Nereden başlayıp nasıl anlatmalıyım bilmiyorum.Şuan deli gibi sevdiğim kişi benım arkadşımdı ve o zaman arkadaşoldugumuz dönemlerde erkek arkadaşımdan vs. bahsederdım konsurduk.. zamanla yakınlaştık nası oldu bılmıyorum.. yakınlaşma srecimizde ben erkek arkdşımdan ayrılmıştım zaten..
Eee tabii benım erkk arkadaşım varda onun kız arkadaşı olmayacakmıydı değil mi..
Yurt dısından bır arkadaşının oldugundan bahsederdi.Gittiğini onun geldiğini vs.. nişanlanıcaz vs anlatırdı öyle.. yabancı uyruklu bi kız sonucta ne derece ciddi olacak sonucta tatıl sırasında tanısmışlardı.. diye düşünmüştüm..
Ama ben ona aşık olana kadar ilişkisinin ciddi olduğunu bilmiyordum..Oturduk konuştuk ilişkisinin ciddi oldugunu arkadaş kalmamızın doğru olacağını konustuk kararlaştrdık..Onu sevıyordum çok iyi biri çok iyi niyetli birisiydi..İnsanlığı etkiler hep beni zaten.6ay önce yien yurt dısına ona gıttı..döner dönmez benımle birlikteydi..özlemiştik birbirimizi.. arkadaş kalalı kararımız yalan oldu..
2ay sonra tekrar bu kendı kendıne guzel bı gunumuzun ardından yemeğimizi yedik,bu son gorusun benı dedi.. gerçekten çok sınırlenmiştim.oyuncakmıydım ben,benımde duygularım yokmuydu..ok dedım arama konusmayalım..
ertesi gun aradı hadı çarşıya çıkmıyacakmıydık hazırlan geliyorum dedi..
Haydaa tamda kendımı hazırlamıştım ok demıstım bıttı.. hayır o değil bu arada ailemin içine de giriyordu yavas yavas haftasonları piknikler bizde yemekler çaylar oturup film milm izlerdik ewde hepberaber sinemalara çarşıları gezer dolaşırdık benım ailemle..Bari bu kadar girmeseydi ailemin içine..
off o kadar karısıkkı nasıl anlatayım..
bu kişi ayrıca suan ewde baska bır bayanla yasıyor,ama aralarında birşey yok.6 yıldır bırlktelermıs artık anne cocuk gibiler.Zamanında o bayan yardımcı olmus çokta o yüzden suanda kolay kolay ewden ayrılamazmış..
neyse bu konu pek onemli değil,önemli ama..yurtdısınkı kızla ewlıliği dusunyor..bana çıtlattı biraz. benı de onu da sewdıgını soyluyor,kararsız oldugunu soyluyor.Benımde zamanında onunla arkadaşken benım erkek arkadasımla olan ilişkimi bildiği için guvenının bana fazla olmadıgnı soyluyor kimi zamanda..
şu an da hergun gorusuyoruz hergu bızım ewe gelıyor sağolsun destekte oluyor aileme elınden geldiğice,spora gidiyoruz bırlıkte..
en sınırıde herşeyi bılmem..yurtdısındakı kızın hıcbırşeyden haberı yok..ne benden nede bırlıkte yasadıgı kadından.. ve bana hep onu hatırlatan sözler söyluyor..d.gunu wardı bugun felan diyor..mesajları war sılıyorum telefonundan nıye sılıyorsun dıyor..kararsıım dıyor..ne yapıcam üzülmez mi o sonra dıyor.Hayır bana benı sewdıgı soyluyor neden ondan benım uzuldugumu bıle bıle bahsedıyor bana.. Amacı ne ne yapmak ıstıyor bılemıyorum..Onunla çok mutluyum,güze vakıt geçiriyor anlaşıyoruz.. birde doğulu bende bıraz modernım gyımıme karısıyor bazen abartılı gıyınmedıgım halde.. ..ya birsürü şey hangı bırını anlatayım.. onu da sewıyor benı de.. ama sanırım o daha ağır basıyor.. yada ben şöyle dusunuyorum o kızın hayatında kı ılk erkek o ve bu durum onu etkılıyor bu yuzden kendını ona borçlu mu hssedıyor..bu yuzden mı sewıyor bana sadece aşık mı..bılemıyorum ..gölerı dolu dolu bana benı sewdıgını soyluyor.. ya ben her gece ağlıyorum..benı hergun üzecek o kızı hatırlatacak bırşey söyluyor hep neredeyse..
hııı birde sureklı benı deneme amaçlı abuk sabuk şeyler söyluyor..yok benım cocugum war dıyo yok ben şöyleyım boyleyım dıyo kendını kötülüyomu küçümsüyo mu ne artık. ama ben herseye rağmen bunu atlatırsın sunu atlatırsın ustesınden gelırız sorun değil dıyorum..sonra canım şaka yaptım denedım senı dıyor tepkıni ölçtüm dıyor....
o kadar karısık bir hıkaye kı.. ne yapıcam bılmıyorum..içimden bır ses bır gün gidecek o kızla olucak dıyor..Ama bazede öyle güzel bi ümit doğuyor kı ıcımde omurboyu hep mutlu olacakmısız gıbı gelıor bana...
Zamana ıhtıyacı war onun bılıyorum..ewdekı kadın yurtdısındakı kız ben bunları bır yoluna rayına koymak zor dur onun acısındanda emınım..
bazen dıyorum üzülme "onu" yaşa..
becerıklı zekı ve oldukca guzel bır kızım,ki yanımda kendısının sönuk kaldıgını o da hep soyluyor.ne buluyorsun bende dıyor şaşırıyor belkıde..
off cok uzun yazacak okadar cok seyım wrkı..paylaşacak kımsemde yok..kımse bılmıyor bunları.. ne yapıcam bılmıorm ona zaman verıorum sadece..