LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
IYI AKSAMLAR Arkadaşlar lütfen bu konuya öncelik konularımı karıştırmayın sadece çok doluyum ve sizden başka anlatacak kimsem yok.
annem 42 yaşında eşim 35 bende 27 yaşındayim ama annem benden bile genç durur yani neyse esas konum ve içimi kemiren konu şu annem. le eşimin arası iyi degil baya bozuk eşim annemi istemiyor evet annemin hayatında çok hatasi oldu ama ne yaparsam yapayım ondan kopamiyorum yine muhtacim anneme onun sevgisine annem son 3 tur bize geldiğinde eşim onunla özel olarak konus mak istiyor sebebini sordugumda istemiyorum gelmesin huzurum kaçıyor diyor bende nolur kırma diyorum yok kırmam kovmam ama konuşmam lazim diyor ee bend eceliyim diyorum senin ne işin var diyor 1 değil 2 değil 3 tur aynı anneme diyince annemin suratı asiliyor ni diyosa burda dedin diyor yok diyorum yanlız diyecekmiş diyorum ama ne yaptığını cozemedim şuan disardalar annemle eşim ne yapıyolar ne konuşuyorlar bilmiyorum kafamda deli sorular ama lütfen düzgün yorumlar bekliyorum hanımlar kendinizi yerime koyun nolur

Eşinizle annenizin arasında bir şey olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Yanlış anlamış olmayı umuyorum

Aynı şeyi ben de düşündüm çünkü onu ima ederek yaZmış arkadaş .
Ha öyle birşey yok ise şöyle bir yorum yapayım ;
Evinizin huzuru önemli, ama bunu konuşmak kocanıza mı kaldı ? Sizde kabahat böyle birşeyler göz yumduğunuz için ...

kafam okadar durduki şuan eror veriyorum resmen anlamı ne eşim neden böyle yapıyor onu anlamıyorum
Bakın bu çok büyük bir itham. Sadece yalnız konuşmak istiyor diye bu kanıya vardıysanız sorun sizde diyeceğim kusura bakmayın. Sizi böyle düşünmeye zorlayan başka şeyler var mı?

Aynı şeyi ben de düşündüm çünkü onu ima ederek yaZmış arkadaş .
Ha öyle birşey yok ise şöyle bir yorum yapayım ;
Evinizin huzuru önemli, ama bunu konuşmak kocanıza mı kaldı ? Sizde kabahat böyle birşeyler göz yumduğunuz için ...
tabiki istemiyorum ama elimden birşey gelmiyor

Eşiniz ve annenizden şüpheleniyorsanız bu çok ağır bir düşünce ve düşüncenizin altında sadece özgüven eksikliği görüyorum.Bence sizin bilmemeniz gereken bir şey konuşacaktır yoksa sizin şüphe etiiğiniz gibi birşey olsa önce size söylemezdi konuşacağını.Ama bilmek istemeniz merakınız çok normal.

Back
X